Nije ništa lošiji u Zeca koji je prošle sezone zabio 8 golova. A Krstanović već 8 a liga nije još u zamahu.brazzo je napisao/la:nije on loš mada mislim da od njega ima bar 5 boljih opcija pored ovih trenutno u repkijacky09 je napisao/la:Ivan Krstanović iz Zagreba prvi strijelac hrvatske lige. Inače rođen u Tomislavgradu, igrao za neke BH klubove.. visok 196 cm. Ove sezone zabio 8 golova .
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
...što je više lome to je volim jače...
Daj ga odma u repku,.. 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma dobro ok je to dao je 8 golova,visok je korpulentan ali bez obzira na to ja idalje mislim da ima boljih opcija od njega pa čak i HNL-u Alispahić ali i širom EU.jacky09 je napisao/la:Nije ništa lošiji u Zeca koji je prošle sezone zabio 8 golova. A Krstanović već 8 a liga nije još u zamahu.brazzo je napisao/la:nije on loš mada mislim da od njega ima bar 5 boljih opcija pored ovih trenutno u repkijacky09 je napisao/la:Ivan Krstanović iz Zagreba prvi strijelac hrvatske lige. Inače rođen u Tomislavgradu, igrao za neke BH klubove.. visok 196 cm. Ove sezone zabio 8 golova .
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Dokaz koliko ce Mourinho bit ofanzivan u Albaniji je to sto je samo 3 napadaca pozvao. Ok ako ne moze Muslim igrat, ima tu drugih igraca. Eto Krstanovic je u dobroj formi, tu je i jedan Mahmutovic, pa i Avdic da je Susic malo pametniji. Ali yebiga, sta ce ti jos jedan napadac kad cemo igrat bunker na nivou Envera Hoxhe. Dobro je onaj jedan novinar reko, Susic je jedini "strucnjak" na Svijetu koji sa 5 cistih ofanzivaca u ekipi moze odigrat totalni bunker.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moze to i SAF, kad je pod cokom.Cartman je napisao/la:Dokaz koliko ce Mourinho bit ofanzivan u Albaniji je to sto je samo 3 napadaca pozvao. Ok ako ne moze Muslim igrat, ima tu drugih igraca. Eto Krstanovic je u dobroj formi, tu je i jedan Mahmutovic, pa i Avdic da je Susic malo pametniji. Ali yebiga, sta ce ti jos jedan napadac kad cemo igrat bunker na nivou Envera Hoxhe. Dobro je onaj jedan novinar reko, Susic je jedini "strucnjak" na Svijetu koji sa 5 cistih ofanzivaca u ekipi moze odigrat totalni bunker.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Alispahić je veznjak, a Krstanović napadač.brazzo je napisao/la: ma dobro ok je to dao je 8 golova,visok je korpulentan ali bez obzira na to ja idalje mislim da ima boljih opcija od njega pa čak i HNL-u Alispahić ali i širom EU.

Alispahić ako ne ode iz Šibenika sljedeće godine 99% igra u 2.HNL.
Može on odigrati u napadu ako ne isto onda možda samo kvalitetnije nego na krilu a njega sam manje više spomenuo radi primjera. A što se tiče odlaska iz Šibenika možda se čak dogodi i u zimu. Nadam se samo da se Muslimoviću više neće ponavljati ti pehovi sa povredama jer on treba imati mjesta možda čak i u prvih 11jacky09 je napisao/la:Alispahić je veznjak, a Krstanović napadač.brazzo je napisao/la: ma dobro ok je to dao je 8 golova,visok je korpulentan ali bez obzira na to ja idalje mislim da ima boljih opcija od njega pa čak i HNL-u Alispahić ali i širom EU.![]()

ako neko zasluzuje poziv to je dragan blatnjak koji je standardan vec 4tu sezonu u rusiji...inace igra za rostov kji igra odlicno ovegodine u ruskoj ligi,,,igra na poziciji desnog veznog ili krila ...zasto ga nepozvati,dobar klub jaka liga on standardan i to vec dugo...ako moze nekakav alispahic i medunjanin iz tamo nekakvih sibenika maccapija i pizdi materini dobijati pozive zasto nebi mogao dobit pozivc igrac koji je upravo tip igraca kojeg nemamo...a susic je idiot mazga kreten kakvog nema nadaleko...sigurno nema ni pojma ko je blatnjak...sta ceka on sa pozivanjem harisa bukve...zasto nepoprica sa ivom ilicevicem...sta radi taj krmak u parizu da mi je samo znati
Pojavljivao se taj u reprezentaciji..blago receno,nije odusevio.gruezi je napisao/la:ako neko zasluzuje poziv to je dragan blatnjak koji je standardan vec 4tu sezonu u rusiji...inace igra za rostov kji igra odlicno ovegodine u ruskoj ligi,,,igra na poziciji desnog veznog ili krila ...zasto ga nepozvati,dobar klub jaka liga on standardan i to vec dugo...ako moze nekakav alispahic i medunjanin iz tamo nekakvih sibenika maccapija i pizdi materini dobijati pozive zasto nebi mogao dobit pozivc igrac koji je upravo tip igraca kojeg nemamo...a susic je idiot mazga kreten kakvog nema nadaleko...sigurno nema ni pojma ko je blatnjak...sta ceka on sa pozivanjem harisa bukve...zasto nepoprica sa ivom ilicevicem...sta radi taj krmak u parizu da mi je samo znati
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ovo ti je potpuno nepotrebno pa kako je Medunjanin napredovao odlaskom iz Španije u Izrael je nevjerovatno tako da bi on imao mjesta u repki u prvih 11 da nije konkurencija kakva jeste doduše možda i dobije sad ako se Sale bude držao svojih riječi da ne može igrati onaj koji nije standardan u svom timu u što sumnjam. A što se tiče Blatnjaka gledao sam ga na početku sezone u rusiji i bio je u dobroj formi šta je danas sa njega ja nezz ali bi se trebalo obratiti pažnja na njega i AhmetovićaDylan Dog je napisao/la:Pojavljivao se taj u reprezentaciji..blago receno,nije odusevio.gruezi je napisao/la:ako neko zasluzuje poziv to je dragan blatnjak koji je standardan vec 4tu sezonu u rusiji...inace igra za rostov kji igra odlicno ovegodine u ruskoj ligi,,,igra na poziciji desnog veznog ili krila ...zasto ga nepozvati,dobar klub jaka liga on standardan i to vec dugo...ako moze nekakav alispahic i medunjanin iz tamo nekakvih sibenika maccapija i pizdi materini dobijati pozive zasto nebi mogao dobit pozivc igrac koji je upravo tip igraca kojeg nemamo...a susic je idiot mazga kreten kakvog nema nadaleko...sigurno nema ni pojma ko je blatnjak...sta ceka on sa pozivanjem harisa bukve...zasto nepoprica sa ivom ilicevicem...sta radi taj krmak u parizu da mi je samo znati

da ali kadje igrao u hajduku kojeg je vodio baka...za on vec evo 4 sezone je standardan u ruskoj ligi koja je 6ta najjaca liga u evropi...i igra za dobar klub...ja ti garantujem da bi bio 10 puta korisniji od ibicica medzumudonjanina i stilica zajedno...zasto?zato sto ovi igraci mogu igrati samo jednu poziciju a na toj imamo vec misimovica i pjanica...to sto krmak aka safet susic to nevidi je najveci problem nase repke...Dylan Dog je napisao/la:Pojavljivao se taj u reprezentaciji..blago receno,nije odusevio.gruezi je napisao/la:ako neko zasluzuje poziv to je dragan blatnjak koji je standardan vec 4tu sezonu u rusiji...inace igra za rostov kji igra odlicno ovegodine u ruskoj ligi,,,igra na poziciji desnog veznog ili krila ...zasto ga nepozvati,dobar klub jaka liga on standardan i to vec dugo...ako moze nekakav alispahic i medunjanin iz tamo nekakvih sibenika maccapija i pizdi materini dobijati pozive zasto nebi mogao dobit pozivc igrac koji je upravo tip igraca kojeg nemamo...a susic je idiot mazga kreten kakvog nema nadaleko...sigurno nema ni pojma ko je blatnjak...sta ceka on sa pozivanjem harisa bukve...zasto nepoprica sa ivom ilicevicem...sta radi taj krmak u parizu da mi je samo znati
Otjera ti 3 reprezentativca i selektora samo zbog 29-godišnjeg igrača šestoplasirane ekipe Ruskog prvenstva.gruezi je napisao/la: da ali kadje igrao u hajduku kojeg je vodio baka...za on vec evo 4 sezone je standardan u ruskoj ligi koja je 6ta najjaca liga u evropi...i igra za dobar klub...ja ti garantujem da bi bio 10 puta korisniji od ibicica medzumudonjanina i stilica zajedno...zasto?zato sto ovi igraci mogu igrati samo jednu poziciju a na toj imamo vec misimovica i pjanica...to sto krmak aka safet susic to nevidi je najveci problem nase repke...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nikad u Šibeniku nije igrao napadača.brazzo je napisao/la:Može on odigrati u napadu ako ne isto onda možda samo kvalitetnije nego na krilu a njega sam manje više spomenuo radi primjera. A što se tiče odlaska iz Šibenika možda se čak dogodi i u zimu. Nadam se samo da se Muslimoviću više neće ponavljati ti pehovi sa povredama jer on treba imati mjesta možda čak i u prvih 11jacky09 je napisao/la:Alispahić je veznjak, a Krstanović napadač.brazzo je napisao/la: ma dobro ok je to dao je 8 golova,visok je korpulentan ali bez obzira na to ja idalje mislim da ima boljih opcija od njega pa čak i HNL-u Alispahić ali i širom EU.![]()

On je klasični centralni vezni, a može igrati i defanzivnije.
jbt opet mi nabacuješ riječi koje nisam napisaojacky09 je napisao/la:Nikad u Šibeniku nije igrao napadača.brazzo je napisao/la:
Može on odigrati u napadu ako ne isto onda možda samo kvalitetnije nego na krilu a njega sam manje više spomenuo radi primjera. A što se tiče odlaska iz Šibenika možda se čak dogodi i u zimu. Nadam se samo da se Muslimoviću više neće ponavljati ti pehovi sa povredama jer on treba imati mjesta možda čak i u prvih 11
![]()
On je klasični centralni vezni, a može igrati i defanzivnije.

Vladavic nakon dvije tri tekme.Opet izgubio startnu poziciju.
Usao nekih 25 minuta prije kraja.Igra Ziline katastrofa.Ocigledno zalutali u LS.

Usao nekih 25 minuta prije kraja.Igra Ziline katastrofa.Ocigledno zalutali u LS.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel' ima neko info koliko je Vladavić ukupno utakmica odigrao u ovoj i prošloj sezoni? (u Austrijskoj i Slovačkoj ligi, te Ligi prvaka)
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ja mislim da mozes na prste izbrojati koliko je utakmica odigrao.RiNo je napisao/la:Jel' ima neko info koliko je Vladavić ukupno utakmica odigrao u ovoj i prošloj sezoni? (u Austrijskoj i Slovačkoj ligi, te Ligi prvaka)

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Vladavic je realno proslost reprezentacije. Covjek nije mogao uci medju 16 u Austriji Salzburg, odigrao dvije utakmice za Zilinu i nasu uhljupi bezbeli po Safetu, i to jos zahtjevaju da bude u prvoj postavi...harishp je napisao/la:Vladavic nakon dvije tri tekme.Opet izgubio startnu poziciju.![]()
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Cartman je napisao/la:Dokaz koliko ce Mourinho bit ofanzivan u Albaniji je to sto je samo 3 napadaca pozvao. Ok ako ne moze Muslim igrat, ima tu drugih igraca. Eto Krstanovic je u dobroj formi, tu je i jedan Mahmutovic, pa i Avdic da je Susic malo pametniji. Ali yebiga, sta ce ti jos jedan napadac kad cemo igrat bunker na nivou Envera Hoxhe. Dobro je onaj jedan novinar reko, Susic je jedini "strucnjak" na Svijetu koji sa 5 cistih ofanzivaca u ekipi moze odigrat totalni bunker.

Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
Kakav Vladavic? Sad nemoze da igra ni u bjednoj Zilini.....Mi Bosanci smo pristrasni, samo bi gurali svoje sugradjane, rodjake itd itd. Mostarci su u ovom slucaju previse pristrasni bili i trazili da se on pozove....
Realno, nije dovoljno dobar.
Realno, nije dovoljno dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.