FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li pojačanja? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima, dovode klubovi.High je napisao/la:Ima li pojačanja?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Ima, dovode klubovi.High je napisao/la:Ima li pojačanja?
Nema Evrope - od narednih sezona!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
High ima jaku dojavu da necemo igrati Evropu sljedece sezone.
A npr. jos nije ozvanicen prelazni rok u vecini drzava, ino ugovori jos na snazi itd.
A npr. jos nije ozvanicen prelazni rok u vecini drzava, ino ugovori jos na snazi itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
sutra poruka
- StariGrad071
- Kontakt:
Problem je u vama navijacima. Covjek je imao ambicije i isao korak po korak, ali kako to obicno biva kod bosnjaka, daj odmah,sad i sve. A dobro vidite sta ste dobili.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Budimo realni prva Uprava se kritikovala jer smo mislili da se još više može izvući. (Ipak je noDi tako obećavao)
Sve ostalo je posljedica njegih preambicioznih planova i ideja. Da je skratio jezik na vrijeme mislim da bi bolje i on prošao, a i ta garnitura ljudi, a bolje bi definitivno i nama bilo.
Max Allegri
- StariGrad071
- Kontakt:
Dino i kompanija su nas resetocali na fabricke postavke. Zqratili sa svima, jer smo zaboga prerqsli ovu ligu, igramo u nedodjijama itd. uhljebili sve zivo od anele do haada a Boga mi dino i sebe. Placali koliko je ko zino, pa sad i ispodprosjecni igraci ne traze platu ispod 5 milja.
-
- Kontakt:
Stid i sram da je bude. Koristi klub za svoju promociju, pojma nema o svom poslu. Taman kad sam počeo da zaboravljan što je motivaciju za ekipu pred derbi organizovala sa dva strastvena navijača Željezničara (dobro došli u FK Sarajevo glupani) u petka saznam jednu stvar, neki novi njen potez i biser zbog kojeg nisam mogao zaspati. Tačno želim i prije Sabrine da ode iz kluba, eto toliko je odvratna.Orangina85 je napisao/la:Ovo postaje vec odvratno koliko ova koristi klub za samopromociju.midzuka je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/pr ... vorile-oci
- belosevic23
- Kontakt:
Kad ovi nasi paraplegicari idu na pripreme? Mozda tad objave da ce mozda nekog novog povesti...
Hocel nekad nešto da se desi?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nama ne trebaju pojacanja, mi smo "Divovi", izvolite se braniti!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- StariGrad071
- Kontakt:
Otjerase sve mahalase od kluba.
midzuka je napisao/la:Sommer na Kosevu primio dva gola, al zato mu Brazil ne moze nista. Zlatna vremena...

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno postoji samo jedan čovjek koji predstavlja svijetlu tačku u ovim crnim danima FK Sarajeva - Dženan Uščuplić.
Čovjek koju god generaciju Sarajeva vodi osvoji titulu. Juniori dali preko 100 golova, ostavili u prvenstvu daleko iza sebe sve, Seniori osvojili titulu, kup, fantasticno igrali u Evropi, ali kao da to niko ne vidi
Čovjek koju god generaciju Sarajeva vodi osvoji titulu. Juniori dali preko 100 golova, ostavili u prvenstvu daleko iza sebe sve, Seniori osvojili titulu, kup, fantasticno igrali u Evropi, ali kao da to niko ne vidi
Sta imam gledati, neka zavrsi papire koji su potrebni da konkurise pa nek vodi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ova "nova" uprava rece da ce redovno izvjestavati o stanju u klubu, koliko vidim il su slagali il jos gora varijanta da se zaista nista ne desava. Bojim se da je ovo drugo. Vecina ekipa vec na pripremama, sklapaju ekipu, a kod nas sjeverna koreja style.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Ko je to "sklopio" ekipu ? Koja je razlika izmedju nas i ostatka lige u prelaznom trenutnom roku glede cjelokupne slike ekipe pa mi kao nesto kaskamo za ostalim? Mi smo za sada uz Zrinjski ekipa koja je "izgubila" samo jednog igraca iz prvih 11 oni ostali bez Pirica mi bez Sarica.Sto automatski znaci znaci da ce te dvije ekipe po tome imati najmanje i promjena u smislu dovodjenja igraca i renoviranja ili sklapljanja ekipe kako sa nazovem to. Dobit cemo 3-4 igraca i nabij se nogom u guzicu,nemozes ti dovoditi samo da bi dovodio eto nako.Bordo79 je napisao/la:Ova "nova" uprava rece da ce redovno izvjestavati o stanju u klubu, koliko vidim il su slagali il jos gora varijanta da se zaista nista ne desava. Bojim se da je ovo drugo. Vecina ekipa vec na pripremama, sklapaju ekipu, a kod nas sjeverna koreja style.
Normalno da Zeljeznicar mora dovoditi ako ce ostati bez 10 igraca,normalno da Sloboda dovodi ako isto ostaje bez 10-tak igraca,Celik isto itd itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".