OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Apach_
Kontakt:

Re: NK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Apach_ » 22 apr 2010, 12:26

Pa najvise se ulaze u Nogometni klub,a na prosloj sjednici sportskog saveza kosarkaski klub je dobio 8.500km za dalje napredovanje kosarkaski klub je usao u A1 ligu.

pcb
Kontakt:

Post Postao/la pcb » 22 apr 2010, 18:17

Pozdrav iz Mionice,znači još jedan kantonalni derbi u prvoj ligi FBiH na jesen NK Omladinac Mionica-NK Gradina Srebrenik

bhfvk
Kontakt:

Post Postao/la bhfvk » 22 apr 2010, 23:20

pcb je napisao/la:Pozdrav iz Mionice,znači još jedan kantonalni derbi u prvoj ligi FBiH na jesen NK Omladinac Mionica-NK Gradina Srebrenik
Jesi siguran da cete ostati u Prvoj ligi FBiH? Blizi ste dnu, nego vrhu...da li znas koliko ekipa ove godine ispada iz Prve lige? Najmanje tri ekipe ispadaju (e da li ce medju te tri ekipe ubrojati i Posusje koje je odustalo od ovog takmicenja?), pa ce zato biti zanimljivo do posljednjeg kola. Ako budu ubrojali Posusje, onda ispada Posusje, Zepce i jos jedan...pod uslovom da iz Premier lige ispadnu dva tima iz RS-a (Modrica je fakticki vec ispala, a taj drugi klub bi mogao biti Laktasi ili Rudar iz Prijedora)!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 23 apr 2010, 11:27

bhfvk je napisao/la:Jesi siguran da cete ostati u Prvoj ligi FBiH? Blizi ste dnu, nego vrhu...da li znas koliko ekipa ove godine ispada iz Prve lige? Najmanje tri ekipe ispadaju (e da li ce medju te tri ekipe ubrojati i Posusje koje je odustalo od ovog takmicenja?), pa ce zato biti zanimljivo do posljednjeg kola. Ako budu ubrojali Posusje, onda ispada Posusje, Zepce i jos jedan...pod uslovom da iz Premier lige ispadnu dva tima iz RS-a (Modrica je fakticki vec ispala, a taj drugi klub bi mogao biti Laktasi ili Rudar iz Prijedora)!
Posušje se ubraja naravno, ako iz premijer lige ne ispadne niti jedan klub iz FBiH ona će iz prve lige ispasti Žepče i ECOS Vitez jer je razlika između Viteza i Omladinca 8 bodova, i mislim da će nas teško stignuti, ali ukoliko iz premijer lige ispadne jedan klub iz FBiH onda smo mi najbliži ispadanju

pcb
Kontakt:

Post Postao/la pcb » 23 apr 2010, 21:50

sony_91 je napisao/la:
bhfvk je napisao/la:Jesi siguran da cete ostati u Prvoj ligi FBiH? Blizi ste dnu, nego vrhu...da li znas koliko ekipa ove godine ispada iz Prve lige? Najmanje tri ekipe ispadaju (e da li ce medju te tri ekipe ubrojati i Posusje koje je odustalo od ovog takmicenja?), pa ce zato biti zanimljivo do posljednjeg kola. Ako budu ubrojali Posusje, onda ispada Posusje, Zepce i jos jedan...pod uslovom da iz Premier lige ispadnu dva tima iz RS-a (Modrica je fakticki vec ispala, a taj drugi klub bi mogao biti Laktasi ili Rudar iz Prijedora)!
Posušje se ubraja naravno, ako iz premijer lige ne ispadne niti jedan klub iz FBiH ona će iz prve lige ispasti Žepče i ECOS Vitez jer je razlika između Viteza i Omladinca 8 bodova, i mislim da će nas teško stignuti, ali ukoliko iz premijer lige ispadne jedan klub iz FBiH onda smo mi najbliži ispadanju

100% sam siguran, pa čak i da iz premier lige isane jedna ekipa iz FBiH

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 apr 2010, 22:50

pcb je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:

100% sam siguran, pa čak i da iz premier lige isane jedna ekipa iz FBiH
Omladinac je 99,9% ispao. Samo nas čudo može spasiti ispadanja

bhfvk
Kontakt:

Post Postao/la bhfvk » 26 apr 2010, 03:19

Pa niste u nimalo ugodnoj situaciji. Meni nesto ni Jedinstvo ne mrisi kao sigurna ekipa kod kuce, pa moze se svasta desiti. Malo mi je sumnjiva tekma izmedju naseg Krajisnika i Jedinstva. U ovom trenutku smo dosta jaci od njih, ali prosle godine je Jedinstvo pustilo tekmu Krajini iz Cazina da opstane (mada im ni to nije pomoglo da se sacuvaju ispadanja), pa naslucujem slican scenarij. Neki od trenutnih igraca Krajisnika su bivsi igraci Jedinstva, a posto su Biscani GLAVNE FACE na Kantonu, sumnjam da bi Krajisnik uopce ostao ziv ako im ne pustimo tu tekmu. Volio bih da se to ne desi, jer se nadam da je ostalo Keminog postenja.
Znam da mozda nije mjesto, ali bih ipak iskoristio priliku i cestitao kosarkasima Gradine na ulasku u A1 ligu.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jul 2010, 09:31

Kešetović Senad novo pojačanje NK Gradina
više na: http://****/arhiva/01-07-2010

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 jul 2010, 16:49

ide nabolje...cestitke na ulasku u prvu ligu FBIH 8-)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 05 jul 2010, 21:09

bhfvk je napisao/la:
pcb je napisao/la:Pozdrav iz Mionice,znači još jedan kantonalni derbi u prvoj ligi FBiH na jesen NK Omladinac Mionica-NK Gradina Srebrenik
Jesi siguran da cete ostati u Prvoj ligi FBiH? Blizi ste dnu, nego vrhu...da li znas koliko ekipa ove godine ispada iz Prve lige? Najmanje tri ekipe ispadaju (e da li ce medju te tri ekipe ubrojati i Posusje koje je odustalo od ovog takmicenja?), pa ce zato biti zanimljivo do posljednjeg kola. Ako budu ubrojali Posusje, onda ispada Posusje, Zepce i jos jedan...pod uslovom da iz Premier lige ispadnu dva tima iz RS-a (Modrica je fakticki vec ispala, a taj drugi klub bi mogao biti Laktasi ili Rudar iz Prijedora)!
cuj ovog krajsnika....hahahah duhovitu Sabane omladinac ostaje u ligi....pricaj svoje lovacke price nekom drugom..mi iz gradacca imamo takav mentalitet da budemo u samom vrhu u svemu i drago mi je zbog gradine sto su usli u prvu ligu FBIH SRETNO I KRV SVOJU ZA ZVIJEZDINU BOJU!!!!!
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 12 sep 2010, 09:15

juce Gradina upisala prvu pobjedu ove sezone u derbiju protiv Omladinca iz Mionice

Gradina 1 0 Omladinac
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 26 sep 2010, 17:49

Gradina - Krajina 2-1

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 26 sep 2010, 17:55

PirloSTB je napisao/la:Gradina - Krajina 2-1

pa morali smo dobit kad smo prijetili sudiji sa pistoljima hahahaha :mrgreen: oi boze sta ljudi sve nece izmislit kad izgube cccc

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 27 sep 2010, 16:46

Ima li neko slike stadiona u Srebreniku da postavi?
Hvala
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 28 sep 2010, 13:24

slika

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 28 sep 2010, 16:20

Uh, pa ovo negdje bogu iza nogu a čuo sam da je Srebrenik mjesna zajednica koja pripada Gradačcu. Moraću malo potegnuti veze u Gradačcu pa da daju neku paru i za ovu nedođiju.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 28 sep 2010, 16:34

mačak u čizmama je napisao/la:Uh, pa ovo negdje bogu iza nogu a čuo sam da je Srebrenik mjesna zajednica koja pripada Gradačcu. Moraću malo potegnuti veze u Gradačcu pa da daju neku paru i za ovu nedođiju.
Stadion Gradine je udaljen tek nekih 15m od centra grada ;)

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 29 sep 2010, 13:08

slika

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 29 sep 2010, 13:10

mačak u čizmama je napisao/la:Uh, pa ovo negdje bogu iza nogu a čuo sam da je Srebrenik mjesna zajednica koja pripada Gradačcu. Moraću malo potegnuti veze u Gradačcu pa da daju neku paru i za ovu nedođiju.

onda si ti pogresno cuo.. Srebrenik ti nema nikakve veze sa Gradačcem :D

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 29 sep 2010, 14:08

Pa ovo stvarno u centru grada!!!!!! sory :roll:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.