Brate raja se sprda jer se lik preziva VelBEK.ado-hz je napisao/la:Mislim da je neko napisao da ovaj igra beka...mozda i grijesim, al na transfermarketu stoji da igra u veznoj liniji
https://www.transfermarkt.co.uk/nana-we ... ler/168346
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobarskoroalen je napisao/la:Brate raja se sprda jer se lik preziva VelBEK.ado-hz je napisao/la:Mislim da je neko napisao da ovaj igra beka...mozda i grijesim, al na transfermarketu stoji da igra u veznoj liniji
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo Hadžić reče još se traži zamjena za Sarića i napadač. Ništa od bekova i stopera.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Koji je sad lažni Welbeck, je li onaj u Arsenalu?skoroalen je napisao/la:Brate raja se sprda jer se lik preziva VelBEK.ado-hz je napisao/la:Mislim da je neko napisao da ovaj igra beka...mozda i grijesim, al na transfermarketu stoji da igra u veznoj liniji
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bekovi ne trebaju ako ce se koristiti Pidro i Šabanović. Stoper, napadač, vezni.BordoSarajevo je napisao/la:Evo Hadžić reče još se traži zamjena za Sarića i napadač. Ništa od bekova i stopera.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dobro je - probudio se.BordoSarajevo je napisao/la:Fala kur.cu da Husref izjavi nešto i pametno
"Ono što je sigurno jeste da nas čeka jako teška sezona, odnosno sezona koja će biti jako zahtjevna. Sarajevo već tri godine nije ništa osvojilo, tako da smo i mi svjesni da u ovom trenutku moramo nešto učiniti. Učinit ćemo što je moguće više da ove sezone nešto osvojimo", kazao je Husref
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dajte nam koga od 32-33 god, pod uslovom da je neki bivši reprezentativac, da nam dobro naplati svoje ime, da budemo zadovoljni jer smo nekad čuli za njeg i glavni uslov je da upiše 3 nastupa, ostalo bude povrijeđen i raskine ugovor do zime! Na takve mi swrsavamo!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Potencijalni protivnici Sarajeva su: Ferencvaroš (Mađarska), Petrocub (Moldavija), Laci (Albanija) Engordany (Andora) / Folgore (San Marino) i Banants (Armenija).
Samo ne mađari
Samo ne mađari
FK Sarajevo
-
Historicar
- Kontakt:
Ferencvaros potencijalni protivnik

- muhamedhulk
- Kontakt:
Dupovac i Kunic/Dilaver. I u boj, u boj, u boj. 
Zeznuti potencijalni protivnici..daj ove iz Andore.
Zeznuti potencijalni protivnici..daj ove iz Andore.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A ni Albanci, da se ne ponovi golmanska glupostBordoSarajevo je napisao/la:Potencijalni protivnici Sarajeva su: Ferencvaroš (Mađarska), Petrocub (Moldavija), Laci (Albanija) Engordany (Andora) / Folgore (San Marino) i Banants (Armenija).
Samo ne mađari
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bas tako.BordoSarajevo je napisao/la:Potencijalni protivnici Sarajeva su: Ferencvaroš (Mađarska), Petrocub (Moldavija), Laci (Albanija) Engordany (Andora) / Folgore (San Marino) i Banants (Armenija).
Samo ne mađari
Btw ova Nanina nana sa svojih 1,69 ubio se za beka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Welbeck je izenenadio stručni štab Sarajeva svojom fizičkom spremom, odnosno na ljekarskim pregledima se pokazalo da je trenutno najspremniji. Musemić i njegovi pomoćnici će nakon nekoliko treninga odlučiti da li će Welbeck dobiti ugovor.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Osttribine
- Kontakt:
Kao da gledam da cemo za protivnika dobiti ovaj Ferencvaros 
Zadržali smo ekipu iz prošle sezone i to nam je najveća prednost, iz prvih 11 izgubili smo samo Sarića. Mislim da ćemo imati kvalitetnu ekipu, u planu je još nekoliko pojačanja", kazao je Hadžić
Tražili smo pojačanja na lijevoj strani. Pogledali smo sa stručnim štabom nekoliko utakmica, tražili smo preporuke i vidjeli smo da je Tatar igrač koji bi mogao da pojača konkurenciju na toj strani".
Welbeck je igrač koji ima zavidnu karijeru. Prošao je školu Brescije, debitovao u Seriji A, igrao je dobro u Sloveniji, prodao se u Odense gdje se nije nametnuo. Tu će biti 2-3 dana, nakon čega ćemo vidjeti da li je u formi i da li ce potpisati ugovor
U potrazi smo za dva igrača. Tražimo igrača koji će nadoknaditi odlazak Sarića i drugačijeg napadača od Ahmetovića koji će mu biti ozbiljna konkurencija. Kvalitetni igrači obično pokušavaju iscrpiti sve opcije u inostranstvu, pa tek onda razmišljaju o dolasku u BiH. Ja se nadam da ćemo u što skorije vrijeme dovesti svoje željene igrače
Cuj najveca prednost 
Akademija je buducnost kluba.
Potrebni su ljudi koji imaju muda gurnuti djecu da igraju.
Potrebni su ljudi koji imaju muda gurnuti djecu da igraju.
Tatar dobrodošo. Jbga sad je naš, nek odigra kao nikad dosad i pokaže u najboljem svjetlu. Ovog Welbecka, potpisat, garo malen, brz, zujalica.
Samo mi malo oči para izjava Hadžića što ne spominje lijevog beka, nego veznog i napadača samo
Samo mi malo oči para izjava Hadžića što ne spominje lijevog beka, nego veznog i napadača samo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.