Safet Sušić - Pape

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ponos Torina » 28 sep 2010, 08:32

E moj Safete :roll: :roll:
Odose i ove kvalifikacije u P.M

[youtube][/youtube]
On je igrace poslao na zagrijavanje i njemu je sve ovo smijesno,njemu je smijesno sto smo izgubili....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 sep 2010, 10:12

Dylan Dog je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Pokusavaju svi da izmisle ili izvrnu neke rijeci. Niko ovdje nije trazio te silne pobjede, samo trazimo da se vidi na terenu da znamo igrat. Boze moj pa izgubili smo od Spanaca nekoliko puta, ali svaki put su dobili aplauz. A ovo protiv Francuza je fuj fuj fuj
Joj momak ti Safeta ne mozes organski covjece, idi gledaj crtice i pusti nek covjek radi svoj posao. Ti i pojedini ne mozete tj nsite u moci da ga smijenite. Makar sa Papetom ne moram slusat izjave i lazi Mikada, kome je zao uzeti Hrvatima igraca ( primjer Mujdza) i odmah znas da mu je interesu samo slava a ne uspjeh. Covjek koji je 90-tih govorio da treba poklati Muslimane. Jel njega hocete? Idite u Shangaj i divite se magarcu.
Daj link 8-)

Nadji sam, ko ti je kriv sto si tad bio u pelenama i cuclao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 sep 2010, 10:46

dosta nam je zeljo do groba tako pisao nemoj jos i ti...
taj tvoj post je isti kao i onih njegovih 1000 koje je pisao na temi o ciri pa je citav forum bio u svadzi.. ;)
ne znam pape je i po meni imao dovoljno vremena da nesto uskladi,poveze,da dobije dobitnu kombinaciju ali ocigledno je da mu neide..sad ce tekma protiv albanije to se jednostavno mora dobiti,ako ne pobjedimo vjerovatno ce ici njemu otkaz ali tad mozda i bude kasno,al Boze moj,vidjecemo za koji dan sta ce se desavati..
jedno je sigurno:
od kako je pape tu mi nemamo apsolutno nikakvu igru,sve se svodi na ispucaj loptu sto dalje od svog gola... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 sep 2010, 11:55

szlaja je napisao/la: Nemojte "plaho" oko njega, vidite da je derpe, hahahaha. A i vidi se da je "pravi bosanac", pravi partriota, hahaha. Svi su lajkovi vezani za BiH. KAKAV OTAC TAKAV SIN
A kakve veze ima šta čovjek "lajka" Evo ja lično nisam lajkao nikakvu grupu vezanu za BiH. U takvim grupama je većina dijasporaca koji imaju potrebu da dokazuju nekakvu ljubav prema domovini.

A je li derpe ili ne to te ne bi trebalo zanimati (ako ti nisi...)
Uostalom ljudi svašta stavljaju na FB.Tako dosta raje ima listu od 10-20 ljudi navedenih kao braća/sestre, ili navedu ljude koji su mlađi od njih za oca/mater. itd...
100% sportski i krajnje opušten potpis

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 28 sep 2010, 12:14

Denizmare je napisao/la:Stanite malo ljudi,nemojte da se lazemo bez veze sa tim supljim pricama. Pa niko da spomene igrace,taktika je jedno a igra na terenu drugo. Spominjete Francusku kao racku igra,jeste nikad gori nismo bili slazem se.
Ali hocemo li iskreno??????
Da li trcanje ima veze sa taktikom? Je li neko treba jednom profesionalcu da objasni da mora trcati ko lud kada igra sa Francuskom? Jeste li gledali tu tekmu? Pa je li bilo trcanja=? NIJE.
Ja bih bio presretan da je samo Pape problem. Cini mi se da su se igraci malo previse digli,pobjeda ce doci sama,sta ima. Prpa je bila protiv Lux. pa navalili i trica za 15 min. Sa Francuskom niko nije potrcao,ko je bio na tekmi mogao je to vidjeti,niko se ne otkriva,zasto,zato sto ne trci.Zato i nismo imali prilika. Ali to niko ne spominje,jedan zapeo na forumu da je samo Safet problem i svi ko papige nastavili. Opet kazem,ako je samo do njega i ja sam za to da ide, ali nisam siguran da je to tako...
Jaki ti argumenti :shock:
Budi ti realan i iskren i sagledaj argumente!
Koji je razlog slabe trke?Pa safet je razlog slabe trke i motiviranosti za tu utakmicu!
Igraci na terenu nisu ni znali sta treba raditi, zato jer je taktika skroz promasena!
Na poluvremenu je safet mogao uraditi korekcije jer se vidjelo da nista nevalja, a on mjenja u 70 min igraca, ali taktika ostaje ista do kraja utakmice!To su argumenti
I mene je demotiviso svojim nastupima na tv-, imao sam osjecaj da igramo prijateljsku utakmicu, potpuno nevaznu!
Uporedjivat ciru sa safetom, ma smjesno je!
Velika je steta sto je dobio otkaz, a dobio ga je samo zbog toga sto je bio na putu da stvori jednu fudbalsku silu!
Igraci bi izletili iz onog tunela ko torpeda, igralo bi se na bilinom polju, jer je ciro za razliku od safeta, trazio misljenje igraca gdje zele igrati, a ne kao safet, koga je on uopste i pito!
Samo argumenti, nista vise ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 sep 2010, 12:24

Njima je glavni argument da je Safet bio dobar fudbaler i da prima platu 10 000 KM, hahaha

A mi sto samo iznosimo cinjenice smo za njih balavci, haha. Vjerovatno je obrnuto
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 28 sep 2010, 12:33

szlaja je napisao/la:Njima je glavni argument da je Safet bio dobar fudbaler i da prima platu 10 000 KM, hahaha

A mi sto samo iznosimo cinjenice smo za njih balavci, haha. Vjerovatno je obrnuto
Ma samo argumenti!
ja sam rekao da cemo o safetu pricati nakon ove dvije utakmice, da stavimo argumente!
Neka samo kazu sta je to safet donio dobro za nasu selekciju, a mi cemo im nabrajati negativne stvari..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 sep 2010, 13:45

MOZAK je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Njima je glavni argument da je Safet bio dobar fudbaler i da prima platu 10 000 KM, hahaha

Ma samo argumenti!
ja sam rekao da cemo o safetu pricati nakon ove dvije utakmice, da stavimo argumente!
Neka samo kazu sta je to safet donio dobro za nasu selekciju, a mi cemo im nabrajati negativne stvari..
lulic,mujdja,i jos par mladih igraca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 sep 2010, 13:54

Pa normalno je da se svaki ciklus zapocinje sa ponekim novim imenom. Prosli put su to bili Medunjanin, Stilic i Zec cini mi se. To je normalan ciklus, jedno odlaze drugi dolaze.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 sep 2010, 14:04

szlaja je napisao/la:Pa normalno je da se svaki ciklus zapocinje sa ponekim novim imenom. Prosli put su to bili Medunjanin, Stilic i Zec cini mi se. To je normalan ciklus, jedno odlaze drugi dolaze.
jah upravo tako prije su se zvali zato sto igraju negdje a ne zato sto smo deficitarni na nekim pozicijama...vi pricate o nekim bajkama i basnama,vahama,bajevicima i sl,ljudima koji nisu nikad izrazili zelju,vi ih izmisljate i stavljate na seletorsko mjesto samo da bi mogli reci da su bolji od susica,naravno ima boljih od papeta samo sto se bas ne guraju na poziciju selektora sudite covjeku na osnovu jednog poraza dizete ciru u kraljeve,vjerovatno se ne sjecate raznoraznih poraza i izjava KRIV JE NADAREVIC,KRIV JE MISIMOVIC KRIV JE MURATOVIC.svi su bili krivi za poraze sem njega,ali eto nastavite pljuj te po susicu nista drugo i ne znamo, samo pljuvat zato nam je ovako kako jest...jos da naglasim vi nastavite mastat o francuzima princu na bjelom konju,mozda mozete ozvorit anketu hidinka za trenera ili lipija pa se raspravljajte koji je bolji...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 28 sep 2010, 17:51

nick je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Pa normalno je da se svaki ciklus zapocinje sa ponekim novim imenom. Prosli put su to bili Medunjanin, Stilic i Zec cini mi se. To je normalan ciklus, jedno odlaze drugi dolaze.
jah upravo tako prije su se zvali zato sto igraju negdje a ne zato sto smo deficitarni na nekim pozicijama...vi pricate o nekim bajkama i basnama,vahama,bajevicima i sl,ljudima koji nisu nikad izrazili zelju,vi ih izmisljate i stavljate na seletorsko mjesto samo da bi mogli reci da su bolji od susica,naravno ima boljih od papeta samo sto se bas ne guraju na poziciju selektora sudite covjeku na osnovu jednog poraza dizete ciru u kraljeve,vjerovatno se ne sjecate raznoraznih poraza i izjava KRIV JE NADAREVIC,KRIV JE MISIMOVIC KRIV JE MURATOVIC.svi su bili krivi za poraze sem njega,ali eto nastavite pljuj te po susicu nista drugo i ne znamo, samo pljuvat zato nam je ovako kako jest...jos da naglasim vi nastavite mastat o francuzima princu na bjelom konju,mozda mozete ozvorit anketu hidinka za trenera ili lipija pa se raspravljajte koji je bolji...
Gdje je taj tvoj susic bio do juce, nije htio da cuje za reprezentaciju!Tek sad, kada je vidio da imamo dobre igrace, objednom se predomislio, pa sam je tako rekao, ne izmisljam nista!
Sto vaha nikada nije bio ozbiljan kandidat, nije samo do vahe cini mi se, a mislim da je on nas najbolji trener trenutno!Bajevic vecinom ima angazmane, a evo sad ako safet izgubi, dat mu otkaz i bajevica na klupu posto je dao otkaz!
Ti si ciromrzac, ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!To sto je govorio nadarevicu i ostalim, pa imao je covjek autoritet..nema kasnjenja na trening da si majka ;)
Nema pljuvanja, samo argumenti!Na stranu ljubav!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 sep 2010, 18:03

MOZAK je napisao/la: ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!
možda se nisam trebao uključivati u ovu raspravu ali moram ti odgovoriti na ovo Džeko je prije njega igrao u mladoj repki standardno a i WFL-u i to dosta dobro tako da ga je više lansirao Magath nego Ćiro.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 sep 2010, 18:06

brazzo je napisao/la:
MOZAK je napisao/la: ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!
možda se nisam trebao uključivati u ovu raspravu ali moram ti odgovoriti na ovo Džeko je prije njega igrao u mladoj repki standardno a i WFL-u i to dosta dobro tako da ga je više lansirao Magath nego Ćiro.
A inace je debitovo za A repku dok je Muzurovic bio selektor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 sep 2010, 18:08

MOZAK je napisao/la:
nick je napisao/la:
Gdje je taj tvoj susic bio do juce, nije htio da cuje za reprezentaciju!Tek sad, kada je vidio da imamo dobre igrace, objednom se predomislio, pa sam je tako rekao, ne izmisljam nista!
Sto vaha nikada nije bio ozbiljan kandidat, nije samo do vahe cini mi se, a mislim da je on nas najbolji trener trenutno!Bajevic vecinom ima angazmane, a evo sad ako safet izgubi, dat mu otkaz i bajevica na klupu posto je dao otkaz!Ti si ciromrzac, ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!To sto je govorio nadarevicu i ostalim, pa imao je covjek autoritet..nema kasnjenja na trening da si majka ;)

Jah, vala da vidimo i to!!!.. Stalo mu do Bosne ko do lanjskog snijega, kako njemu tako I Vahi. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 sep 2010, 18:38

MOZAK je napisao/la:
nick je napisao/la:
Sto vaha nikada nije bio ozbiljan kandidat, nije samo do vahe cini mi se, a mislim da je on nas najbolji trener trenutno!Bajevic vecinom ima angazmane, a evo sad ako safet izgubi, dat mu otkaz i bajevica na klupu posto je dao otkaz!
Ti si ciromrzac, ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!To sto je govorio nadarevicu i ostalim, pa imao je covjek autoritet..nema kasnjenja na trening da si majka ;)
upravo tako ciro je napravio od dzeke zvijezdz,nije onih 25 golova prvu sezonu i 26 drugu :) to je ciro uradio :) koji ba argumenti ubij me ako bajevic napusti grcku ligu, cuj bajevica za selektora lik ne zna da postoji reprezentacija bosne :D djecko ne mozes ti hapsit ljude i stavljat ih na mjesto selektora ako nece :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2010, 20:48

MOZAK je napisao/la:
nick je napisao/la:
Izgleda da ti nick trokirao,totalno.Ili si ga vec odavno izgubio na putu''isp'o''
Gdje bio do jucer,velis.Pape je bio,pa cak i igrao i ratne devedeset trece na prvoj tekmi BIH ikada odigrane u Kaiserslauternu.Kad neki nisu imali pojma da postoji ta drzava a kamoli repka.Vahe naravno nigdje ni tada a kamoli poslije.Bajevic ce radije i u Cukaricki otici,nego u repku.
O lansiranju Dzeke tu definitvo sa tvojim nickom nema veze.
Dzeko je davnih dana bio ''lansiran''
Ne brukaj se,ozbiljno.Ti i tvoji argumenti :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 sep 2010, 22:54

Zaboravili ste napisat koliku ko ima platu :D :D :lol:

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 28 sep 2010, 22:57

Decko nick ti nimalo ne odgovara,mozda ti je pusta zelja pa ga zato koristis.
Ti ne znas ni sta je argument,a ne sta drugo. Kome treba veci motiv da trci od igranja za drzavu. Ciro nije dobio otkaz nego je dobio pare i zbriso. Napravio je dosta toga neosporno,ali licno meni je smetalo stalno svaljivanje krivice na igrace od Nadarevica do Misimovica,a za sve uspjehe je zasluzan samo on. Koji to trener jos pita igraca gdje hoce da igra,je li Ciro pitao Ibricica i Salihovica hoce li da igraju bekove? Pape nije najbolji selektor koji je mogao doci,ali spominjanje Vahe i Bajevica je samo pusti san i tvoj i moj. Ko je balavac to se vidi,onaj koji ne zna nista o Papetu jer je rodjen davno poslije. Konstruktivna kritika na njegov racun da,ali vrijedjanje i takva pogdna imena za jednog covjeka su odlika frustriranih klinaca kojima se nista lijepo u zivotu nije desilo i to ne mogu da shvatim.
U jednom filmu se kaze: Obrisi nos i idi da se igras.......

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 sep 2010, 23:06

Susic ce da proKuzi Albaniju, postavi sjajnu formaciju i postavu igraca, jednu masineriju, koja ce da pretare sve pred sobom i da demolira gol Albanca. Poslije utakmice ce ovdje svi (pod drugim imenima) pitati za autogram. :mrgreen:

Ozbiljno mislim da ce Susic ili iz nase reprezentacije izvuci puni potencijal, time mislim jednu reprezentaciju koja ce igrati i protiv jacih snazno. Nesto na cemu on za razliku od Cire, koji je krpio i nadao se da ce ta konstrukcija izdrzati, stvarno radi. Ili ce pri tome potonuti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 sep 2010, 23:10

Principatus je napisao/la:Susic ce da proKuzi Albaniju, postavi sjajnu formaciju i postavu igraca, jednu masineriju, koja ce da pretare sve pred sobom i da demolira gol Albanca. Poslije utakmice ce ovdje svi (pod drugim imenima) pitati za autogram. :mrgreen:

Ozbiljno mislim da ce Susic ili iz nase reprezentacije izvuci puni potencijal, time mislim jednu reprezentaciju koja ce igrati i protiv jacih snazno. Nesto na cemu on za razliku od Cire, koji je krpio i nadao se da ce ta konstrukcija izdrzati, stvarno radi. Ili ce pri tome potonuti.
Ovo treba ubaciti na TV u one "OBECANE VIJESTI", neki dan je bilo :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.