Kako ćemo se mi uvjeriti kakav je ako bude na klupi na zvaničnim utakmicama?hilmo je napisao/la:Kakav god da je meni ovaj Welback ne bi prije Mustafića u startnu postavu. Totalno nepoznat, ne kažem da ne valja, ali dok se ne uvjerimo u njegove kvalitete bolje je Mustafića gurati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Spavaš li mirno ajaxova školo fudbala

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
skoroalen je napisao/la:
Povedi nas 'usrefe, hoćemo da igramo k'o Čelsi!
Ovakvu postavku stsvis kad hoces da izgines... Kao nekad na Kosevu protiv Husrefove Slobode
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pavlovic
Šabanovic ( Hodzic)
Bekic ( Pidro)
Šofranac (Dupovac)
Mujakic
Crepulja (Mustafic,Radovac)
Adukor (Stanojevic)
Hebibovic( Sisic)
Halilovic ( Tatar )
Velkoski ( Rahmanovic )
Ahmetovic
Šabanovic ( Hodzic)
Bekic ( Pidro)
Šofranac (Dupovac)
Mujakic
Crepulja (Mustafic,Radovac)
Adukor (Stanojevic)
Hebibovic( Sisic)
Halilovic ( Tatar )
Velkoski ( Rahmanovic )
Ahmetovic
Ne puši Mujakić, pouzdano.mma_hz je napisao/la:Aman ljudi mozete vi praviti STA hocete i kako hocete a ovo vam je Husrefova formacija:
Pavlović
Sabanovic Sofranac Mujakic Bekic
Stanojevic Adukor
Hebibovic Krste. Sisic
Ahmetovic.
To nam je to,bolje od ovih nemamo trenutno svakako,a i poznavajući Husrefa
Btw neki dan u Mahali guzva cekamo WC kad Mujakic,e vala morao sam mu reci imas potencijal dobar si al ako zavrsis na crijevu zavrsices ko Radovac i Lelic.Kaze ne dolazim nikad drugu rodjendan, ne pusimm jaa,ajd nisam ga vidjeo da pusi al et nadati se.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Krste krilo = igrač manjeStariGrad071 je napisao/la:Ma ova formacija nidje veze. Cuj saban stoper
Pavlovic
Adukor Welbeck Crepulja
Hebibovic Ahmetovic Krste
Strasna trkacko tehnicka ekipa
Dupovac
Pidro
Hodzic
Stanojevic
Mustafic
Sisic
Tatar
Halilovic
Rahmanobic
Napadac
Ili izglednija varijanta u prvoj tekmi u ELu
Pavlovic
Sabanovic sofranac mujakic bekic
Adukor Welbeck/Stanojevic
Hebibovic Krste halilovic
Ahmetovic
Realno na papiru dobra ekipa.
krste u timu= uglavnom igrac manjeGangEvil je napisao/la:Krste krilo = igrač manjeStariGrad071 je napisao/la:Ma ova formacija nidje veze. Cuj saban stoper
Pavlovic
Adukor Welbeck Crepulja
Hebibovic Ahmetovic Krste
Strasna trkacko tehnicka ekipa
Dupovac
Pidro
Hodzic
Stanojevic
Mustafic
Sisic
Tatar
Halilovic
Rahmanobic
Napadac
Ili izglednija varijanta u prvoj tekmi u ELu
Pavlovic
Sabanovic sofranac mujakic bekic
Adukor Welbeck/Stanojevic
Hebibovic Krste halilovic
Ahmetovic
Realno na papiru dobra ekipa.
- belosevic23
- Kontakt:
Kad je izvlacenje za EL ?
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa imao je krste dobre partije na krilu. Al cuj ovog delegata krste u timu igrac manje. Lik dao 12 golova i podjelio 10 asistencija.
Slazem se. I ja znam pretjerati u kritikama, ali ovo za Krstu, pobjedi me roki.StariGrad071 je napisao/la:Pa imao je krste dobre partije na krilu. Al cuj ovog delegata krste u timu igrac manje. Lik dao 12 golova i podjelio 10 asistencija.
**** i da ih je dao 30 i asistiro 25StariGrad071 je napisao/la:Pa imao je krste dobre partije na krilu. Al cuj ovog delegata krste u timu igrac manje. Lik dao 12 golova i podjelio 10 asistencija.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad budemo svaku poziciju u ekipi popunili i popunjavali kao što to radimo sa veznim redom, onda ćemo osvajati trofeje. Ne moraju to biti igrači tipa Benke, Cimirota, dovoljni su igrači kvalitete Stanojevića, Crepulje, Adukora.. što je realno dovesti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Stojkić: Nismo priželjkivali Spartak, ali šta je tu je
Kultna recenica PL
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svi u madjarsku!!!
Ma mene više brine ona Husova izjava "Nećemo puno mijenjati roster",kao da opet ne računa na ovu našu djecu i izgleda da će opet ti momci kofera da se hvataju i da bježe iz kluba.Jednostavno nema niko osjećaja da kaže,"Pojačaćemo se ,ali će fokus biti na našim dječacima iz Akademije"
To kazu kad dodju u klub ono iz kurtoazije,a poslije dovede Tatare,Sisice,Welbeke itd itd.Vanja8 je napisao/la:Ma mene više brine ona Husova izjava "Nećemo puno mijenjati roster",kao da opet ne računa na ovu našu djecu i izgleda da će opet ti momci kofera da se hvataju i da bježe iz kluba.Jednostavno nema niko osjećaja da kaže,"Pojačaćemo se ,ali će fokus biti na našim dječacima iz Akademije"
al najjace mi je ono"dovescemo igraca koji ce biti bas pojacanje i za prve ekipe,necemo dovoditi igrace samo da bi ih doveli i popunili roster da zauzimaju mjesto omladincima",i dovedu Tatara i Sisica
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Treba da promovišemo što više igrača za prvi tim, bar jednog do tri igrača svake godine, ali i da pored toga moramo da dovedemo adekvatna pojačanja, koja će pomoći našim mladim igračima Akademije da stasaju i uz njih napreduju – kazao je Hadžić. ne znam sta hocete vi? da citav tim budu juniori?
Kod kojeg je to trenera igralo vise mladih igraca u timu?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Samo kod Mirze Varesanovica cini mi se.fera je napisao/la:Kod kojeg je to trenera igralo vise mladih igraca u timu?
No svakako nema se sta prigovoriti ni Husrefu kada pricamo o sezoni koja je iza nas.2-3 juniora da se vrte to je mjera i netreba vise.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], insimadop, teamnorth1989 i 32 gosta.