U normalnim drzavama kvalitetniji klub bez obzira na lobije uspijeva.Jes kad bi mi bili normalna drzava.Baja_Zvjerka je napisao/la:Odakle tebi ideja da bi jedan Olimpik izborio ucesce u toj ligi, ili jos smjesnije Zvijezda. Pa ti nisi svjestan koji lobiji bi tada proradili, i kakvi igraci u krajnjem bi se doveli u pojedine klubove samo da iduce sezone nastupaju u toj ligi..
Smanjenje broja klubova Premijer lige BiH
- Urban Batalion
- Kontakt:
Re: Smanjivanje Premier lige
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Trebalo bi biti 8 klubova
1.Sarajevo
2.Zeljo
3.Siroki
4.Borac
5.Velez
6.Zrinjski
7.Olimpic
8.Celik
1.Sarajevo
2.Zeljo
3.Siroki
4.Borac
5.Velez
6.Zrinjski
7.Olimpic
8.Celik
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
E sad ga precera nije ovo LihtenštajnTarpi do bagro je napisao/la:Trebalo bi biti 8 klubova
1.Sarajevo
2.Zeljo
3.Siroki
4.Borac
5.Velez
6.Zrinjski
7.Olimpic
8.Celik
Ako ćemo realno liga se neće nikada ni smanjiti,pa vidite da one guzonje u foteljama niti ne razmišljaju o tome,nije im palo na pamet da dadnu prijedlog da se smanji liga,moremo mi ovde predlagat i ligu 10 i ligu 35,ali od toga ti ništa neće bit
Mislim da se mi ne bi mogli dogovorit ni ko bi igor u ligi 55 a kamo li 12Dabar je napisao/la:Ako ćemo realno liga se neće nikada ni smanjiti,pa vidite da one guzonje u foteljama niti ne razmišljaju o tome,nije im palo na pamet da dadnu prijedlog da se smanji liga,moremo mi ovde predlagat i ligu 10 i ligu 35,ali od toga ti ništa neće bit
- Urban Batalion
- Kontakt:
Stavi ž il z molim te.Dabar je napisao/la:Ako ćemo realno liga se neće nikada ni smanjiti,pa vidite da one guzonje u foteljama niti ne razmišljaju o tome,nije im palo na pamet da dadnu prijedlog da se smanji liga,moRemo mi ovde predlagat i ligu 10 i ligu 35,ali od toga ti ništa neće bit
U svakom slucaju mi ovdje barem pricamo i razmisljamo o promjenama bolje nego da nista ne cinimo.
sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige...
po meni to bi bilo bolje za nase klubove...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Urban Batalion
- Kontakt:
To bi bilo dobro al to ima manje sanse od ovoga duplo.tm84 je napisao/la:sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige...![]()
De i meni malo tog što ti piješ pa da nazdravimotm84 je napisao/la:sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige...![]()
Sad ozbiljno nema šanse za to barem 20 godina
- drinin vuk
- Kontakt:
Ma od toga nista,mozda me neko nece razumiti,al od toga bi najmanje koristi imala PL i klubovi iz BiH.Realno bili bi lagana hrana a i u toj ligi od 16 BiH bi imala najvise 3 predstavnika...To ne bi valjalo,nemojmo se lagati....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Za naše uslove, ovo bi bilo idealno riješenje. Liga od 12 klubova:
Željezničar
Sarajevo
Borac
Sloboda
Čelik
Široki Brijeg
Zrinjski
Velež
Leotar
Slavija
Travnik
Olimpik (Zvijezda)
Željezničar
Sarajevo
Borac
Sloboda
Čelik
Široki Brijeg
Zrinjski
Velež
Leotar
Slavija
Travnik
Olimpik (Zvijezda)
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
jbg, evo ceska i slovacka hoce da udruze ligu ponovo...Voćko je napisao/la:De i meni malo tog što ti piješ pa da nazdravimotm84 je napisao/la:sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige...![]()
po meni to bi bilo bolje za nase klubove...![]()
![]()
Sad ozbiljno nema šanse za to barem 20 godina
znaci nije nemoguce...
po meni smanjivanje nema koristi jer imas previse klubova koji "moraju" igrati tu ligu...
necu da zamisljam sta bi bilo kad bi zrinjski, celik ili leotar ispali iz lige... puno se klubova kod nas ponasa i prema njima se ponasa kao da su athletic bilbao u spaniji (jer i oni ne smiju ispasti iz lige)...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Zna se da Zrinjski, Sarajevo, Sloboda, Celik, Željo i Široki nikad neće igrat drugu ligu nit su igrali godinamatm84 je napisao/la:jbg, evo ceska i slovacka hoce da udruze ligu ponovo...Voćko je napisao/la:De i meni malo tog što ti piješ pa da nazdravimotm84 je napisao/la:sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige...![]()
![]()
Sad ozbiljno nema šanse za to barem 20 godina![]()
znaci nije nemoguce...
po meni smanjivanje nema koristi jer imas previse klubova koji "moraju" igrati tu ligu...
necu da zamisljam sta bi bilo kad bi zrinjski, celik ili leotar ispali iz lige... puno se klubova kod nas ponasa i prema njima se ponasa kao da su athletic bilbao u spaniji (jer i oni ne smiju ispasti iz lige)...
- moustapha
- Kontakt:
Naravno da sam za smanjivanje lige, ali realno do ovoga nikad nece doci. Ima milion razloga za to, da ih ne nabrajam.
#divovi
Kad bi se ovo dogodilo navijači bi podivljali a pogotovo BBB i ovi beogradski delije i grobari.to bi bila jedna velika katastrofa,a i u našoj zemlji ne bi bilo baš lijepo.tm84 je napisao/la:sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige...![]()
Da , te citiram sad kao sad Dinamo , Zvezda i Partizan su mnogo bolji od nasih klubova !drinin vuk je napisao/la:Ma od toga nista,mozda me neko nece razumiti,al od toga bi najmanje koristi imala PL i klubovi iz BiH.Realno bili bi lagana hrana a i u toj ligi od 16 BiH bi imala najvise 3 predstavnika...To ne bi valjalo,nemojmo se lagati....
Ne , toliko da bi nas nabijali ali realne sanse za osvajanje nasih klubova bi bile minimalne , tj nikakve !
Ali , za godinu , dvije opet bi se vratilo ono Sarajevo , onaj Zeljo , Onaj Velež i tako oni Klubovi to ti garantujem !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Pa Dinamu niti Hajduk ne može ništa već 5 godina,a kamoli će naši klubovi nešto...CoDe je napisao/la:Da , te citiram sad kao sad Dinamo , Zvezda i Partizan su mnogo bolji od nasih klubova !drinin vuk je napisao/la:Ma od toga nista,mozda me neko nece razumiti,al od toga bi najmanje koristi imala PL i klubovi iz BiH.Realno bili bi lagana hrana a i u toj ligi od 16 BiH bi imala najvise 3 predstavnika...To ne bi valjalo,nemojmo se lagati....
Ne , toliko da bi nas nabijali ali realne sanse za osvajanje nasih klubova bi bile minimalne , tj nikakve !
Ali , za godinu , dvije opet bi se vratilo ono Sarajevo , onaj Zeljo , Onaj Velež i tako oni Klubovi to ti garantujem !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A sto ce im zdruzena liga kad igraju Europsku ligu, da im nije mozda zanimljivije Sarajevo, Beograd, Tuzla, Zenica, Mostar od Graza, Bruggea, Amsterdama, itd.? Jasta, evo, samo cekaju navijaci kad ce se ostvariti necije fantazije u nekoj ex-yu ligi. Dajte se skontajte, samo radom i ulaganjem u vlastite klubove i ligu se nesto moze napraviti. Najlakse bi bilo cekati da se dodje na gotovo i onda kao reaktivira neko ''velikanstvo''. To, garantirano, nece nitko docekati. Ja mislim da danas postavis anketu il u HR il u Srbiji za takvo sto da bi bar 65 posto bilo protiv, ako ne i vise. I to s punim pravom.
...Život za Široki...
Nemoguce je!!tm84 je napisao/la:jbg, evo ceska i slovacka hoce da udruze ligu ponovo...Voćko je napisao/la:De i meni malo tog što ti piješ pa da nazdravimotm84 je napisao/la:sto smanjivanje kad se mozemo udruziti sa hrvatskom, slovenijom srbijom, crnom gorom i makedonijom oko stvaranja zajednicke lige...![]()
![]()
Sad ozbiljno nema šanse za to barem 20 godina![]()
znaci nije nemoguce...
Neznam sto poredis Cesku i Slovacku sa nama,niti mozes u bilo kojem segmentu.
bolje da se ponovo igra onaj playoff,a neka budu 3 lige i onako smo podjeljeni
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], successminator i 28 gostiju.