Stvarno nisam primjetio da neko podržava trenutnu Upravu, a bogami niko od nas nije zadovoljan rezultatima kluba u posljednjeSarajevoJeBordo je napisao/la:Tačno je da je ovo tema FK Sarajevo i da se ne treba pisati o članovima pdfa, već o klubu. Ali svako onaj koji podržava, brani i piše pozitivno o ljudima koji su dokazano opljačkali klub za mene nije navijač kluba i neko ko želi dobro klubu! Sve i da se to kažnjava banom, ja ću to uvijek napisati jer je to mrtva činjenica!sarajevo46 je napisao/la:Ja bi za ovo banove pucao. Bez obzira s koje strane ko proziva. Isto vrijedi i za ove što prozivaju druge kako nisu navijači, a i ove koji prozivaju druge da su agenti i menadzeri.SarajevoJeBordo je napisao/la:Čovjek koji brani grobare kluba jer od kluba ima direktnu korist, a predstavlja se kao navijač, rekao mi je da nemam svoje ja.![]()
vrijeme, pa čak ni Zip kojeg često prozivate zbog toga. Jedni su radikalni i idu iz krajnosti u krajnost, dok su drugi umjereni...
Evo recimo prelistah posljednjih nekoliko stranica i vidim da trojica forumaša prozivaju trojicu različitih likova etiketirajući ih
kao tamo nekog bivšeg forumaša. Zbog čega, konfuzija neka, šta, ne razumijem... Dajte dogovorite se ko je od njih taj neko,
ne mogu svi biti, nema šanse. Uostalom šta i da jeste, eto šta? To su oni kao bolji od njega ? Ili je to ipak taktika, ono kao daj
diskredituj ovoga jer pobogu ne misli kao mi i puca nam kontre. Kako, pa zalijepi im etiketu bivšeg člana i to je to.
Ma hajde, provaljeno i izlizano... Svi smo mi razočarani, pa i nemoćni čini mi se da nešto promijenimo na bolje, ali dajte
nema smisla više, spustite lopticu.