FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ja ne znam da postoji budala koja bi uzela klub sa dugovima, bez stadiona, i bez ijedne titule, al' hajde možemo se nadati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma nema otimaju se za nas 

vraca se Sabovic :kafa:
I Mujo Banana bi bio napredak u odnosu na ove trenutne kretene u klubu
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ili ovi portalcici nemaju pojma sta pisu ili ne znam sta. Ignjatu je istekao ugovor i nije produzen, a pise se kao da ima neka klauzula da moze ici.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Lagati nije lijepo (clap)Tuzlak1919 je napisao/la:No sikiriki,investitor ulazi u klub,neki su od ovih trenutni njegovi ljudi,a kad se sazna ko je mnogi ce se sj.ebati
Nemoj bacat takve bombe ako nije istina ako je istina gukni golube, navlacis seb nesrecu, igras se sa osjecanjima ljudi, nemoj nas yebavat, igrat ces devet finala kupa neces osvojit, ostat ces suha qrca.... ne kaki molim te
- RollingPaper
- Kontakt:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Samo Sloboda.
http://tuzlalive.ba/mujkanovic-neka-nav ... se-brizni/
Nećemo dozvoliti da zbog grešaka drugih mi vadimo vrelo kestenje iz vatre – naglašava predsjednik tuzlanskog premijerligaša.
Nećemo dozvoliti da zbog grešaka drugih mi vadimo vrelo kestenje iz vatre – naglašava predsjednik tuzlanskog premijerligaša.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ima smisla ovo sto govori, ali hajde djela...HPCompaq je napisao/la:http://tuzlalive.ba/mujkanovic-neka-nav ... se-brizni/
generalno, ovdje na balkanu se tako percipira, ako se ne dovode igraci, a u medjuvremenu i odlaze, odmah je katastrofa, raspad itd... mislim, ja ne mogu tvrdit sa sigurnoscu da oni rade na dovodjenju igraca, al je to logicna pretpostavka i ne brinem se, znam da ce doci igraci, medjutim, brinem se dal ce biti pravi igraci
- tuzlak1987
- Kontakt:
Omerovic ako ode vani da potpise ugovor kako znam on nikako ne moze otici za naknadu jer ima mozda pro ugovor na jos 2 godine naredne? 

Who are you ? Da nisi alter ego polubrata slobode72 ?sloboda63 je napisao/la:Samo Sloboda.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ja sam novi na foruku ali navijač Slobode od rođenja. Nemam ni brata ni polubrata. Samo Sloboda.Slobodas je napisao/la:Who are you ? Da nisi alter ego polubrata slobode72 ?sloboda63 je napisao/la:Samo Sloboda.
- tuzlak1987
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 jun 2018, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Molim vas, ovo stvarno nije ok. Kad vam se ne svidja sta neko pise, onda je etiketiran kao iz drugog grada, opstine isl.
Nije korektno, brisacemo takve postove.
Sloboda63 pise iz Tuzle.
To sam sad napisao, vise necu jer nemam pravo to raditi. Ali cisto da vidite da vam to etiketiranje nije u redu.
Pisite o klubu, igracima... ne o ostalim forumasima, to nikom nista dobro ne donosi.
Nije korektno, brisacemo takve postove.
Sloboda63 pise iz Tuzle.
To sam sad napisao, vise necu jer nemam pravo to raditi. Ali cisto da vidite da vam to etiketiranje nije u redu.
Pisite o klubu, igracima... ne o ostalim forumasima, to nikom nista dobro ne donosi.
Bilo mi dosadno pa sam napravio neki volpejper sebi. Evo ako neko hoće

Link do cijele slike https://ibb.co/iuMUvJ
Hvala NKMramor na grbu

Link do cijele slike https://ibb.co/iuMUvJ
Hvala NKMramor na grbu

Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 17 jun 2018, 21:21, ukupno mijenjano 4 puta.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovde sve verni Tuzlaci sa severa.....evo jedno pitanje za navijace Slobode (nema na Guglu
.....kojeg igraca je raja zvala elektricni mis
.....hajmo, pitajte tate, dajdze, amidze....da vidimo sad.
P.S. Da ih se sjetimo makar na ovaj nacin.

🔴⚫️
To je vise za Sloboda72 pitanje. Ja nikad čuo.Skver je napisao/la:Ovde sve verni Tuzlaci sa severa.....evo jedno pitanje za navijace Slobode (nema na Guglu.....kojeg igraca je raja zvala elektricni mis
.....hajmo, pitajte tate, dajdze, amidze....da vidimo sad.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.