trebao bi poceti, nadam se da ce doprineti pobedi, on je covek trenutkaJohnCleese je napisao/la:Danas obavezno pustit Ljajica da igra, ima da mu sve polazi za nogom nije svaki dan Bajram![]()
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
- Chapman1886
- Kontakt:
uzeo sam mno go novaca ovaj mundial ideme necu Nemaš SportSport.ba profil? Prilagodi portal sebi. Registruj se fuliti vjerujmiposlusaj me iodigraiMoggi je napisao/la:to ni radovan ne bi smioChapman1886 je napisao/la:stavicu 150 euro na pobijedu srbie
Samo Sloboda | COYG
samo napomena za srbe, ako ima par zaostalih seljaka koji vas podrztavaju to ne uzimajte za zlo, uvijek ce biti par pojedinaca koji kvare ukupnu sliku
Zarathustra
Ako ima moderatora, ne znam šta čekaju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
koji ti problem imas?Moggi je napisao/la:samo napomena za srbe, ako ima par zaostalih seljaka koji vas podrztavaju to ne uzimajte za zlo, uvijek ce biti par pojedinaca koji kvare ukupnu sliku
- Chapman1886
- Kontakt:
nezanima me nacijonalizam
ja sam odrasto u jugoslaviji rastao u beogradu starom i zagrebu i evome sada u sarajevu štavam je mi smo svi ista gofna fino je moj precjednik tito govorijo zjenica oka našega je mi sami
ja sam odrasto u jugoslaviji rastao u beogradu starom i zagrebu i evome sada u sarajevu štavam je mi smo svi ista gofna fino je moj precjednik tito govorijo zjenica oka našega je mi sami
Samo Sloboda | COYG
+1Lillard je napisao/la:Ako ima moderatora, ne znam šta čekaju.

" ' & " ' " ' ". - " ". ¥ је уз &!
Zurnal je najavio startnu bez Kostica.
Mogli bi danas imat pune ruke poslaLillard je napisao/la:Ako ima moderatora, ne znam šta čekaju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nisu jednom fulaliShadows je napisao/la:Zurnal je najavio startnu bez Kostica.

Sretno Kostariki danas. Gazi gubu

Bas me interesuje kako ce Srbija odigrati. Ne ulijevaju mi nesto nadu, mislim da imaju slabiju ekipu od one iz JAR, a i tad su chokeali i ispali u grupama. Ne ocekujem ni od Kostarike da replicira igru iz Brazila, tako da bi Srbija najvece sanse za dobar utisak trebala imati ovdje. Trebaju pobjedu, svaki drugi rezultat mislim da zavrsava turnir za njih odmah.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ko god je na ovom forumu više od godinu dana,mora da navikne na trolove,provokatore i kretene koje ne zanima sport,i koji su tu da liječe lične frustracije i komplekse.Oni se fino ignorišu,jer se kačenjem na njihove postove istima daje na važnosti.Moderatori će to svakako,prije ili kasnije pobrisati. 
Biće gusto danas,nadam se pobjedi Srbije,mada se Kostarika ne smije potcjeniti.

Biće gusto danas,nadam se pobjedi Srbije,mada se Kostarika ne smije potcjeniti.
Mens sana in corpore sano.
Re: SP 2018 / Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Zvanicna postava za danas! To tomarconato je napisao/la:Ovo je ekipa koju bi citaoci mozzarta voleli da vide vs Kostarike.
Nemam nista protiv, stavise, slazem se u potpunosti!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovig puta nisu.salex90 je napisao/la:nisu jednom fulaliShadows je napisao/la:Zurnal je najavio startnu bez Kostica.

Ajde bre!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sport Klib na Tviteru je objavio početnu Srbije:Stojković-Ivanović,Milenković,Tošić,Kolarov-Milivojević,Matić-Ljajić,SMS,Tadić-Mitar.
Nešto što sam i priželjkivao
Srećno Orlovi!
Nešto što sam i priželjkivao

Mens sana in corpore sano.
e ok onda, to je to, vreme za pivo je odavno
nadam se pobedi, remi nebi bio los
generalno Krstajic se nije smeo kockati sa samo Nemanjom pozadi
nadam se pobedi, remi nebi bio los
generalno Krstajic se nije smeo kockati sa samo Nemanjom pozadi
- Chapman1886
- Kontakt:
Sretno srbii i srbskom stanivnistvu preko drine u drzavi stbiji to su pravi srbi
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.