FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Cuspajz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cuspajz » 28 sep 2010, 01:29

UPS je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la: 11.500 / 5 = 2300 . A i ja sam malo pretjerao na Borcu mozda ali nebitno
Ali kad skontas da PROSJECNA brojka lesinara iznosi 1000,Manijaka prosle sezone isto kao i mi (cak i vise) ove godine malo manje, ali su slabi na gostovanjima :mrgreen: Robijasi PROSJEK 1500 Ultrasi PROSJEK 700 i slicno.... Onda tek skontas da smo mi sila. Kad u obzir uzmes sve ovo i vids da mi imamo za 1000 vece prosjeke ljudi u KOPU sve ti je jasno ;)
ALi to nije tema xD ..
Nezadovoljan sam igrom u prvom pol. totalno u druom bolje ali opet slabo. Mozemo mi to bolje.
Da si ti meni ziv i zdrav prosjeci svih tih grupa koje si nabrojao ni u snu ne prelaze 1.000, ni prosle, ni prethodnih sezona ni sad. kakvi timijevci i njihov kop, kad odstranis simpatizere koji ni krivi ni duzni moraju doci na jednu od dvije postojece tribine (naravno, zna se koja je jeftinija :D ) realno 700-800. Zato su im gotovo sve slike sa utakmica frizirane, slikane iz ugla iz kojeg se vidi najbolja popunjenost :D nidje veze. Robijasi, upola toliko... i tako redom

Ono sto je kod nas bitno i sto me pravo raduje je sto nas kop ne oscilira prema dole uprkos slabijim igrama i neatraktivnim protivnicima ali i veoma skupim kartama i to se mora priznati. Kada bi se FKS zaista borilo ove godine za titulu pa vjeruj mi.... :o :o
jeli se meni ili ti spominjes kop tm od prosle sezone u brojkama gore navedeni i tvrdis vas jaci bio 8-) 6000 milja brate protiv borca a svi ko jedan puno puno za neke nedostizno ;)

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 28 sep 2010, 01:48

Sto me neko podsjeti na lijepa vremena punog sjevera.. :roll: (cini mi se da je to bilo u maju '98,nedugo pred ono finale play off-a, kad je bio kvalitetan belaj i na terenu, kad se Dedic "razmah'o") ..Samo tako pun sjever je bio jedino za derbi.....kao da je sezona za navijace pocinjala i zavrsavala derbijem..eventualno evropskom utakmicom....Samo da je tada organizacija na tribini bila u rangu ove danasnje, e to bi bilo idealno....mada ne sumnjam da ce se u dogledno vrijeme napuniti prvo sjever, onda istok, a bice raje i na zapadu....Ova danasnja ekipa na sjeveru radi dobro..stvarno respect...dobre koreografije, raznovrsne pjesme, prije svega pjesme koje nose i navijace i igrace, i sto je najbitnije 90 minuta to ne prestaje, a najmanje je bitno ko je protivnik..mada ni mi malo stariji nismo bili losi, u svoje vrijeme.. :lol: ..znali smo zagalamit, pa 2 ogromne zastave na sjeveru (prva bordo bijela na pruge, druga ona Horde zla), a o bakljadama da ne govorim...video sve kaze, al opet ponavljam, uglavnom se to svodilo na derbije..(kad Djine povede: ALE ALE ALEOOO....NAPRIJED NAPRIJED SARAJ'VO) :)
Jos jednom respect za momke na Sjeveru jer ih je milina gledat i slusat sa drugih tribina naseg Koseva!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 sep 2010, 11:01

Mislim da je bilo dosta priče od navijačima, okrenimo se klub !

Sa svoja dva pogotka je uveliko doprinio pobjedi nad Olimpicom. Drugi pogodak je za televizijske špice. Sa tri pogotka, sada je sa Arsenijevićem najbolji klupski strijelac. Adis Jahović je presretan zbog pobjede.
´´Prvo poluvrijeme smo katastrofalno odigrali. Primili naivan pogodak već u otvaranju utakmice. Drugo poluvrijeme smo počeli totalnom ofanzivom što nam se na kraju isplatilo. Sve propušteno u protekla dva kola nam se vratilo u ovoj utakmici.´´, riječi su napadača Sarajeva.

Pogodak iz 80. minute iz slobodnog udarca je nešto što se rijetko viđa na našim terenima.
´´Na treningu često vježbam izvođenje slobodnih udaraca. Ovaj put sam opalio i na moju veliku sreću, pogodio.´´, kaže Adis Jahović.

Sljedeći protivnik je Sloboda iz Novog Grada u okviru Kupa BiH. Jahović je uvjeren u trijumf u toj utakmici.
´´Ja sam uvjeren u pobjedu. Mislim da nam pobjeda od dva ili više golova razlike garantuje siguran prolazak u četvrtfinale Kupa.´´,zaključio je dvadesettrogodišnji napadač Sarajeva.

fcs.ba
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2010, 11:26

Evo i sluzbenih lica:
SARAJEVO - SLOBODA (N.G.) Sarajevo, 29.09.2010. 15:30
Sudija: Vukasović Radoslav Trebinje
Prošić Elvis - Cazin
Smajić Jasmin -Tuzla
Živković Anto - Orašje
Delegat:Martinović Lazar (Čapljina)
Kont.suđenja: Marić Dragan (Srbac)

Pretpostavljam da je Sloboda slabiji protivnik od Olimpica, sto ne mora znaciti, oni ce sigurno imati motiv vise.
Samo ozbiljan pristup igri (?) i borbenost na terenu (kao i do sad), siguran sam da mozemo do dobrog rezultata.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 sep 2010, 11:39

Kakva je situacija sa Hamzagićem s obzirom na njegovu ozljedu protiv Olimpica

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 28 sep 2010, 13:01

imali ko videlink za ovaj gol Jahovića u 81'

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 sep 2010, 13:20

ditalix je napisao/la:imali ko videlink za ovaj gol Jahovića u 81'
http://www.youtube.com/fksinfo#p/a/u/1/5DInP3cOYIM
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 28 sep 2010, 14:02

Zagor je napisao/la:
ditalix je napisao/la:imali ko videlink za ovaj gol Jahovića u 81'
http://www.youtube.com/fksinfo#p/a/u/1/5DInP3cOYIM
zahvaljujem

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2010, 15:53

Ima li sta od ove press konferencije danas, cijeli dan cekam inf...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 sep 2010, 16:38

Dobro ste navijali neko vece ;) s obzirom da je sama utakmica bila odron.
Bolje navijate kad vam je kop 1.500 nego kad je 3.000 , mnogo bolje...ko je realan i pametan shvatice.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 sep 2010, 16:45

hilmo je napisao/la:Ima li sta od ove press konferencije danas, cijeli dan cekam inf...
Moci ce se sa clanskim na tekmu, ako cekas to...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2010, 16:49

Gigant je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ima li sta od ove press konferencije danas, cijeli dan cekam inf...
Moci ce se sa clanskim na tekmu, ako cekas to...
Ma znam to, nego me onako interesuje kakva je situacija sa povredama, zeznut je bio teren u nedjelju na AFH, a ni ovu Slobodu ne treba olako shvatiti。
Pa da vidim kako gospodin Mirza planira postaviti ekipu.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 sep 2010, 18:13

Nadam se da ce igraci koji dobiju priliku protiv ove slobode ozbiljno shvatit ovu tekmu, i zbog njih samih ispod 3-0 je za mene razocarenje jer onda se dovodis u situaciju da na gostovanju moras ozbiljnije pristupit ovako sa 3+ ides lagano na put 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 sep 2010, 20:04

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 sep 2010, 20:57

johnnyHZ je napisao/la:VISOKO,AUTOPUT
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0577_n.jpg
Svaka cast,ima jedan ovakav i na Pofalicima!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 28 sep 2010, 21:07

hordasi dolazitel u gradacac????pozz
RED DRAGONS 8-)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 sep 2010, 22:46

bondich je napisao/la:hordasi dolazitel u gradacac????pozz
RED DRAGONS 8-)
:lol: zar sumljas u nas :D ....gdje god da igras ti ....uvijek tu smo mi......

mEGA... ;d
IMA IMA :D BIT CE IH JOS :d

SAAMO JE OVAJ DUG 35 METARA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

smhz
Kontakt:

Post Postao/la smhz » 28 sep 2010, 23:07

kakve su cijene ulaznica za sutrasnju utakmicu kupa protiv slobode n.g.

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 28 sep 2010, 23:54

Karte su kao i obicno. Vaze godisnje ulaznice.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 sep 2010, 13:12

Danas dabogda 800 dusa da bude na utakmici

Inace mora se dobiti sa najmanje dva razlike,ako je moguce bez primljenog gola...da nebi bilo kasnije da se u revansu moramo natezati i tri dana pred derbi bespotrebno trositi...tako da je na njima,ako hoce i sebi i nama lakse 2 razlike minimalno mada nece biti lahko
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46 i 7 gostiju.