turok je napisao/la:Evo koliko sam vjerovao u over

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
turok je napisao/la:Evo koliko sam vjerovao u over
E moj Ibroturok je napisao/la:Ekipat vs Uruguay
Oba daju
@1,90
Salah igra
Jesu dobri ovo novinari. U zadnjim momentu dokazalijopaa7 je napisao/la:E moj Ibroturok je napisao/la:Ekipat vs Uruguay
Oba daju
@1,90
Salah igrane Igra Salah.
Znalo se bar sat vremena prije utakmiceturok je napisao/la:Jesu dobri ovo novinari. U zadnjim momentu dokazalijopaa7 je napisao/la:E moj Ibroturok je napisao/la:Ekipat vs Uruguay
Oba daju
@1,90
Salah igrane Igra Salah.
Mene su ispostovali za dnevniceMikeToreno je napisao/la:Kad ti kokosari syebu dan. Cekas dobitni za fin novcic i debili ne mogu nabaciti 9 kornera protiv AUS. Preporuka da se klonite prenavikanih francuskih "zvjezdica"
turok je napisao/la:Griezmann daje @1,83
Hocel overi Ibrane moj dobri?turok je napisao/la:turok je napisao/la:Griezmann daje @1,83
Mislim da bi Argentina trebala pobijediti
@1,50
Pa vidiš Da hoćeEffenberg je napisao/la:Hocel overi Ibrane moj dobri?turok je napisao/la:turok je napisao/la:Griezmann daje @1,83
Mislim da bi Argentina trebala pobijediti
@1,50
0:1Willy je napisao/la:Njemačka - Meksiko @2.70
Ibrane moj dobri, jesu li jos gace na broju?turok je napisao/la:Njemačka vs Mexico
Oba daju @1,85live
Ti čitaš samo sto ne prodje. Sta je sa Srbijom danas. Mogao i ja tebe pitati sto stavljaš samo slike gdje pobjecujes.Effenberg je napisao/la:Ibrane moj dobri, jesu li jos gace na broju?turok je napisao/la:Njemačka vs Mexico
Oba daju @1,85live
Igraj sutra Svede Koreance oba ne daju. Mozes ako hoces igrat i nijedni ne daju, jer su balvani svi.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.