Ne bih se baš složio da će se u prvoj utakmici odlučiti koja će ekipa proći. Finale u maju je najbolji pokazatelj da aktivan rezultat iz prvog susreta ništa ne znači. Jedino da neko nekog baš nabije i napuni mrežu, ali to je ipak nemoguće, jer su Borac i Željo u 5 deka (što bi Amar rek'o).REANIMATOR je napisao/la:У $ је тај $ 1/8 ? & ",са /!Вјероватно $ " ? "& је $ у ? $ / ?",? ја ' " $ " " овај пут ? $,? ' $ /," ? $ - то $,$ $ тог $ - " " " са пуно ? ?,? ? $ ' ? ? $ него "!
/ & не " у ? " ? % $ прође,& % ? $ " % ?!
' ? "!
$ не ' & - " у ",? ? $ - $ & 2-3 " " прве поставе,$ се у $
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Jedino što želim je da sve bude fer i korektno,kako na terenu,tako i na tribinama,a mišljenja sam da će proći onaj tim koji bude imao više sreće,jer smo po kvalitetu bare-bare.
ali nema para,sve se rastalilo....
? $ & " $ ", & пуно ?, у & " ? % $ ? $ ? $ $, & " у & ?! $ " се $ ", ? " " $, ту " " $ " то " ? $ овај $ са /.
$ се $ - нас " & $ $, па - ? ", " & се $ $ - ? " $, & & - ' прву " ? ?.
Са " $ се ",
$ & "!
$ па не зна $ стане,
& је & ' на пут стане!!!
Vultures Borac
$ се $ - нас " & $ $, па - ? ", " & се $ $ - ? " $, & & - ' прву " ? ?.
Са " $ се ",
$ & "!
$ па не зна $ стане,
& је & ' на пут стане!!!
? у срцу, & у '!!!

najava za utakmicu
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Tarantino je napisao/la:Jedino što želim je da sve bude fer i korektno,kako na terenu,tako i na tribinama,a mišljenja sam da će proći onaj tim koji bude imao više sreće,jer smo po kvalitetu bare-bare.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Na svakoj temi natipisi o fer i korektnim utakmicama, ovo-ono. Mislim da je BL jedno od onih gostovanja gdje se gostima itekako dozvoljava da igraju, i gore je bilo sudijskih gresaka (ili "gresaka") ali minimalno, u odnosu na vecinu terena u PL korektnost na visokom nivou. Sve je na nama i u mozgovima nasih igraca, srce na teren i povoljan rezultat (sto bi u ovom slucaju bio i poraz tipa 1-0 ; 2-1) nece izostati 
iggy_tm87 je napisao/la:Na svakoj temi natipisi o fer i korektnim utakmicama, ovo-ono. Mislim da je BL jedno od onih gostovanja gdje se gostima itekako dozvoljava da igraju, i gore je bilo sudijskih gresaka (ili "gresaka") ali minimalno, u odnosu na vecinu terena u PL korektnost na visokom nivou. Sve je na nama i u mozgovima nasih igraca, srce na teren i povoljan rezultat (sto bi u ovom slucaju bio i poraz tipa 1-0 ; 2-1) nece izostati
Mene strah da se ne ponovi Siroki Brijeg!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Da nije ovih šugavih izbora,milion posto sam siguran da bi sve prošlo maximalno korektno,ali bojim se da neko od ovih maJmuna koji godinama vladaju sistemom "zavadi pa vladaj",ne pokuša manipulisati tom dječurlijom među navijačima na obje strane,jer tajming je idealan,tri dana do izbora,sjajna prilika za nacionalnu homogenizaciju.
Nadam se da sam samo paranoičan,ali koga zmija ujede i guštera se boji.
btw,dalje će proći Željo
btw,dalje će proći Željo
...ko bos po trnjuNeprilagodjen je napisao/la:Da nije ovih šugavih izbora,milion posto sam siguran da bi sve prošlo maximalno korektno,ali bojim se da neko od ovih maJmuna koji godinama vladaju sistemom "zavadi pa vladaj",ne pokuša manipulisati tom dječurlijom među navijačima na obje strane,jer tajming je idealan,tri dana do izbora,sjajna prilika za nacionalnu homogenizaciju.
btw,dalje će proći Željo
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Ako te strah onda nemojte vise ici u siroki!!!ekii je napisao/la:iggy_tm87 je napisao/la:Na svakoj temi natipisi o fer i korektnim utakmicama, ovo-ono. Mislim da je BL jedno od onih gostovanja gdje se gostima itekako dozvoljava da igraju, i gore je bilo sudijskih gresaka (ili "gresaka") ali minimalno, u odnosu na vecinu terena u PL korektnost na visokom nivou. Sve je na nama i u mozgovima nasih igraca, srce na teren i povoljan rezultat (sto bi u ovom slucaju bio i poraz tipa 1-0 ; 2-1) nece izostati
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Ako te strah onda nemojte vise ici u siroki!!!ekii je napisao/la:iggy_tm87 je napisao/la:Na svakoj temi natipisi o fer i korektnim utakmicama, ovo-ono. Mislim da je BL jedno od onih gostovanja gdje se gostima itekako dozvoljava da igraju, i gore je bilo sudijskih gresaka (ili "gresaka") ali minimalno, u odnosu na vecinu terena u PL korektnost na visokom nivou. Sve je na nama i u mozgovima nasih igraca, srce na teren i povoljan rezultat (sto bi u ovom slucaju bio i poraz tipa 1-0 ; 2-1) nece izostati
Mislio sam na Vas i vasu igru,ali i na sudije koje su Vas tamo ostetile (pokrale)!!
Nisu nas sudije pokrale nego nas ljudi dobili vise nego zasluzeno!ekii je napisao/la:Mislio sam na Vas i vasu igru,ali i na sudije koje su Vas tamo ostetile (pokrale)!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Svasta je moguce, mada sumnjam da ce biti tako. Jasno je ko dobija izbore u RS, tako da za tim zaista nema potrebeNeprilagodjen je napisao/la:Da nije ovih šugavih izbora,milion posto sam siguran da bi sve prošlo maximalno korektno,ali bojim se da neko od ovih maJmuna koji godinama vladaju sistemom "zavadi pa vladaj",ne pokuša manipulisati tom dječurlijom među navijačima na obje strane,jer tajming je idealan,tri dana do izbora,sjajna prilika za nacionalnu homogenizaciju.
btw,dalje će proći Željo
Ma da sad su vam i izbori i izborna godina krivi što je Borac počeo da melje.iggy_tm87 je napisao/la:Svasta je moguce, mada sumnjam da ce biti tako. Jasno je ko dobija izbore u RS, tako da za tim zaista nema potrebeNeprilagodjen je napisao/la:Da nije ovih šugavih izbora,milion posto sam siguran da bi sve prošlo maximalno korektno,ali bojim se da neko od ovih maJmuna koji godinama vladaju sistemom "zavadi pa vladaj",ne pokuša manipulisati tom dječurlijom među navijačima na obje strane,jer tajming je idealan,tri dana do izbora,sjajna prilika za nacionalnu homogenizaciju.
btw,dalje će proći Željo
Vi što pokušavate da uspjehe Borca povežete sa izborima i izbornom godinom niste ništa drugo nego paćenici najveći.PAZI BORAC GAZI!!!!
pasa moj znatel vi citat , covjek kaze da se plasi incidenata neki navijackih zbog toga sto su izbori pa politicari gledaju da zakuhaju da djele opet u torove , nema ovaj njegov komentar nikakve veze sa igrom borca i sa fudbalommejdan je napisao/la:Vi što pokušavate da uspjehe Borca povežete sa izborima i izbornom godinom niste ništa drugo nego paćenici najveći.PAZI BORAC GAZI!!!!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Djaba ti to njemu objasnjavas. Nekad su postovi navijaca Borca bili medju najinteligentijim na forumu,ali ovi sto sad pisu ,malo je reci da su ograniceni kao balkon. Znaci,ovo je sto se ono kaze "sa dna kace"lottdogg je napisao/la:pasa moj znatel vi citat , covjek kaze da se plasi incidenata neki navijackih zbog toga sto su izbori pa politicari gledaju da zakuhaju da djele opet u torove , nema ovaj njegov komentar nikakve veze sa igrom borca i sa fudbalommejdan je napisao/la:Vi što pokušavate da uspjehe Borca povežete sa izborima i izbornom godinom niste ništa drugo nego paćenici najveći.PAZI BORAC GAZI!!!!
Ajd nekako sto ne razumiju moj post,ali eno danas popodne na Zeljinoj temi,javljaju se dvojica borcevaca sa komentarom "djaba pravite formacije za sutra,nista vam nece pomoci,zgazice vas Borac",a ljudi prave najbolje predratne i poslijeratne formacije Zelje,sa Dialibom,Stilicem,Bazdarevicem,Skorom,Bahticem
-
Bjorn Borg
- Kontakt:
Ako ste toliko iznad nas, zasto onda pisete na ovoj vise nego na temi o vasem Selji.. Sto se utakmice tice 2-1 za nas u prvoj, 0-0 u drugoj (licno misljenje)
borac stvarno dobro radi,mislim da je i sramota bilo da klub iz drugog najveceg grada u bih tavori u prvenstvu.ocito da je grad stao iza borca i rezultati se vide.treba nam jaca liga jaci klubovi,jer jak borac,natjerace i ostalo klubove da ulazu i sl.
Moderator:Ostatak posta nije primjeren sportskom portalu kao što je ovaj.
Moderator:Ostatak posta nije primjeren sportskom portalu kao što je ovaj.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
prosle sezone ste davali golove u 95 minuti iz penala
, da su vas zakidali nikad ne bi osvojili kup na grbavici,nema bolan toliko jacih u ovoj ligi sta ti je,ovdje ko vrijedi odmah se proda sto u srbiju, hrvatsku,cesku poljsku,ovi igraci sto su tu da vrijede ne bi igrali tu gdje igraju za mizerne plate razmisli malo prije nego sto pocnes pricat,da vas je neko htio ostetit nikad vi boda vidjeli nebi pogotovo iz banovica i drugih manjih sredina gdje bude u vrh glave jedna kamera
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.