FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj nije Tatar već Tartar sos! Pogledajte mu stomačinu! Užas!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne znam meni 2-3 hrvate kazu da Tatar nije toliko los igrac.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel neko gledao ovog Tatara. Po komentarima imam osjecaj da smo dobili novog kramara.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
mrs u qracZukanovic je napisao/la:Ne znam meni 2-3 hrvate kazu da Tatar nije toliko los igrac.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hhhahahahhahahahahahahahahah
Hajd bar će Crepulja produžit
Yebem li vam majke bezobrazne
Hajd bar će Crepulja produžit
Yebem li vam majke bezobrazne
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Tartar ce prekucati Premier ligu, kao sto je i drugu Hrvatsku 

High je napisao/la:Ovaj nije Tatar već Tartar sos! Pogledajte mu stomačinu! Užas!

Mislim da si pomjesao fudbalere

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2018, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HzHercegovac
- Kontakt:
Kako peru pare Bagra nesposobna čuj Tatar

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Dobro si. S mobitela sam gledao. Još gore, ovaj se zapustio pa produžio.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E ako je vama ovo pojacanje za FK Sarajevo,pa koliko god para vama na cast.
Bolje ne dovest nikoga nego svakoga.
Bolje ne dovest nikoga nego svakoga.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- hzzavidovici
- Kontakt:
Klasicno kod nas nista novo, popljuj radi preventive i mrtva negativa. Sta je to nase Sarajevo bolje od tog Belupa? Ljudi su godinama od 4 do 6 mjesta u HNL, iza klubova koji igraju u Ligi prvaka i Evropa ligi, a gdje si ti? Iza madjara i nikad goreg selje. Prevelika ocekivanja imamo, nit para nit infrastrukture nit dobre price da privucemo igraca sa dobrim imenom i formom. Da se razumijemo ni meni ovo ne mirise i želim bolji prelazni rok ali mi smo tek postali profesionalna liga sta dalje da ocekujes? Realno igraci iz sredine HNL-a i JSL-a su pojačanja za nas, kao i najbolji igrači iz CG, Albanije i MKD. A o nasim klubovima koji rade na isti princip ured pa i ne mozez dovesti dobrog igraca jer odmah hoce vani. Liga nema sistem kao HNL i JSL, kad npr ti kupis Lončara iz listice ili Besirevica, Pece, Todorović ili bivša 2 stopera Radnika (smetnuo imena) i platis obestecenje tipa od 200k do 1m onda mozes reci da si neko i da si jak, a ovako sikiraj se i moli boga za bolje sutra. Primjer toga i da ovo funkcionise je Dinamo, Rijeka, Cevena zvezda i Partizan.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi ovom stomaka
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma daj bahzzavidovici je napisao/la:Klasicno kod nas nista novo, popljuj radi preventive i mrtva negativa. Sta je to nase Sarajevo bolje od tog Belupa? Ljudi su godinama od 4 do 6 mjesta u HNL, iza klubova koji igraju u Ligi prvaka i Evropa ligi, a gdje si ti? Iza madjara i nikad goreg selje. Prevelika ocekivanja imamo, nit para nit infrastrukture nit dobre price da privucemo igraca sa dobrim imenom i formom. Da se razumijemo ni meni ovo ne mirise i želim bolji prelazni rok ali mi smo tek postali profesionalna liga sta dalje da ocekujes? Realno igraci iz sredine HNL-a i JSL-a su pojačanja za nas, kao i najbolji igrači iz CG, Albanije i MKD. A o nasim klubovima koji rade na isti princip ured pa i ne mozez dovesti dobrog igraca jer odmah hoce vani. Liga nema sistem kao HNL i JSL, kad npr ti kupis Lončara iz listice ili Besirevica, Pece, Todorović ili bivša 2 stopera Radnika (smetnuo imena) i platis obestecenje tipa od 200k do 1m onda mozes reci da si neko i da si jak, a ovako sikiraj se i moli boga za bolje sutra. Primjer toga i da ovo funkcionise je Dinamo, Rijeka, Cevena zvezda i Partizan.

ajde ako ces i tako,aje da je to neki bitan igrac Belupa pisljivog pa hajde neka ga,shvatas li ti da je Tatar Belupov Lelic.
Nastavimol tako razmisljati kao ti,ponizavat i srozavat sami sebe nigdje nas.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 jun 2018, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Popljuvan momak odma, klasično pitarski. Ja bih sačeko da ga vidimo. Nadam se da ćemo to i dočekat, tj. da neće raskinut ugovor bez da skupi 90min.
Samo dva zanimljiva podatka: Cibalija, posljednjoplasirana ove sezone u HNLu, u Medulinu dobije trostrukog uzastopnog prvaka BiH, Zrinjskog 2:0... Goran Zakarić nije dao gola u 29 nastupa u HNL-, u našoj ligi dao 43 gola.
Samo dva zanimljiva podatka: Cibalija, posljednjoplasirana ove sezone u HNLu, u Medulinu dobije trostrukog uzastopnog prvaka BiH, Zrinjskog 2:0... Goran Zakarić nije dao gola u 29 nastupa u HNL-, u našoj ligi dao 43 gola.
Samo naprijed Saraj'vo!
Tatar je beton igrac. Zabetoniran ugovorom. Igrat ce ko parmak sto je igrao. Pisamo po sirotinji
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
-
- Kontakt:
Jedan sam od najvećih kritičara Uprave, ali što se tiče Benjamina Tatara ja sam optimista. Zašto? Momak je u sezoni 16/17 bio prvi strijelac HNL-a i kada je otišao u Belupo poslije toga bila je rasprava na forumu kako nam je opet promakao talenat sa bh. pasošem. Momak zna igrati, to je sigurno, a zasto nije igrao u Belupu je poprilicno jednostavno. Vratili su u januarau Mateasa Delića ponajveću legendu kluba koji igra na poziciji Tatara, dok u vrhu napada imaju Mirka Ivanovskog koji je sad presao u Hajduk i docekan kao C. Ronaldo. Belupo je koliko god se to nekima nesvidjelo igracki mnogo jaci od nas i dobili bi nas bez problema. Boljka tog kluba je samo sto nije velik kao Hajduk, ali igrackim kvalitetom nezaostaje.
**** majstora kojem kisne alat!MortemHz je napisao/la:Vidi ovom stomaka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čovjek umjesto poruka "sretno" dobio poruke "ebem ti mater"..
Ne čini mi se loše ovaj Tatar, ali vrijeme će pokazati.
Ne čini mi se loše ovaj Tatar, ali vrijeme će pokazati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, napoleon72 i 14 gostiju.