FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čovjek koji brani grobare kluba jer od kluba ima direktnu korist, a predstavlja se kao navijač, rekao mi je da nemam svoje ja.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Club Bruge zainteresovan za Salčina....
SarajevoJeBordo je napisao/la:Čovjek koji brani grobare kluba jer od kluba ima direktnu korist, a predstavlja se kao navijač, rekao mi je da nemam svoje ja.![]()
- sarajevo46
- Kontakt:
Ja bi za ovo banove pucao. Bez obzira s koje strane ko proziva. Isto vrijedi i za ove što prozivaju druge kako nisu navijači, a i ove koji prozivaju druge da su agenti i menadzeri.SarajevoJeBordo je napisao/la:Čovjek koji brani grobare kluba jer od kluba ima direktnu korist, a predstavlja se kao navijač, rekao mi je da nemam svoje ja.![]()
Odlično, odma ga za 50.000 eur prodat....Memara je napisao/la:Club Bruge zainteresovan za Salčina....
Arezina je novi igrac FKS!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tačno je da je ovo tema FK Sarajevo i da se ne treba pisati o članovima pdfa, već o klubu. Ali svako onaj koji podržava, brani i piše pozitivno o ljudima koji su dokazano opljačkali klub za mene nije navijač kluba i neko ko želi dobro klubu! Sve i da se to kažnjava banom, ja ću to uvijek napisati jer je to mrtva činjenica!sarajevo46 je napisao/la:Ja bi za ovo banove pucao. Bez obzira s koje strane ko proziva. Isto vrijedi i za ove što prozivaju druge kako nisu navijači, a i ove koji prozivaju druge da su agenti i menadzeri.SarajevoJeBordo je napisao/la:Čovjek koji brani grobare kluba jer od kluba ima direktnu korist, a predstavlja se kao navijač, rekao mi je da nemam svoje ja.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Super odmah ga utrapit, tako mi zamisljamo nasu buducnost sa Akademijom!Memara je napisao/la:Club Bruge zainteresovan za Salčina....
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kalezić šuplja.Novinari i tamo neki njegov agent pokušavaju ga uvalit na Koševo.Nikakvu on razliku ne pravi,bolan ne bio pa on nije ni u Vojvodini bio standarni igrač.Da je dobar ostao bih u Novom Sadu.
Više bi volio da sve djeca igraju, nego ovi panjevi, od golmana do napadača. Makar znaš da igraju djeca, i da će makar jedan se iskristalizirat u pravog igrača.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
kraljlavova
- Kontakt:
Izgleda arezina bas novi igrač
- ElCartel11
- Kontakt:
Izgleda sad nista od Arezine posle tvog posta.kraljlavova je napisao/la:Izgleda arezina bas novi igrač
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ovo mi miriše na spin forumskog puka iz Zvroničke prije nego objave da je Arežina njihov.
Samo naprijed Saraj'vo!
Šta god da je, po meni nepotreban transfer. Solidan igrač na terenu al šifra u glavi, na nepotrebnoj poziciji, gdje smo dobro popunjeni. Deficitarne pozicije su štoper, lijevi bek, krilo i napadač, a ne centralni vezni.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- siroliver69
- Kontakt:
Ako ovo bude istina, meni ce bijednici iz kluba zacepiti usta jedno vrijeme. Jbg, gotivim ga, zna lopte i konacno neko ko zna izvesti korner, slobodni itd.SNSa je napisao/la:Arezina je novi igrac FKS!
Cuj nepotreban....a izvini s kim smo to na toj poziciji tako dobro popunjeni....Sa Velkoskim koji kad padne u formi najgori je igrac na terenu ubjedljivo i treba mu 2 mjeseca da dodje sebi....ili pak mislis na famoznu desetku koja je dobila najvise zutih kartona u istoriji svih desetki.....skoroalen je napisao/la:Šta god da je, po meni nepotreban transfer. Solidan igrač na terenu al šifra u glavi, na nepotrebnoj poziciji, gdje smo dobro popunjeni. Deficitarne pozicije su štoper, lijevi bek, krilo i napadač, a ne centralni vezni.
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 17 jun 2018, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Tako nekako zato sviTele33 je napisao/la:Ovo mi miriše na spin forumskog puka iz Zvroničke prije nego objave da je Arežina njihov.
Al kurcili bi se vala kad bi uzeli Besirevica i njega,odma bi se mi digli nesto pisaj po sirotinji(konkurenciji)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 jun 2018, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
suarez000000
- Kontakt:
Treba nam ako je istina naravno. Saric otisao, a od smlate Rahmanovica nema nista. Kako nepotreban brate dragi ?skoroalen je napisao/la:Šta god da je, po meni nepotreban transfer. Solidan igrač na terenu al šifra u glavi, na nepotrebnoj poziciji, gdje smo dobro popunjeni. Deficitarne pozicije su štoper, lijevi bek, krilo i napadač, a ne centralni vezni.
Pa svakako Ce ti Krste uvijek prvi igrati poluspica,a moze i Crepulja kao i Rahmanovic.Mada nbt meni bi bilo drago da Arezina dodje.Sigurno kvalitetan igrač.suarez000000 je napisao/la:Treba nam ako je istina naravno. Saric otisao, a od smlate Rahmanovica nema nista. Kako nepotreban brate dragi ?skoroalen je napisao/la:Šta god da je, po meni nepotreban transfer. Solidan igrač na terenu al šifra u glavi, na nepotrebnoj poziciji, gdje smo dobro popunjeni. Deficitarne pozicije su štoper, lijevi bek, krilo i napadač, a ne centralni vezni.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
suarez000000
- Kontakt:
@mma_hz Rahmanovic bezveze igrac realno, Crepulja ni tamo ni vamo, a Krste moguce da ce igrat, ali treba ti kako god okrenes radi kvaliteta a i Saric ide. Arezina fin igrac,ima bubice u glavi, ali mozda bezveze pricamo o njemu ko zna gdje ce potpisat on.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.