Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 20:02

Drugacije misljenje je jedno a sranje po covjeku drugo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 sep 2010, 20:08

harishp je napisao/la:Drugacije misljenje je jedno a sranje po covjeku drugo.
Srati i to žešće. Prvo mu mater spominjat, pa evo danas i sina. Ne tako davno su ga pljuvali i zbog izgleda, mjesta rođenja, mjesta boravka, kluba za koji je igrao...itd itd...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2010, 20:10

Promjenite ime teme u Safet Susic - moron.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 20:12

Kako rekoh jedva cekam ''spektakl''saveza.
Pa da se grohotom smijemo.....od muke.
@Curtman to ime si vec odavno obezbjedio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 20:19

@Curtmo vidi ti glave na avataru,opet te mikrovalna ebe. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 sep 2010, 20:31

RiNo je napisao/la: Ne znam kakve rezultate očekuješ na startu kvalifikacija ? Da možda osigura prvo mjesto već u prve 2 utakmice... I Ćiro i Pape imaju isti učinak u prve 2 utakmice kvalifikacija.

Pape je pozvao dosta novih igrača, a i Ćiro je prekopirao sastav od prethodnog selektora. Pa nismo mi velika zemlja da svaki selektor može izabrati drugi sastav...
Prva stvar nisam uopšte spomenuo prvo mjesto ali eto pošto insistiraš grupa u kojoj smo igrali sa Ćirom (opet moram ponoviti da ga ne branim ) je bila duplo teža od ove sadašnje i u prve 2 tekme jesu ostvarili isti broj bodova ali su protivnici i rezultati, igra u tim mečevima drastično različiti od sadašnjih Španija 1 – 0 Bosna i Hercegovina znači poraz od Svjetskih prvaka u gostima i to sa 1 golom i pobjeda kući 7-0 nad Estonijom.
Što se tiče sadašnjih rezultata očekivao sam pobjede u tekmama sa Qatarom i Lux, od Gane i Francuske onoliko koliko se može ostvariti uz kvalitetnu igru. On jeste ostvario pobjedu protiv Luxemburga (ništa impresivno) i Gane i eto možeš čak i reći da i nema toliko loše rezultate iza sebe ali je igra repke od prve tekme koju nas je predvodio katastrofalna bolje reći nema je uopšte. A što se tiče spiska ja ne govorim da se manje više svi ne služe istim igračima već ti pokušavam reći da sa istim timom nije ostvaren nikakav napredak čak šta više možda su se i unazadili.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 22:55

Pokusavaju svi da izmisle ili izvrnu neke rijeci. Niko ovdje nije trazio te silne pobjede, samo trazimo da se vidi na terenu da znamo igrat. Boze moj pa izgubili smo od Spanaca nekoliko puta, ali svaki put su dobili aplauz. A ovo protiv Francuza je fuj fuj fuj
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 sep 2010, 23:01

A sta ako Safet odradi Albaniju perfektno ???
Ej evo neko stavi profil Safetovog sina na fejsu i frajer ba nema veze s nama i s Bosnom...
Ajd sto mali nema al i Safet haman nema:-),a kako znam samo je to razlog zasto je uzet za selektora....

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 sep 2010, 23:02

ahmic je napisao/la:A sta ako Safet odradi Albaniju perfektno ???
Ej evo neko stavi profil Safetovog sina na fejsu i frajer ba nema veze s nama i s Bosnom...
Ajd sto mali nema al i Safet haman nema:-),a kako znam samo je to razlog zasto je uzet za selektora....
to nas hebe,AKO!!!!!!! ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 23:05

To nas najvise i iritira sto im BiH nije ni na kraj pameti. Njima je BiH ko nama Burkina Faso. Zalosno...

A mislim da je Safet potrosio sav kredit, pokazao se, imao je vremena, svi smo vidjeli da je sve nidje veze. A Albanija nije nikakva repka da se po njoj mjeri selektor jedne reprezentacije koja puca na veliko takmicenje. jadno stvarno ako cemo po tome mjerit kakvi smo.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 sep 2010, 23:08

szlaja je napisao/la:
To nas najvise i iritira sto im BiH nije ni na kraj pameti. Njima je BiH ko nama Burkina Faso. Zalosno...

A mislim da je Safet potrosio sav kredit, pokazao se, imao je vremena, svi smo vidjeli da je sve nidje veze. A Albanija nije nikakva repka da se po njoj mjeri selektor jedne reprezentacije koja puca na veliko takmicenje. jadno stvarno ako cemo po tome mjerit kakvi smo.
Nemoj tako ZLAJA grehota je

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 sep 2010, 23:17

Stanite malo ljudi,nemojte da se lazemo bez veze sa tim supljim pricama. Pa niko da spomene igrace,taktika je jedno a igra na terenu drugo. Spominjete Francusku kao racku igra,jeste nikad gori nismo bili slazem se.
Ali hocemo li iskreno??????
Da li trcanje ima veze sa taktikom? Je li neko treba jednom profesionalcu da objasni da mora trcati ko lud kada igra sa Francuskom? Jeste li gledali tu tekmu? Pa je li bilo trcanja=? NIJE.
Ja bih bio presretan da je samo Pape problem. Cini mi se da su se igraci malo previse digli,pobjeda ce doci sama,sta ima. Prpa je bila protiv Lux. pa navalili i trica za 15 min. Sa Francuskom niko nije potrcao,ko je bio na tekmi mogao je to vidjeti,niko se ne otkriva,zasto,zato sto ne trci.Zato i nismo imali prilika. Ali to niko ne spominje,jedan zapeo na forumu da je samo Safet problem i svi ko papige nastavili. Opet kazem,ako je samo do njega i ja sam za to da ide, ali nisam siguran da je to tako...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 sep 2010, 00:19

szlaja je napisao/la:Pokusavaju svi da izmisle ili izvrnu neke rijeci. Niko ovdje nije trazio te silne pobjede, samo trazimo da se vidi na terenu da znamo igrat. Boze moj pa izgubili smo od Spanaca nekoliko puta, ali svaki put su dobili aplauz. A ovo protiv Francuza je fuj fuj fuj
Joj momak ti Safeta ne mozes organski covjece, idi gledaj crtice i pusti nek covjek radi svoj posao. Ti i pojedini ne mozete tj nsite u moci da ga smijenite. Makar sa Papetom ne moram slusat izjave i lazi Mikada, kome je zao uzeti Hrvatima igraca ( primjer Mujdza) i odmah znas da mu je interesu samo slava a ne uspjeh. Covjek koji je 90-tih govorio da treba poklati Muslimane. Jel njega hocete? Idite u Shangaj i divite se magarcu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 28 sep 2010, 00:19

Ma ja ne kontam sto pojedini treneri govore da neki igraci ne slusaju sta im Susic govori.Pa koji su to igraci?Sto se o tome ne prica?Ako nije u stanju ukrotiti posrane nase zvjezdice onda nije on za tog posla..
Bas bih volio da cujem koje to nase patriote ne slusaju selektora pa samim tim i ne bore se za svoj grb

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 sep 2010, 00:48

najveci problem nase repke je sto ima previsae umjetnika a premalo trkaca...kakav ba medunjanin stilic ibricic zar nebi bilo normalnije umjesto njih pozvati igrace koji trce koji su brzi koji igraju u oba pravca brzo se otvaraj i brzo zatvaraju prostor ...a takvih ima hejbet blatnjak mahmutovic bukva potencijalno i ilicevic...e moj safete ti si sve samo trener ne...cuj ibricic da mu igra lijevo krilo joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj :evil: :evil: :evil: :ugeek:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 sep 2010, 00:51

BIHfan je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Pokusavaju svi da izmisle ili izvrnu neke rijeci. Niko ovdje nije trazio te silne pobjede, samo trazimo da se vidi na terenu da znamo igrat. Boze moj pa izgubili smo od Spanaca nekoliko puta, ali svaki put su dobili aplauz. A ovo protiv Francuza je fuj fuj fuj
Joj momak ti Safeta ne mozes organski covjece, idi gledaj crtice i pusti nek covjek radi svoj posao. Ti i pojedini ne mozete tj nsite u moci da ga smijenite. Makar sa Papetom ne moram slusat izjave i lazi Mikada, kome je zao uzeti Hrvatima igraca ( primjer Mujdza) i odmah znas da mu je interesu samo slava a ne uspjeh. Covjek koji je 90-tih govorio da treba poklati Muslimane. Jel njega hocete? Idite u Shangaj i divite se magarcu.
Daj link 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 sep 2010, 01:31

Ne razumijem baš zašto Pape nije pozvao Muslimovića,jer prema natpisima u grčkim novinama ovaj će biti u konkurenciji za utakmicu s Dinamom :?:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 28 sep 2010, 02:13

Adinjo je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Cuj sad i prodana dusa :mrgreen: ..E svasta ces cuti!!!
Ja govana i ljudi.
Ciri se ovako nije sralo,a ovaj i posrao se i popisao na drzavu.Sto puta.
Dabogda nam Tulic bio slijedeci selektor, ha ja.

Ma daj, ovo je vise prevrsilo svaku mjeru. Pa da je Radovan ovako se ne bi pisalo. Ja stvarno ne znam sta je u mozgovima ovakvih ljudi. Kad se us digne ba, to je najgore. Lud j bio sto je ikako i dolazio. Ovoj bagri ne mozes valjati sve da ti po glavi skacu. I traze fol neke druge bolje trenere. Qurac ce iko doci, nije niko lud da trpi ovo. Mi sa ovakvim mentalitetom nigdje i ne trebamo da idemo.

Sto kazes ovako se nije pisalo ni o lopovu svim lopova, a jadnici svi redom znaju sta im je isti pricao protiv njihove repke i zemlje. Jok, bitno je da je taj lopov svih lopova, znao praviti cirkuse i teferice, nista drugo indijanci nisi ni naucli. Cudno im sto je Pape uveo disciplinu, pa nema vise teferica na treninzima, to ustvari vecini smeta.

Stvarno mi se sve zgadilo posle nekoliko zadnjih postova, i vise nema namjeru dolaziti na ovu temu. Ja cu svoje mejsto ustupit' indijancima pa nek uzivaju. Nezz, samo sta ovi modovci rade. Zar nema neka pravila na ovom forumu?
Ja kad vidim ovu "nasu" fukaru, ove balavce i hasisare...da ovako jedu **** oko Safeta, upitam se jesmo li mi zasluzili bolju drzavau, bolji savez, bolju reprezentaciju...Nismo sigurno ako bi gledali na ovu bijedu, jad i cemer od diskutanata, ali s'druge strene treba biti jasno da ta bagra samo prdi u vjetar, niti ih ko zarezuje, niti na nesto mogu uticati. Vjerovatno ti bubuljicavi klipani lijece svoje frustracije iz realnog zivota gdje ne smiju nikome da pisnu, niti da ga u oci pogledadju pa onda dodju u ovu virtualu i juuuris...Ovaj jedan se haman kastile registrovao da bi Susica prozivao i svakojakim imenim nazivao, vjerovatno veze nema sa reprezentacijom...ali eto mora negdje tu negativnu energiju ispoljiti. Bude mu nekako lakse na dusi kad cita sam svoje postove i divi se budalstinjama koje prosipa. Jos kaze, ogradjuje se...kao i ako pobjedimo Albaniju, sta je to...ne daje ni malo mogucnosti da posle Albanije i eventualne pobjede te moze biti fantasticne igre, promjeni plocu. Stace hud onda, bio bi ko dijete kad mu oduzmu naj sladju igracku. Albanija je sjebala jednu Rumuniju, odrzala egal sa Bjelorusojom i to nisu rezultati za podcjenjivanje, nitu devizu "lahko cemo s'njima" posebno ako imas nekoliko igraca na kljucnim pozicijama koji bas i ne igraju redovno za svoje klubove. Uspjeh je bilo koga pobjediti, pa tako i Albaniju, posebno u gostima pa bi pobjeda nase reprezentacije bila lijep korak prema cilju odnosno pokusaju da se uhvati sto bolji moguci plasman.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 sep 2010, 06:46

eto divite se vi papetu koji igra sa 3 centarfora napadu(2 centarfora na krilima pa gdje to ima)...koji klasicne 10tke stavlja na krila(npr ibricic iako lik nema ni jedne jedine osobine za krilnog igraca),koji poziva 4 igraca koji nemogu nijednu jedinu poziciju igrat osim 10tke a izostavlja igrace (npr bukva blatnjak itd )kakvi nam trebaju...da se razumijemo nisu ni oni neki prevelik kvalitet ali jedan bukva kojem je krilo prirodna pozicija je na krilu 10 puta korisniji negop ibricic ili npr protiv svedske meduynjanin koji to nikad u zivotu nisu igrali....a ovi sto prizivaju mikada da se vrati,djeco zalosni ste...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2010, 07:47

gruezi je napisao/la:eto divite se vi papetu koji igra sa 3 centarfora napadu(2 centarfora na krilima pa gdje to ima)...koji klasicne 10tke stavlja na krila(npr ibricic iako lik nema ni jedne jedine osobine za krilnog igraca),koji poziva 4 igraca koji nemogu nijednu jedinu poziciju igrat osim 10tke a izostavlja igrace (npr bukva blatnjak itd )kakvi nam trebaju...da se razumijemo nisu ni oni neki prevelik kvalitet ali jedan bukva kojem je krilo prirodna pozicija je na krilu 10 puta korisniji negop ibricic ili npr protiv svedske meduynjanin koji to nikad u zivotu nisu igrali....a ovi sto prizivaju mikada da se vrati,djeco zalosni ste...
Bukva nije ni predao za promjenu drzavljanstva a kamoli nesto drugo.
Prvo oni moraju svoje obaviti da bi se neko pozvao.
Blatnjak je bio propao ko' zeton,ako vec pises o njemu.U Hajduku je bio jedan od najboljih strelaca dok u Rostovu od 15 meceva nije ni jednom zabio.U Khimkiu je cak jedno vrijeme igaro kao napadac.Od 74 tekme samo 7 golova.ili manje od jednog u deset meceva.I jos mu pozicija ili Misketova ili Pjaniceva,mada moze igrati i kao napadac kako rekoh ali bi mu konkurencija u repci bila jako ''tanka''.Nigdje veze.Ibricic je za takve Senijad.
ima i drugi koji prate te igrace,kako neko rece u repci je bio srednja zalost.
Ja se vise divim takvima kad ne provjere neke informacije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.