Derdiyok je napisao/la:Grb je morao biti bolje urađen. Ljiljan
Nemam ništa protiv cvijeta Srebrenice, čak više, neko će se pitati šta znači sigurno i doći će do toga da isti simbolizira stradanje i genocid.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Ja volim FK Tuzla City
FK.Tuzla City
Klupska Facebook stranica.
https://www.facebook.com/FKTuzla-City-1816463598422047/
Dragi naši, u prilogu se nalazi zvanično Rješenje kojim je dozvoljeno dosadašnjem FK.Sloga preimenovanje u FK.Tuzla City, pod kojim imenom će naš Klub djelovati u narednom periodu.
........................................
........................................................NOVI DRES - NOVI GRB

....................
Klupska Facebook stranica.
https://www.facebook.com/FKTuzla-City-1816463598422047/
Dragi naši, u prilogu se nalazi zvanično Rješenje kojim je dozvoljeno dosadašnjem FK.Sloga preimenovanje u FK.Tuzla City, pod kojim imenom će naš Klub djelovati u narednom periodu.
........................................

........................................................NOVI DRES - NOVI GRB

....................

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 23 jun 2018, 14:55, ukupno mijenjano 12 puta.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: MakabiTuzla, dana/u 19 jun 2018, 08:04, ukupno mijenjano 1 put.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Uljuljkali smo se. Babuka me iznenadjuje negativno i ne svidja mi se ovo bas nikako. Imali smo boljih rjesenja od Starcevica i jos ovaj igracki kadar se ne popunjava. Ovdasnja ekipa ne moze izboriti opstanak a ti Babuka kako hoces.
- sef_mafije
- Kontakt:
Iskreno GRB i dresovi kao da se neko dijete od par godina igralo u paintu :/BosanacGorstak je napisao/la:Interesantan osvrt na grb.Ima mjesta i ta tvoja da je trebalo bolje i profesionalnije odraditi.
Valjda se neko sjeti i to popravi.Nego da te pitam bil dao svoj doprinos ovoj temi pa nam napravio avatar sa ovim grbom.
Ako je ulozio toliki kesh , trebo je platiti i dizajnera nekog da se uradi grb kako treba a i dresovi.
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- Probisvjet
- Kontakt:
Grb je uradjen katastrofa. Sramotno i ruzno. Cvijet Srebrenice nije za grb. Nekako mi odudara isto kao kada bi stavili munaru na etiketu piva.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Na grb nego sta!
Da se zna, da se nikad ne zaboravi!
Grb i dresovi ce se vremenom azurirati, sve ce to nadoci i izgledati jos bolje.
Ljiljan
Da se zna, da se nikad ne zaboravi!
Grb i dresovi ce se vremenom azurirati, sve ce to nadoci i izgledati jos bolje.
Ljiljan

Mia San Mia
Ferdo je napisao/la:Ja mogu prokomentirati ovaj grb s grafičko-dizajnerske strane. KATASTROFA! Ovakav dizajn nema šta raditi u 2018. godini. Možda uz grb NK Široki Brijeg jedan od najružnijih u državi, a ima kandidata. Prvo grb mora biti jednostavan, bez kiča. Simboli na njemu moraju biti jednostavno nacrtljivi i jednom osnovcu. Onda cvijet Srebrenice, pa iz aviona se vidi da je ovo fotoaparatom uslikan heklani goblen i iskidan i dodan na grb. Prvo je trebalo vektorski odraditi u png formatu dvobojan ili trobojan cvijet Srebrenice pa ga onda staviti na grb. Znači amateri totalni, kako ih nije stid ovo staviti na službeni site:
Pa evo ja za 10-15 min u Photoshopu starom 15 godina odradim stotinu puta bolju izvedbu ovog grba od njihove "profi" službene:
...........................................

..........................................................NOVI DRES - NOVI GRB

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 jun 2018, 13:55, ukupno mijenjano 8 puta.
Ja volim FK Tuzla City
FK.Tuzla City
Specijalni gost na žrijebanju parova za sezonu 2018/19 u BH Telecom Premijer ligi bit će bivši bh.reprezentativac Vedad Ibišević. Žrijeb počinje u srijedu u 12h. Može li nam Vedo donijeti povoljan raspored?

Specijalni gost na žrijebanju parova za sezonu 2018/19 u BH Telecom Premijer ligi bit će bivši bh.reprezentativac Vedad Ibišević. Žrijeb počinje u srijedu u 12h. Može li nam Vedo donijeti povoljan raspored?

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 jun 2018, 14:07, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
U tom slučaju klubu će slijediti novčane kazne i igranje pred praznim stadionom. I to smo riješili idemo dalje.Moggi je napisao/la:ocekujem da se 85min svake utakmice u rs il hb urlice noz zica
Šta ćemo mi sa ovolikim brojem dušebrižnika.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sutra poslije žrijeba dobićemo novu temu a ova ide ad akta.VolimTz je napisao/la:U tom slučaju klubu će slijediti novčane kazne i igranje pred praznim stadionom. I to smo riješili idemo dalje.Moggi je napisao/la:ocekujem da se 85min svake utakmice u rs il hb urlice noz zica
Šta ćemo mi sa ovolikim brojem dušebrižnika.
Ja volim FK Tuzla City
Zdrav klub i sigurno da ce biti stabilan prvoligas,bez pritiska i sa ovim igracima moze daleko dogurati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al se ljudi brinu o Tuzli led te j e b o...... hahahhaha..... ovdje Husic i ne treba.... analiziraju strucnjaci SVE, bukvalno....i nezadovoljni su, naravno.... ahahahhahahaha.... sto se mene licno tice OGROMNO hvala onome ko je odlučio da se cvijet Srebrenice i ljiljan stave na grb kluba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sretno Tuzli Sitiju 
Kao u manchesteru jedni crveni drugi plavi

Kao u manchesteru jedni crveni drugi plavi

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
staragarda je napisao/la:Al se ljudi brinu o Tuzli led te j e b o...... hahahhaha..... ovdje Husic i ne treba.... analiziraju strucnjaci SVE, bukvalno....i nezadovoljni su, naravno.... ahahahhahahaha.... sto se mene licno tice OGROMNO hvala onome ko je odlučio da se cvijet Srebrenice i ljiljan stave na grb kluba

To je to. Najbitnije je kad su najvjerniji navijači sretni. Sad kad je fama oko imena, stadiona, adrese i grba napokon završena, mogu se na miru nastaviti pripreme za novu sezonu. Na zadovoljstvo svih vjernih navijača Tuzla Citija napredak je očigledan i očekivanja su velika. Transparenti su spremni. Sa nestrpljenjem iščekujemo dan kad će sudija označiti početak utakmice našeg kluba, prve u Premijer ligi, a mi sretni i zadovoljni burnim aplauzom i glasnim skandiranjem pozdraviti naše igraće i našeg velikog predsjednika.
& $ ?
Puno sreće i uspjeha FK TUZLA CITY
Hejterima i kompleksašima smeta simbol Srebrenice i i podrinja a grb Zvijezde 09 Etno selo je OK
Kompleksi i zavidluk su čudo.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je spremnoklma1 je napisao/la:staragarda je napisao/la:Al se ljudi brinu o Tuzli led te j e b o...... hahahhaha..... ovdje Husic i ne treba.... analiziraju strucnjaci SVE, bukvalno....i nezadovoljni su, naravno.... ahahahhahahaha.... sto se mene licno tice OGROMNO hvala onome ko je odlučio da se cvijet Srebrenice i ljiljan stave na grb kluba![]()
![]()
![]()
To je to. Najbitnije je kad su najvjerniji navijači sretni. Sad kad je fama oko imena, stadiona, adrese i grba napokon završena, mogu se na miru nastaviti pripreme za novu sezonu. Na zadovoljstvo svih vjernih navijača Tuzla Citija napredak je očigledan i očekivanja su velika. Transparenti su spremni. Sa nestrpljenjem iščekujemo dan kad će sudija označiti početak utakmice našeg kluba, prve u Premijer ligi, a mi sretni i zadovoljni burnim aplauzom i glasnim skandiranjem pozdraviti naše igraće i našeg velikog predsjednika.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
9..... sredit ce Husic drzavljanstvamahic je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/tuzla-city ... ije/280469
koliko to sad imaju stranih igraca?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.