RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 16 jun 2018, 15:28

ASD je napisao/la:Da li se planira potpisivanje ugovora sa kojim juniorom?

Koliko sam skontao Mrgan i Rahimic vec imaju.
Samo s halilovicem, koliko znam. Nisu juniori aman talentovani i kvalitetni, kod njih je jos prisutan javasluk i mirise na "rad" prosle uprave. Medjutim predpioniri, pioniri i kadeti tek trebaju da ispricaju pricu. Kazu da prvih 11 u predpionira moze biti prvih 11 u Velezu, da toliko talenta i kvalitete za svoje godine imaju. Naravno puno vremena je ispred njih i skoro je nemoguce da ce to tako biti, ali sigurno da ce nekoliko njih isplivati

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2018, 15:33

shaman7 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Da li se planira potpisivanje ugovora sa kojim juniorom?

Koliko sam skontao Mrgan i Rahimic vec imaju.
Samo s halilovicem, koliko znam. Nisu juniori aman talentovani i kvalitetni, kod njih je jos prisutan javasluk i mirise na "rad" prosle uprave. Medjutim predpioniri, pioniri i kadeti tek trebaju da ispricaju pricu. Kazu da prvih 11 u predpionira moze biti prvih 11 u Velezu, da toliko talenta i kvalitete za svoje godine imaju. Naravno puno vremena je ispred njih i skoro je nemoguce da ce to tako biti, ali sigurno da ce nekoliko njih isplivati
Meni u juniorima Veleza, ovo sto sam ja gledao bolje izgledaju 2000.godista nego 1999.godista.
Cak ni taj Halilovic mi nije nesto, ono dobar je s loptom, ali mi nekako djeluje slabasno i nedovoljno eksplozivno.

Ali opet je to juniorski tim, kakvo god da je stanje trenutno, moraju biti dvojica, trojica nagradjeni prvim timom zbog buducih generacija.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 jun 2018, 11:10

Zasto rusite onu tribinu, zar niste trebali natkrivati onu iza gola?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 jun 2018, 12:12

ova tribina sto se rusi i jeste bila veliko ruglo! ninasta nije licila...

FORZZA
Kontakt:

Post Postao/la FORZZA » 17 jun 2018, 12:16

prisonbreak je napisao/la:Zasto rusite onu tribinu, zar niste trebali natkrivati onu iza gola?
Natkrivat ce se tribina iza gola + kvalitetne stolice...idu reflektori....a ova mala tribina za gostujuce navijace se trebala srusiti

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 jun 2018, 12:49

jesam li dobro shvatio da ona najveca tribina nema dobre betonske osnove za krov a bio je planiran ove godine uz taj iza gola?
sranje ako je tako jer ova iza gola nista bez barem ove druge..
ovo sto se rusi svakako treba rusiti kao i drugu, navijacku iza gola.
bas sam se bio ponadao da cemo ubrzo vidjeti lijep stadioncic ali cemo se ipak jos uvijek zadovoljiti crtezima.
pored naseg bilinog polja gdje mastam o vecim i boljim tribinama iza golova, nadam se da ce grbavica pored terena koji evo ide, ubrzo dobiti novi jug jer ovo sada je lose, na zapad ce se pricekati jos dugo. neka usminkaju sjever, natkriju istok, izgrade bilo kakav jug, bice extra.
pored ova dva stadiona bas bih volio da vrapcici brzo budu ono sto je najavljivano zimus po medijima.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 jun 2018, 15:01

Pa gdje ce sada biti gostujuci navijaci?
Na velikoj tribini u onom cosku ko prije?

Ima li se u planu raditi nova juzna tribina?
Mislim da imaju neki sigurnosni uslovi za PL gdje se treba obezbjediti posebna tribinaza gostujuce navijace.
- FKS -

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 17 jun 2018, 18:02

Ja bas i ne raspolazem nekim informacijama iz prve ruke sto se tice izgradnje stadiona, vodim se ovim projektima i najavama od strane kluba.
Ovo današnje rušenje sa hiltovkama i maljevima je dosta simpaticno bilo, i mislim da nece se tu nista raditi vise id samog rusenja. Iscekuje se taj krov i refkektori pa sta ce od toga biti ostaje da se vidi

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 jun 2018, 18:58

BlueSEVER je napisao/la:
babino je napisao/la:jesam li dobro shvatio da ona najveca tribina nema dobre betonske osnove za krov a bio je planiran ove godine uz taj iza gola?
sranje ako je tako jer ova iza gola nista bez barem ove druge..
ovo sto se rusi svakako treba rusiti kao i drugu, navijacku iza gola.
bas sam se bio ponadao da cemo ubrzo vidjeti lijep stadioncic ali cemo se ipak jos uvijek zadovoljiti crtezima.
pored naseg bilinog polja gdje mastam o vecim i boljim tribinama iza golova, nadam se da ce grbavica pored terena koji evo ide, ubrzo dobiti novi jug jer ovo sada je lose, na zapad ce se pricekati jos dugo. neka usminkaju sjever, natkriju istok, izgrade bilo kakav jug, bice extra.
pored ova dva stadiona bas bih volio da vrapcici brzo budu ono sto je najavljivano zimus po medijima.
Rođeni, sta mozemo ocekivati od vaseg stadiona u naredni godinu dana, ono iskreno?
Trebali bi postaviti krov i stolice na zapadnoj tribini (iza gola).I naravno sitna neka uređenja u i oko stadiona.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 jun 2018, 02:28

Ova mala tribina se rusi iz razloga sto ce se malo teren pomicati prema njoj ,pa ce biti preblizu.Sto se krova tice,krov ide ubrzo na tribinu iza gola,pa onda stolice.U isto vrijeme ce se i velika tribina pripremati za krov odnosno radit ce se dodatna pojacanja jer ovi stubovi nisu dovoljno jaki pa ce se najvjerovatnijre postavljati metalni stubovi koji ce se koristiti da dodatno nosi krov(a bice naslonjen i na te stubove koje vec postoje)Kad se stavi krov na tu veliku tribinu onda idu i stolice.Ujedno je uradjen projekat za osvjetljavanje stadiona(firma iz Zenice radila i to ce se raditi u nekom skorom planu).Ne znam kako ide redosljed i tempo ovih radova ali recimo do povratka u PL iduce godine da bi ovo sve trebalo biti gotovo.

Gostujuci navijaci ce najvjerovatnije biti smjesteni iza gola na ovoj tribini skroz ullijevo tako izgleda sad za sada
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 18 jun 2018, 11:29

Osim stolica i tribine iza gola koja bi se trebala natkrit a koja je meni potpuno nebitna, mrzim rijec VIP u bilo kojem kontekstu, eventualno reflektori i to je to sto se tice gradnje. Jednostavno na glavnoj tribini se krov postaviti NE SMIJE da nam se ne dogodi tragedija a vremena za rsit pa pravit novu nema, Ocekujem da ce se u toku sezone traziti arhitekturska rijesenja za neku armaturu pojačanu ako moze, ako ne mogne ja ocekujem gradnju nove tribine sa suprotne strane koja ce moći da podnese težinu krova za sa trenutnom dedarom da ostane kakva jeste. Ra tribina ce se rušiti sigurno ali ne ove godine jer i ona je ukoso napravljena, Bit ce puno posla tu i mnogo mnogo veći troškovi nego se očekivalo nažalost

I da, mislim da bi se ljudi iz kluba trebali obratit FIFI/UEFI jer svak zna da su sredstva za gradnju stadiona u Orasju bila namjenjena Veležu i ne znam zasto se o tome suti više, medjutim pitao se " gospodin" Iljo Dominkovic.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 jun 2018, 16:44

Denis Bisevac iz Novog Pazara novi igrac Veleza zvanicnk

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 18 jun 2018, 17:11

shaman7 je napisao/la:Denis Bisevac iz Novog Pazara novi igrac Veleza zvanicnk
Ima li neko da napiše nešto više o njemu?
Igra desnog beka, može pokriti i lijevu po potrebi.
Nije se bas naigrao u Novom Pazaru prosle polusezone ali neka mu je sa srecom :salut:

Forza Velež!
Ti si naša ljubav jedina!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 jun 2018, 03:22

fudbalfudbal je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Denis Bisevac iz Novog Pazara novi igrac Veleza zvanicnk
Ima li neko da napiše nešto više o njemu?
Igra desnog beka, može pokriti i lijevu po potrebi.
Nije se bas naigrao u Novom Pazaru prosle polusezone ali neka mu je sa srecom :salut:

Forza Velež!
Bio je kapiten u omladinskom timu N. Pazara,mlad je i perspektivan igrac i izgleda da je doso u Velez po preporuci .O njemu kao igracu ne znamo jos nista dok ga ne vidimo na dijelu,brzo ce pripremne :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 19 jun 2018, 08:50

Ostaje li Hamza Mesanovic jos u Velezu?
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 jun 2018, 09:25

sef_mafije je napisao/la:Ostaje li Hamza Mesanovic jos u Velezu?
Normalno da ostaje. Ima ugovor sa Velezom a uveliko igra u prvom timu. On je nasa buducnost.

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 19 jun 2018, 10:18

AlemC85 je napisao/la:
Normalno da ostaje. Ima ugovor sa Velezom a uveliko igra u prvom timu. On je nasa buducnost.
Vidi se da mu je stari banovićanin heheh. Drago mi je da ostaje u Velezu kojeg redovno pratim i simpatisem. A uskoro planiram i dres naruciti
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 19 jun 2018, 22:54

sef_mafije je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Vidi se da mu je stari banovićanin heheh. Drago mi je da ostaje u Velezu kojeg redovno pratim i simpatisem. A uskoro planiram i dres naruciti
Bujrum na utakmicu na ljeto aBd,ljeto i Mostar ne moze bolje :)
#musvdg

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 20 jun 2018, 10:59

Neka bomba ,,,dragi prijatelji.Sve ovo je limunada. :kafa: :kafa:

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 20 jun 2018, 11:35

vorkapa je napisao/la:Neka bomba ,,,dragi prijatelji.Sve ovo je limunada. :kafa: :kafa:
Bomba? Pa brato u ovoj ligi a ni u PL bomba ne postoji. Postoje samo oni u kojima ljudi zaduzeni u klubu vide potencijal. Tako smo pogodili sa Cosicem Brandaom Mujezinovicem. Jedino ovaj Fajic jer nam je falio klasicni centarfor visok kad se zabunkera protivnik. Vazno je skenirat igraca a to nasa uprava radi kako i treba. Eno ti primjer komsija kako su doveli Filipovica iz Drine i napravili pogodak zesci. Seljacki je krsit pare na neke kvaziigrace u nasoj ligi koji ne vrijede. Treba pravit igrace. Imamo kostur od prosle sezone i sa ovim korekcijama smo prvi favoriti
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []