Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

branimir85
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la branimir85 » 17 jun 2018, 21:57

švica :clap:
apsolutno zasluženo
odlično prvenstvo za sada,papirnati favoriti se muče :hmmmm:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 jun 2018, 21:57

Sutra Englezi iskaču u prvog favorita. :kafa:

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 17 jun 2018, 21:57

Samo se nakon ove utakmice pitam čemu ta VAR tehnologija. Odgurivanje rukama kod gola Zubera i potencijalno penal nad Jesusom.
BHF

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 jun 2018, 21:58

Jack je napisao/la:Ocekujem Renata Augusta od prve minute slijedecu
fali Fred
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 17 jun 2018, 21:58

Al se mora priznati da je Seferovic donio najbolju odluku za sebe u zivotu kada je odlucio igrati za Svicu. Covjek se naigra na EP i SP a Izet lagano u Dinamo.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 17 jun 2018, 21:58

Miske01 je napisao/la:Samo se nakon ove utakmice pitam čemu ta VAR tehnologija. Odgurivanje rukama kod gola Zubera i potencijalno penal nad Jesusom.
Procas glupo sti
Samo Sloboda | COYG

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 17 jun 2018, 21:59

Jest behrami smucio neymaru zivot :tokralju:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 jun 2018, 21:59

sljivo je napisao/la:Sutra Englezi iskaču u prvog favorita. :kafa:
Kakve su ostale ekipe nije isključeno. Rano je naravno, ali očekujem od Engleske bar polufinale. :kafa:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2018, 22:00

dinoze je napisao/la:Al se mora priznati da je Seferovic donio najbolju odluku za sebe u zivotu kada je odlucio igrati za Svicu. Covjek se naigra na EP i SP a Izet lagano u Dinamo.
Ali patetika ljubav ovo ono

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 17 jun 2018, 22:00

Drape je napisao/la:Svi su me favoriti razočarali. Čekam još Belgiju pa da definitivno proglasim finale Meksiko - Portugal.
Ovo je sve normalno. Mislim ok, ocekivala se pobjeda ali nista strasno. SP se ne uzima nabijanjem. Ovakvih utakmica kao Brazil danas je imao svaki svjetski prvak, bukvalno.
A to sto neki na SP gledaju kao na LP gdje imas uigrane ekipe sa kvalitetnijim trenerima i gdje prvak ubija slabije ekipe od sebe, je druga stvar.
Brazil ce svaku novu utakmicu biti bolji jer ce Neymar biti bolji. Njega je povreda strasno unazadila ali vjerujem da se to polako vraca na svoje.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 17 jun 2018, 22:01

Bravo Svicarci :clap: :clap:

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 17 jun 2018, 22:01

Donnie Darko je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Al se mora priznati da je Seferovic donio najbolju odluku za sebe u zivotu kada je odlucio igrati za Svicu. Covjek se naigra na EP i SP a Izet lagano u Dinamo.
Ali patetika ljubav ovo ono
Jasta, sada nek oblaci LV jakne po Zagrebu.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 17 jun 2018, 22:03

Čestitam Swicarskoj. Igraju ko veliki, nema zayebancije. Ne respektiraju velika imena na papiru. Sad spektakl Srbija swicarska
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 17 jun 2018, 22:04

Niko od favorita nije odusevio..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 17 jun 2018, 22:04

Najsmješnije je što ove igrače koji su večeras uzeli bod Brazilu svi nazivaju Švajcarcima. :o

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 17 jun 2018, 22:04

Miske01 je napisao/la:Samo se nakon ove utakmice pitam čemu ta VAR tehnologija. Odgurivanje rukama kod gola Zubera i potencijalno penal nad Jesusom.
Oprostiće mu Jesus, nije ni prvi ni posljednji koji ga je zajebo pa mu ovaj oprostio.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 jun 2018, 22:05

Kajzer10 je napisao/la:
Drape je napisao/la:Svi su me favoriti razočarali. Čekam još Belgiju pa da definitivno proglasim finale Meksiko - Portugal.
Ovo je sve normalno. Mislim ok, ocekivala se pobjeda ali nista strasno. SP se ne uzima nabijanjem. Ovakvih utakmica kao Brazil danas je imao svaki svjetski prvak, bukvalno.
A to sto neki na SP gledaju kao na LP gdje imas uigrane ekipe sa kvalitetnijim trenerima i gdje prvak ubija slabije ekipe od sebe, je druga stvar.
Brazil ce svaku novu utakmicu biti bolji jer ce Neymar biti bolji. Njega je povreda strasno unazadila ali vjerujem da se to polako vraca na svoje.
Ti ako mislis da ce oni prvaci biti SAMO ako Neymar bude bolji, onda ne znam sta da ti kazem.

Brazil je prenapuhana ekipa i a danas sam i napisao da ce ih sokirat Svicarska. Sad ih srbi imaju u rukama i kakva su oni nacija, ne bi se sekunde zacudio da ih dobiju i posalju kuci :lol:

Oni su 2010 dobili Njemacku pa ispali u grupi :rol:
27.10.2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 17 jun 2018, 22:06

Igrao bi i Izet rado da su ga Švicarci htjeli. Ali frajer odigrao par minuta za njih i skontao da nema šta tražiti tu i došao kod nas. :lol:

Švicarcska i Brazil definitivno idu dalje iz ove grupe.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 17 jun 2018, 22:08

BoixosNois1899 je napisao/la: Švicarcska i Brazil definitivno idu dalje iz ove grupe.
Brazil ce se trgnut u preostale dvije tekme a cudo bi bilo da Svicarci ne prodju, pa ljudi su pomeli kvale i igraju odlicno.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 17 jun 2018, 22:10

leorey je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Ti ako mislis da ce oni prvaci biti SAMO ako Neymar bude bolji, onda ne znam sta da ti kazem.

Brazil je prenapuhana ekipa i a danas sam i napisao da ce ih sokirat Svicarska. Sad ih srbi imaju u rukama i kakva su oni nacija, ne bi se sekunde zacudio da ih dobiju i posalju kuci :lol:

Oni su 2010 dobili Njemacku pa ispali u grupi :rol:
Ne znam odakle takav zakljucak. Brazil ima mocnu ekipu, odlicno izbalansiranu (tu su vjerovatno ispred svih) i fino uigrana ekipa. Ne tvrdim bas ce biti prvaci ali da stavljam pare, stavio bih na njih.
Danas je bilo sivo i smatram da ce biti bolje kad najbolji igrac bude bolji. To nesto nelogicno jel.
A govorio si ti svasta. Mislim mogu i ja trubiti bez ikakvog pokrica i nula argumenata kako ce Arabija uzeti svjetsko. Kasnije kad ne osvoje, nece me niko prozivati a ako osvoje ja cu doci ovdje kurciti se kako sam nesto rekao. Sto ti i radis.

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.