Novi list koji prati Rijeku isto javlja, ali su dodali i Matića što bi bilo jako dobrovolimsiroki je napisao/la:Moji izvori kazu da su Popović i Turcin potpisali
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
audere est facere!
-
volimsiroki
- Kontakt:
Odličnospursman je napisao/la:Novi list koji prati Rijeku isto javlja, ali su dodali i Matića što bi bilo jako dobrovolimsiroki je napisao/la:Moji izvori kazu da su Popović i Turcin potpisali
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Popović, Turčin i "naš" Matić. Čini mi se dobra momčad, još jedan jaki stoper tipa Bralić ili Pandža( u mladjim danima) i ja bi bio zadovoljan.
Oko Gordana Bunoze bi se isplatilo potruditi
Popovic riješen 100%, doc ce jos 3-4 igraca, ne znam jel Turčin jedan od njih 
Uglavnom ofanziva je po meni rijesena, sad treba defanzivnu zavrsavat i to je to, mora neko i od mladih iskocit, najvise vjerujem u Marica.
Uglavnom ofanziva je po meni rijesena, sad treba defanzivnu zavrsavat i to je to, mora neko i od mladih iskocit, najvise vjerujem u Marica.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ako Pavić igra 4-2-3-1 to bi trebalo naprijed izgledat:LoveSB96 je napisao/la:Popovic riješen 100%, doc ce jos 3-4 igraca, ne znam jel Turčin jedan od njih
Dejo - Crni - Turcin ako je istina ovo sto se pise
Bagara
A na klupi smo kakvi?
Popovic, Dino isto krilo moze odigrat, Juric je tu
Valjda ce se to brzo rijesiti s obzirom da je Europa jako blizu...
Fina ekipa ce se skockat
Fina ekipa ce se skockat
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Svi ovi koje sam ranije napisao su dogvoreni 110%,dolazi jedno jako ime u narednim danima..
Samo jedno ime
Jesu Dino i Zloma u punom pogonu?
Da nije to jako ima T.Bpenke je napisao/la:Svi ovi koje sam ranije napisao su dogvoreni 110%,dolazi jedno jako ime u narednim danima..
Nemoj njega ako mislimo na istog.... stoper...Mario94 je napisao/la:Da nije to jako ima T.Bpenke je napisao/la:Svi ovi koje sam ranije napisao su dogvoreni 110%,dolazi jedno jako ime u narednim danima..
Sto sta fali njemu hah
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Sto sta fali njemu hah
Ne znam, nije mi nista bolji od Bralica npr, meni barem... A i ima ugovor do 12 mjeseca 2018e po TMu
I ne treba nam bolji od Bralićasb1996 je napisao/la:Android je napisao/la:Sto sta fali njemu hah
Ne znam, nije mi nista bolji od Bralica npr, meni barem... A i ima ugovor do 12 mjeseca 2018e po TMu
...
-
Mirokatic99
- Kontakt:
Moguci protivnici Širokog : Domžale (Slovenija), Gabala (Azerbejdžan), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Rangers (Škotska) i Apollon Limassol (Cipar).
-
volimsiroki
- Kontakt:
Dobro jutro KolumboMirokatic99 je napisao/la:Moguci protivnici Širokog : Domžale (Slovenija), Gabala (Azerbejdžan), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Rangers (Škotska) i Apollon Limassol (Cipar).
Igraj Široki, ti si najbolji !!
-
Mirokatic99
- Kontakt:
Dobro jutro Amerigo Vespucivolimsiroki je napisao/la:Dobro jutro KolumboMirokatic99 je napisao/la:Moguci protivnici Širokog : Domžale (Slovenija), Gabala (Azerbejdžan), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Rangers (Škotska) i Apollon Limassol (Cipar).
Da sumiramo:
-Dinamo Tbilisi najrealniji za prolaz, vecinom igraju gruzijci, jeftiniji od nas, a vjerojem i manje talentirani.
- Domzale najbliže gostovanje, ne bi bilo lose otic u Sloveniju, oko 550km udaljeno, protiv njih manje sanse za prolaz, po meni 60-40%
-Gabala stari poznanik iz Europe, vec smo ih izbacili jednom, od tada su vrlo dobri u Europi i sigurno da nisu dobar izbor, em daleko, em su jaci, 75-25% po meni .
- Rangersi najatraktivniji protivnik, trener im je veliki Steven Gerrard, ako vec moramo ispast volio bi da to bude od njih, jos jedno veliko klupsko i trenersko ime na Pecari, 85-15%
-Apollon sigurno najteži protivnik, prosle godine igrali skupine Europske lige sa Evertonom, Atalantom i Lyonom, mislim da su zavrsili treci i da su bili tvrd orah, protiv njih bas nikakve sanse ne vidim, nazalost 95-5%.
-Dinamo Tbilisi najrealniji za prolaz, vecinom igraju gruzijci, jeftiniji od nas, a vjerojem i manje talentirani.
- Domzale najbliže gostovanje, ne bi bilo lose otic u Sloveniju, oko 550km udaljeno, protiv njih manje sanse za prolaz, po meni 60-40%
-Gabala stari poznanik iz Europe, vec smo ih izbacili jednom, od tada su vrlo dobri u Europi i sigurno da nisu dobar izbor, em daleko, em su jaci, 75-25% po meni .
- Rangersi najatraktivniji protivnik, trener im je veliki Steven Gerrard, ako vec moramo ispast volio bi da to bude od njih, jos jedno veliko klupsko i trenersko ime na Pecari, 85-15%
-Apollon sigurno najteži protivnik, prosle godine igrali skupine Europske lige sa Evertonom, Atalantom i Lyonom, mislim da su zavrsili treci i da su bili tvrd orah, protiv njih bas nikakve sanse ne vidim, nazalost 95-5%.
Protiv Glasgowa nam dajem puno vece sanse,mozda 40-60 u njihovu korist. Vole i podcjeniti a nisu kao nekad,uostalom ispali su od amatera s Gibraltara proslo ljeto.LoveSB96 je napisao/la:Da sumiramo:
Samo jedno ime