BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Najteza je ova prva skupina, najlaksa ova druga, a Zrinjski je u skupini 3 koja je negdje izmedju, samo da izbjegnu Spartak Trnavu i bili bi favoriti protiv ostalih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sve ide ka Spartaku. 
hahahha a najgoreg izvučeš
Ovo nisu istine.
Jbg najtezeg protivnika ste dobilo fkt nemate srece
Da je u opticaju 100 amaterskih klubova i Barselona nasi klubovi bi nju izvukli.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- grbavicka1921
- Kontakt:
Jbg, Česi il Slovaci il Poljaci, jbeno za proci uvijek.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- ElCartel11
- Kontakt:
A jbt i sreca, nije ni cudo sto nemamo vise uspjeha u Evropi 
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dak kad si krenuo i te Madjare sutra nama jebla nas sreca i fudbal fol nosioc kaze 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- grbavicka1921
- Kontakt:
To ti je ta bosanska "sreca" ist'o k'o i na SP 2014, prvo kolo Argentina i to po prvi put u historiji, ono da te sjbe za pocetak hehehe..
Srb i Hrv su extra repke imali za prvo kolo ovog SP pa se mogu i necemu nadati, pogotvo Srb posto je u jacoj grupi po meni al to nije tema ovdje hehe...al pravim digresiju u odnosu na ovo izvlacenje.
Srb i Hrv su extra repke imali za prvo kolo ovog SP pa se mogu i necemu nadati, pogotvo Srb posto je u jacoj grupi po meni al to nije tema ovdje hehe...al pravim digresiju u odnosu na ovo izvlacenje.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
ako je Sarajevo moglo izbaciti Spartak trnavu iz evrope prije nekolike godine moze i zrinjski.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Jest najgora moguca opcija, ali ne treba sad padati u ocaj. Zrinjski ima sanse protiv njih. Pa Maribor je puno jaci od Spartaka, pa se igralo dobro. Zasto se ne bi moglo i njih proci? Nisu Salzburg jbt. Grupnu fazu nisu nikad igrali, nije to klub kojeg se treba plasiti. Olimpic ih je skoro prosao. Jest da je Spartak sad jaci nego tada, ali je i Zrinjski jaci od Olimpica. Zrinjski je nasa najbolja ekipa i ja vjerujem da moze proci. Spartak je prvak Slovacke, pa nisu osvojili neko prvenstvo galaksije pa da ih se smatra vanzemaljcima.
Za razliku od prethodne dvije, Zrinjski ce sada biti gost u prvoj utakmici. To je takodjer prednost. Do utakmice ima 20 dana, stignu se spremiti. S kim ces igrati ako ces se naguziti slovacima?
Za razliku od prethodne dvije, Zrinjski ce sada biti gost u prvoj utakmici. To je takodjer prednost. Do utakmice ima 20 dana, stignu se spremiti. S kim ces igrati ako ces se naguziti slovacima?
- grbavicka1921
- Kontakt:
Zna čika Odo kako s Madjarimamiky_hz je napisao/la:Dak kad si krenuo i te Madjare sutra nama jebla nas sreca i fudbal fol nosioc kaze
- Burberry46
- Kontakt:
Sjecam se kad smo mi izbacili Spartak
1-0 na Kosevu i u revansu 1-1 Jahovic ga zabio
1-0 na Kosevu i u revansu 1-1 Jahovic ga zabio
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Signore je napisao/la:Jest najgora moguca opcija, ali ne treba sad padati u ocaj. Zrinjski ima sanse protiv njih. Pa Maribor je puno jaci od Spartaka, pa se igralo dobro. Zasto se ne bi moglo i njih proci? Nisu Salzburg jbt. Grupnu fazu nisu nikad igrali, nije to klub kojeg se treba plasiti. Olimpic ih je skoro prosao. Jest da je Spartak sad jaci nego tada, ali je i Zrinjski jaci od Olimpica. Zrinjski je nasa najbolja ekipa i ja vjerujem da moze proci. Spartak je prvak Slovacke, pa nisu osvojili neko prvenstvo galaksije pa da ih se smatra vanzemaljcima.
Maribor je mnogo jači pa se igrao egal s njima skoro do kraja, a i sa Legijom prije dvije godine
Spartak Trnava, najbolji mogući izbor....ali za ostatak lige......za Zrinjski jako ****....
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Uzimamo ih u Trnavi lagno! Prolaz bez primljenog gola.
The Nobles ⚔
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj nama sutra Ferencvaros, konama daj Vaduz, Sirokom Rangers pa da izginemo.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
https://www.transfermarkt.com/spartak-t ... verein/365 - Spartak Trnava
https://www.transfermarkt.com/hsk-zrinj ... erein/6808 - HSK Zrinjski Mostar
pa uporedite
https://www.transfermarkt.com/hsk-zrinj ... erein/6808 - HSK Zrinjski Mostar
pa uporedite
Vala u Spartaka tim ništa posebno,čak su jeftiniji od Zrinjskog.Zrinjski lagano uzima prvu 0-1,a drugu 2-0
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.