Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88

leorey
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la leorey » 17 jun 2018, 16:35

Srbija ce pobijediti napuhani Brazil.
27.10.2020

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 17 jun 2018, 16:37

plavobeli je napisao/la:Nisu normali!!!! :bow: :opaopa: :salut:

Jeftin pokušaj oživljavanja devedesetih i onog Debila baje malog knindže, prije su bili smiješni i interesantni, sad srednja žalost... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Srbija solidna, kvalitetniji su dosta od Kostarike, trebali su dobiti ubjedljivije... :kafa:

Očekujem pravo lice protiv Švice i drugi krug :salut:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 17 jun 2018, 16:42

S ovakvom igrom i napadacem kao sto je Mitrovic nece daleko.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 jun 2018, 16:44

Veceras ce Svica da sokira Brazil i onda ce sve bit u rukama srba koji ce da ih dokrajce i izbace s Mundijala :kafa:
27.10.2020

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jun 2018, 16:48

Solidna Srbija, ali ovo mora puno bolje da bi se pobjedila Švicarska i tako izborio plasman u drugi krug. Životno im fali jedan dobar napadač. Pa onaj Mitrović je panj. Dva puta 100% situaciju promaši.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 17 jun 2018, 16:50

leorey je napisao/la:Veceras ce Svica da sokira Brazil i onda ce sve bit u rukama srba koji ce da ih dokrajce i izbace s Mundijala :kafa:
ne podcenjute Brazil, prejaka ekipa

mnogi nisu ni svesni koliko oni mogu, sve se gleda kroz Neymara, a ljudi imaju 7-8 wc fudbalera...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 jun 2018, 17:12

zizu1991 je napisao/la:Solidna Srbija, ali ovo mora puno bolje da bi se pobjedila Švicarska i tako izborio plasman u drugi krug. Životno im fali jedan dobar napadač. Pa onaj Mitrović je panj. Dva puta 100% situaciju promaši.
Mitrović nas je odveo na SP, uz Tadića...

Momak je u protekle 2 godine postigao 15-ak golova u reprezentaciji. Los dan se desava, prvi mec na SP, prevelika zelja, pritisak... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 jun 2018, 17:14

Po meni je Srbija danas igrala tu svoju igru, ne mogu oni drugačije, ne znam na osnovu čega neki očekuju neku lepršavost sa ovakvim tipovima igrača. Protiv Švicarske očekujem rezultat 0:0. :D

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 17 jun 2018, 17:18

sheyi

potpuno drugaciji pristup ce tom mecu biti, narocito ako Svajcarska udje sa 0 bodova

ovo danas je sa aspekta zalaganja i koncentracije bilo odlicno, sa aspekta realizacije dosta tanko

sms, ljajic, tadic, matic svi oni mogu odluciti utakmicu, danas im nije bio dan

mitrovica mnogi nazvase panjem, ok promasio je 2 zicera, ali je zato uradio puno posla u oba smera,

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jun 2018, 17:19

marconato je napisao/la:Mitrović nas je odveo na SP, uz Tadića...

Momak je u protekle 2 godine postigao 15-ak golova u reprezentaciji. Los dan se desava, prvi mec na SP, prevelika zelja, pritisak... ;)
Svaka cast ali je reagovao u obje situacije amaterski.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 17 jun 2018, 17:22

Popraviće se Mitar protiv Švice.Daće ga sigurno. ;)
Mens sana in corpore sano.

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 17 jun 2018, 17:25

sva tri srpska napadaca iza sebe imaju odlicne sezone, to se nije desilo u zadnjih 10 godina nikada

ne sumnjam ni najmanje da ce Mitar biti bolji u narednom duelu, verovatno golom vrednim prolaska dalje ce opravdati poverenje Krstajica

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 17 jun 2018, 17:27

Mitrovic je danas polazao da je jak u duelima i koristan ali je to ipak druga liga napadaca,ali kao timski igrac ok
Drago mi je da su pobjedili i zelim im pobjedu protiv Swicarske. Mladen ce to utegnuti jos do naredne utakmice
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 17 jun 2018, 17:42

Mitrović je odigrao vrlo dobar meč. Ne zaboravite ko je presjekao loptu izborio slobodni udarac iz kojeg je pao gol. Vraćao se u odbranu skidao lopte poslije kornera, vršio pritisak na zadnju liniju. Konstantno je sam jurišao na bunker. Protiv tri igrača. Nije dao gol danas znajući njega daće narednu 2. :D
Idemo redom
Stojković čovjek nije imao posla. Na početku je odlično skratio ugao i to je bilo to.
Tošić. Ne mogu da vjerujem. **** kamikaza. Svaki mali kiks je nadoknadio hrabrošću. Samo je rukavi a falio pa da to bude ona odbrana koja je 2007 bila druga u evropi na EP U21.
Mali Milenković je bio odličan imao je samo jednu grešku i to u dodavanju. Odlično postavljanje i kretanje. Par sjajnih reakcija.
Bane je igrao dobro nazad. Niko ga nije prošao. Imao je jednu dobru akciju najprijed. I mnogo loših centaršuteva. Vidi se da ne igra više tako često beka.
Kolarov je danas slabije išao naprijed. I to je odlična stvar. Doduše tu na njegov strani je bio Ljajić koji baš ne igra nazad pa i nije smio. Ali onom bombom je postao heroj nacije.
Luka. Može bolje i mora bolje, doduše podredio se taktici i više je bio nazad nego naprijed.
Matić tanak, onda se razbudio imao je par sjajnih poteza. I pokazao kakav je klasa.
Ljajić mora bolje, i mislim da hoće. Ne leže mu baš ovi bunkeraši, ali on ima dozu genijalnosti i protiv Švajcarske bi mogao biti odličan.
Tadić sjajan. Stalno sa dvojicom na leđima. I namjestio je onaj zicer kostiću ali jbg
SMS odličan. Iskoristio je prostor koju su mu stvorili Mitar i Tadić. Falilo je malo više strpljenja kod njega. I može on još bolje.
O Mitroviću sam sve rekao
Zamjene
Pa Krstajić je radio genijalne izmjene. Možda samo da je birao druge igrače. Rukavina ok. Ali kostić je van svake forme. Možda Radonjić ili Živković. I opet mi je pao na pamet Gaćinović, ali i Sulejmani. No nisu za da tu i šta da se rsdi.
Takođe Prijovic je ok, mada ja bih prije probao jovića. Brži je.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 17 jun 2018, 17:48

Ma sve u svemu tanko je to, protiv Swicarske to mora biti 100% jače bolje čvršće.
Navijaci tanko, slaba podrška na stadionu, valjda Kaljiningrad bude 15.000 Srba barem.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 17 jun 2018, 17:56

da se ne ogresim, a zaboravih pomenuti da je Matic odigrao fenomenalnu utakmicu i Lukine propuste je pokrivao

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 17 jun 2018, 17:58

ko kaze da ne podrzavam susjede
ajmoooooo helvetiaaaaa!!!!
Zarathustra

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 17 jun 2018, 19:11

Na kojem god kanalu nahvatam kakvih trenera, esperata, analitičara, svi na pitanje ko je prvi favorit odgovaraju: Brazil. Da su najjači, da igraju najbolje, da nemaju slabe tačke. Baš da ih vidimo večeras, koliko su ih nahvalili očekujem da jedu loptu.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 17 jun 2018, 19:12

Drape je napisao/la:Na kojem god kanalu nahvatam kakvih trenera, esperata, analitičara, svi na pitanje ko je prvi favorit odgovaraju: Brazil. Da su najjači, da igraju najbolje, da nemaju slabe tačke. Baš da ih vidimo večeras, koliko su ih nahvalili očekujem da jedu loptu.
Jedino im fali desni bek sad pošto se Alves povrijedio.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.