Simulirsnje na jednom vecem nivouLillard je napisao/la:
Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP 2018 / Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran)
- invincible1921
- Kontakt:
OFFICIAL: Nine doctors have confirmed David De Gea suffered a concussion after Sergio Ramos squeezed his shoulder too hard before kickoff.

=\_1921_/=
- badblueboylivno
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:OFFICIAL: Nine doctors have confirmed David De Gea suffered a concussion after Sergio Ramos squeezed his shoulder too hard before kickoff.
Hayley <3
- LAZARUS2000
- Kontakt:
U toj situaciji je iker totalno sporedan. On tu tu dođe ko čunj. Problem je Roben brate. Čovjek se usrao i pogodio golmana.Dzoni je napisao/la:Sve bi to bilo za badava
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Stavit Asensija umjesto Inieste u prvih 11, ne moze deda vise od 30 minuta na vrhunskom nivou.
Iska povux na iniestinu poziciju a asensia gurnut naprijed.I Thiago umjesto koketaEpidaurus je napisao/la:Stavit Asensija umjesto Inieste u prvih 11, ne moze deda vise od 30 minuta na vrhunskom nivou.
Ono kad ti je ekipa koju simatiziraš toliko loša i očajna da se hvatas za slamku spasa sta da pohvališ unutar iste. Kad utrošiš milijarde a igras ko da si Vrbanjuša, kad te vodi trener koji se brani protiv Stoke Citija. I kad je golman na osnovu svega toga jedini koji može i mora pokazati bilo štaPoliceman je napisao/la:David i nakon ovakve greske ostaje daleko najbolji golman eto koliko je ispred ostalihBayern@heart je napisao/la:De gea bolji od Neuera![]()
I opet nije najbolji na svijetu
Igramo ko kite, imal ista dobro u nasem jedinstvu??
- Paaaa.... hajmo galamit da je De Gea najbolji na svijetu.
- Dobra ideja, držimo se tog

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hasan je ovako znao nekad svojevremeno u Bayernu.MElloo je napisao/la: Simulirsnje na jednom vecem nivou
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hasana polomi lik, on ustane trči, trči, i nakon 5 metara padne kad vidi da mu lopta bježiPogba je napisao/la:Hasan je ovako znao nekad svojevremeno u Bayernu.MElloo je napisao/la: Simulirsnje na jednom vecem nivou
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Tu je Iker bio Iker. Pitanje je da li bi se ovaj usrao da je tu bio npr. Kelava. Nije jedini koji je 'pogodio' Ikera jedan na jedan.LAZARUS2000 je napisao/la: U toj situaciji je iker totalno sporedan. On tu tu dođe ko čunj. Problem je Roben brate. Čovjek se usrao i pogodio golmana.
Odvratni su likovi.Odugovlacili cijelo drugo da bi uzeli je*eni x i onda ih posere autogolom.Lillard je napisao/la:
Ja da sam Cristiano Doni, tuzio bih ga za plagiranje i krsenje autorskih prava. Ova proslava gola je bila trademark DonijaDerdiyok je napisao/la:![]()
A 'vako malo liči i na Balea
![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Maroko je bas izgubio filmski, e, u zadnjim sekundama autogol, pa ne mogu da vjerujem, mada, ruku na srce, nisu nesto pokazali cijelu tekmu...MElloo je napisao/la:Simulirsnje na jednom vecem nivouLillard je napisao/la:
Treba Retard Dybalu tužit što mu je prekopirao proslavu.Puma je napisao/la:Ja da sam Cristiano Doni, tuzio bih ga za plagiranje i krsenje autorskih prava. Ova proslava gola je bila trademark DonijaDerdiyok je napisao/la:![]()
A 'vako malo liči i na Balea
![]()
.
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran)
39 km/h u 33 godini života. Haj ćao.
Ramo Ramo ne valja ti to
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Niti je Iker jedini kojeg je Robben pogodio 1 na 1...Signore je napisao/la:Tu je Iker bio Iker. Pitanje je da li bi se ovaj usrao da je tu bio npr. Kelava. Nije jedini koji je 'pogodio' Ikera jedan na jedan.LAZARUS2000 je napisao/la: U toj situaciji je iker totalno sporedan. On tu tu dođe ko čunj. Problem je Roben brate. Čovjek se usrao i pogodio golmana.
Spanija iako je igrala x spletom okolnosti , djeluje kao tim koji ima najveci kapacitet na prvenstvu.
Koke je visak , mnogo zuji a malo meda daje.Nije ovo fudbal koji on voli da igra , nije ovo igra koju je ucio.Thiago bi trebao ispred njega biti taj sigurni passer koji moze napraviti razliku.
Nacho na desnom beku je vjerujem samo ovu utakmicu , sve ostalo je vrhunski.
I kada protivnik ima svoj dan , Spanija ne gubi a to je najvaznije.
Koke je visak , mnogo zuji a malo meda daje.Nije ovo fudbal koji on voli da igra , nije ovo igra koju je ucio.Thiago bi trebao ispred njega biti taj sigurni passer koji moze napraviti razliku.
Nacho na desnom beku je vjerujem samo ovu utakmicu , sve ostalo je vrhunski.
I kada protivnik ima svoj dan , Spanija ne gubi a to je najvaznije.
Novo kolo,nova prilika 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.