taman igra i kako se zoveHigh je napisao/la:Nana Welbeck!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta je s Dupovcem?
yebo im nana nanu naninu 
Novi Marciano haha a po ovom videu bi se reklo da ima dobar pas dugu loptu pa vidicemobihuzur je napisao/la:Krste11 je napisao/la:Nema brate nista konkretno na yt,samo sa treninga u odenseujoker90 je napisao/la:Dajte kakav yt video od Welbečeta, ali da na njemu izgleda ko Ngolo Kante!
Gledao sam ga par puta uzivo kako na treningu tako i par utakmica. Dosta brz igrac. Moze nam pomoci.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:Gledao sam ga par puta uzivo kako na treningu tako i par utakmica. Dosta brz igrac. Moze nam pomoci.
Da ga ti nisi doveo?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sunce ti poljubim, znaju li ovi naši na Transfermarktu u filteru odabrati "left and right back".. Izgleda poznaju samo midfield opciju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ne sumnjam da će kod nas se vodit ko kriloMCMXLVI je napisao/la:Gledao sam ga par puta uzivo kako na treningu tako i par utakmica. Dosta brz igrac. Moze nam pomoci.
a volio bi da bude dobar pa da mu svi pjevamo "joj nano nanice"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Popustite malo ljudi, nije se nista znalo ni za Adukora, pa covjek odlican. Ismijavali Halilovica pa covjek medju boljima. Pricalo se da nesposobni ne mogu zadrzati Halilovica i Crepulju pa ljudi produzise ugovore. Stanite malo ne treba nikoga pljuvati dok ne vidimo kakvi su igraci. Teren je mjerilo.
Ja vam samo kazem , da cemo voditi glavnu rijec u pl , u sledecoj sezoni. 
Mogu reci da je dosta slican Adukoru, ne znam mozda cak i bolji. Nije se uklopio u sistem 4-4-2 kod trenera koji je sada vec bivsi. Ulazio je par puta zadnjih minuta a bio standardan u rezervnoj ekipi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Smijali se aduktoru, a sada ga nitzašta nedamo.
Valjda i od nane nešta ispadne
Još da je dobar bek kako mu ime kaže
Valjda i od nane nešta ispadne
Još da je dobar bek kako mu ime kaže
Ma ove garonje su nepoznanica velika, može bit i top i flop. Adukor, Nouken, Marciano, Thiago, Nyema i Dialiba kod kona, pa onaj ludi golman kod Viteza... bilo je dosta dobrih igrača.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nena ima da postane djed samo lakapo.
Ko je ikada cuo za Adukora, pa ga sad ni za sta ne bi dali.
Pocnite konacno da dajete sansu svakome da se dokaze, a ne da unaprijed osuđujete igrace. Zato skartirani igraci kod nas i kona u Zrinjskom i procvjetaju, jer im tam niko ne yebe sve po spisku unaprijed.
Pocnite konacno da dajete sansu svakome da se dokaze, a ne da unaprijed osuđujete igrace. Zato skartirani igraci kod nas i kona u Zrinjskom i procvjetaju, jer im tam niko ne yebe sve po spisku unaprijed.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jes vala bas zato.. Jadnici kad čuju psovku ispada im sve Po 5-10 milja iz džepova od strahaemir79 je napisao/la:Nena ima da postane djed samo lakapo.![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
midzuka je napisao/la:Sve vise crnaca u ekipi, a sve vise zena u Upravi. Slucajnost???
Pantelija je napisao/la:Jes vala bas zato.. Jadnici kad čuju psovku ispada im sve Po 5-10 milja iz džepova od strahaemir79 je napisao/la:Nena ima da postane djed samo lakapo.![]()
Dobro je vala više Zrinjskog na ovoj temi. Mi nikad nećemo bit Zrinjski nit će Zrinjski kad bit Sarajevo. Umjesto da težimo ka tome da stvorimo svoj identitet, mi gledamo šta radi politički klub nastao prije 20 godina. Hajmo postić da drugi pišu "vidi šta Sarajevo radi"a ne da mi buljimo u druge. Ja ne žalim ni za jednim našim igračem koji je sad dole, i taj famozni Bilbija je kod nas realno bio odron, sjetite se samo onih promašaja u zimskom dijelu 13/14, pa opet na jesen 2014. Penali, prazni golovi, ziceri, stative s dva metra...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fala kur.cu da Husref izjavi nešto i pametno
"Ono što je sigurno jeste da nas čeka jako teška sezona, odnosno sezona koja će biti jako zahtjevna. Sarajevo već tri godine nije ništa osvojilo, tako da smo i mi svjesni da u ovom trenutku moramo nešto učiniti. Učinit ćemo što je moguće više da ove sezone nešto osvojimo", kazao je Husref
"Ono što je sigurno jeste da nas čeka jako teška sezona, odnosno sezona koja će biti jako zahtjevna. Sarajevo već tri godine nije ništa osvojilo, tako da smo i mi svjesni da u ovom trenutku moramo nešto učiniti. Učinit ćemo što je moguće više da ove sezone nešto osvojimo", kazao je Husref
FK Sarajevo
Mislim da je neko napisao da ovaj igra beka...mozda i grijesim, al na transfermarketu stoji da igra u veznoj liniji
https://www.transfermarkt.co.uk/nana-we ... ler/168346
https://www.transfermarkt.co.uk/nana-we ... ler/168346
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.