FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Optimizam nas je obuzeo redom, nema šta.
Kako Sariel dobro napisa dovedi pojačaj ugovor i već spremaj advokata za odbranit licencu.
Teško će ovo ići.
Kako Sariel dobro napisa dovedi pojačaj ugovor i već spremaj advokata za odbranit licencu.
Teško će ovo ići.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Gledaj majica trening na djeci.ha izgleda smo tanki s lovom u zadnje vrijeme.
Nema veze.bice.abd.kad tad
Ovde ljudi nerealni hoce pojacanja a mi treninga na tusnju ne mozemo odrzat.vremena za najtvrdokornije.

Nema veze.bice.abd.kad tad

Ovde ljudi nerealni hoce pojacanja a mi treninga na tusnju ne mozemo odrzat.vremena za najtvrdokornije.

-
- Kontakt:
Nego otkud kemo na slici sa sivsicem i denisom??nako(neka f.ja u klubu) il menadzer?
menadzer sivsicu.Sariel1987 je napisao/la:Nego otkud kemo na slici sa sivsicem i denisom??nako(neka f.ja u klubu) il menadzer?
-
- Kontakt:
Aaaa cuj to.koja agencija
to ne znam, i ja sam se iznenadio.Sariel1987 je napisao/la:Aaaa cuj to.koja agencija
Znaci li kome od vas ime Sefik Spahic, jel igrao on u mladjim kategorijama Slobode?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Pa tjt.oni su bili olosi od igraca a ovi ce da valjaju 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sta je ba ovo, Zrinjski otpisao Handzica, jel sto ide u inostranstvo ili? Na ss.ba pise da trener vise ne racuna na njega pa zato. Najvjerovatnije da ide u neki vec klub, ali je glupo napisano. Ako su ga stvarno otpisali bio bi pojacanje samo takvo za nas.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ode u cesku.bhpremierliga12 je napisao/la:Sta je ba ovo, Zrinjski otpisao Handzica, jel sto ide u inostranstvo ili? Na ss.ba pise da trener vise ne racuna na njega pa zato. Najvjerovatnije da ide u neki vec klub, ali je glupo napisano. Ako su ga stvarno otpisali bio bi pojacanje samo takvo za nas.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Aha okej, hvala na info, vidim nema logike da ga otpisu.75000 je napisao/la:Ode u cesku.bhpremierliga12 je napisao/la:Sta je ba ovo, Zrinjski otpisao Handzica, jel sto ide u inostranstvo ili? Na ss.ba pise da trener vise ne racuna na njega pa zato. Najvjerovatnije da ide u neki vec klub, ali je glupo napisano. Ako su ga stvarno otpisali bio bi pojacanje samo takvo za nas.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
- Kontakt:
Brate mili.
kuknjava
U tvoje ruke predajem duh svoj.
Al nepravedan si do bola da znas. Od sve djece bili smo najfiniji a ovako nam se vraca

U tvoje ruke predajem duh svoj.
Al nepravedan si do bola da znas. Od sve djece bili smo najfiniji a ovako nam se vraca

-
- Kontakt:
na ovim slikama iz bukinja nema mescini ni ignjata ni osmanagica??
azir pero todor smajic i to je to od stare postave?
ima i terzic doduse.
ima i terzic doduse.
-
- Kontakt:
Ako je to jedan od one braće Refik, Šefik i Teufik onda znam ga ja, nije zajebancija_dreamer_ je napisao/la:Znaci li kome od vas ime Sefik Spahic, jel igrao on u mladjim kategorijama Slobode?

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Zadnja slika sa brojem 3 IgnjatovićSariel1987 je napisao/la:na ovim slikama iz bukinja nema mescini ni ignjata ni osmanagica??
ima i terzic doduse.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
ok ok jeste u pravu sicrvenocrnitz je napisao/la: Zadnja slika sa brojem 3 Ignjatović

zbunili me ovi brojevi izmiksani pa nisam facu ni gledao heh
Ko je taj ? Meni nepoznat , jel neko nas ili?Sariel1987 je napisao/la:Nego otkud kemo na slici sa sivsicem i denisom??nako(neka f.ja u klubu) il menadzer?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
zasto imam osjecaj da nas zezas? 

Ne zezam majke mi! Nemam pojma ko je taj kojeg spominješ, nepoznata mi čak faca
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nogometaši tuzlanske Slobode dogovorili su za sada dvije kontrolne utakmice.
Prvu će odigrati u subotu u Visokom protiv ekipe Mladosti iz Doboj Kaknja. Četiri dana kasnije, 27. juna odmjerit će snage sa Krupom, ali mjesto odigravanja još nije precizirano.
– Želimo i njih poštedjeti dužeg putovanja i troškova, ali i nas, tako da ćemo susret odigrati negdje “na pola puta“, a lokaciju još tražimo – izjavio je za Fenu šef stručnog štaba Slobode Milenko Bošnjaković.
Imena ostalih protivnika znat će se iduće sedmice.
Stručni štab “crveno-crnih“ namjerava od 30. juna organizirati po dvije kontrolne utakmice sedmično, dok je “generalka“ planirana za 14. jula, ali se protivnik još traži.
Prvu će odigrati u subotu u Visokom protiv ekipe Mladosti iz Doboj Kaknja. Četiri dana kasnije, 27. juna odmjerit će snage sa Krupom, ali mjesto odigravanja još nije precizirano.
– Želimo i njih poštedjeti dužeg putovanja i troškova, ali i nas, tako da ćemo susret odigrati negdje “na pola puta“, a lokaciju još tražimo – izjavio je za Fenu šef stručnog štaba Slobode Milenko Bošnjaković.
Imena ostalih protivnika znat će se iduće sedmice.
Stručni štab “crveno-crnih“ namjerava od 30. juna organizirati po dvije kontrolne utakmice sedmično, dok je “generalka“ planirana za 14. jula, ali se protivnik još traži.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.