Ahaa ovo se odnosi ako ispade od Spartaka.....nagibBeg je napisao/la:To bi igrali u drugom pretkolu EL, već u trećem će ih neko nakantatiFoSte95 je napisao/la:znači zrinja ako prođe spartaka lagano može do play-offaDamirT je napisao/la:Zrinjski dobro prođe ako ispadne u LP igraju protiv gubitnika Kukesi-Valeta
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Isto da UEFA-u zaboli k* za ovaj dio takmicenja. Nemaju nikakve koristi ni od Zrinjskog, ni od Maribora, ni od Legije. Pare su na zapadu. Bas ce se oni zamarati da namjeste zdrijeb nekom tko im je bitan tek toliko da im popuni broj klubova u pretkolu. A ni to im nije bitan, za jednu minutu bi prepravili sistem da se takmice bez nasih klubova.hskzmostar je napisao/la:Uefa mafija nevidjena nitko me ne moze ubjediti da nase klubove uvijek jedno te istim ekipama namjestaju pa Maribor je 3 puta igrao protiv BH prvaka a Zrinjski ako prodje opet Legija 2.put
Kur. ceve srece ali sto je tu je idemo se potuci nisu ni oni Barcelona
Izvakana tema, koje sve ekipe izbace nase klubove, samo sto se mi osjecamo da smo Liverpool kad izadjemo u Evropu, kae izvukli smo neke levate, ljudi nas narezile kulturno, sto je najsmjesnije od toga, ovdje dodjes citas kako je od ovih manja bruka izgubiti nego od onih, sto ste vi izgubili, itd...Signore je napisao/la:Isto da UEFA-u zaboli k* za ovaj dio takmicenja. Nemaju nikakve koristi ni od Zrinjskog, ni od Maribora, ni od Legije. Pare su na zapadu. Bas ce se oni zamarati da namjeste zdrijeb nekom tko im je bitan tek toliko da im popuni broj klubova u pretkolu. A ni to im nije bitan, za jednu minutu bi prepravili sistem da se takmice bez nasih klubova.hskzmostar je napisao/la:Uefa mafija nevidjena nitko me ne moze ubjediti da nase klubove uvijek jedno te istim ekipama namjestaju pa Maribor je 3 puta igrao protiv BH prvaka a Zrinjski ako prodje opet Legija 2.put
Kur. ceve srece ali sto je tu je idemo se potuci nisu ni oni Barcelona
Hoce li ikad nas neki klub igrati grupnu fazu LE ili LP... nebitno!? Vazda nas sreca mazi ko dusmanina.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ko da smo Onom gore zamjerili!
edit: ali dobro, plasman u grupnu fazu ne mora uvijek biti prioritet
edit: ali dobro, plasman u grupnu fazu ne mora uvijek biti prioritet
U slučaju prolaska aktuelnog prvaka Slovačke, Plemiće očekuje bolji iz duela između Cork Cityja i poljske Legije dok će u slučaju ispadanja igrati još dvije utakmice u Evropi. Mostarci će takmičenje nastaviti u Ligi Evrope, a protivnik će im biti poraženi iz duela Kukesi/Valletta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U ovoj Ligi prvaka 6 7 godina gledamo Maribor/Legia/Lech , ima li sta drugo osim ovih ekipa pitam se 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Evo ima TrnavaSuki46 je napisao/la:U ovoj Ligi prvaka 6 7 godina gledamo Maribor/Legia/Lech , ima li sta drugo osim ovih ekipa pitam se
Opet je Trnava 1 pretkolo a ovi su vazda u 2Signore je napisao/la:Evo ima TrnavaSuki46 je napisao/la:U ovoj Ligi prvaka 6 7 godina gledamo Maribor/Legia/Lech , ima li sta drugo osim ovih ekipa pitam se
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Vec od iduce sezone!FliX je napisao/la:Hoce li ikad nas neki klub igrati grupnu fazu LE ili LP... nebitno!? Vazda nas sreca mazi ko dusmanina.
Savez je promjenio sustav natjecanja i smanjio broj stranaca sa 6 na 4. To su kljucni potezi za napredak lige i repke. Bh klubovi ce napraviti veliki bum i bit ce hit Europe
I UEFA se ukljucuje vec sad u licenciranje da ih poduce ovi nasi kako se licencira, kako nije sve u komisijana za licenciranje, da im otvore nove vidike na sve to. Uskoro i seminar za drzave iz regije u Sarajevu na temu " Kako ispravno licencirati i da li je odluka drugostepene komisije zaista konačna "
It's better when it's live
Joj kad se sjetim one prve utakmice, kadar nam pun zelje, poveli, ispromasivali se, i onda onaj Halilovic s kojim smo tog ljeta prije takmicenja pregovarali da nama predje(sto je bilo bas cudno kasnije saznati da je presao kod rivala), pogodi na neugodan lob sa tridesetak metara. Crna li nam sudbina bila, pogodi sto se jednom u hiljadu godina pogadja. Revans utakmica preplavljena kartonima i bijesom, Pandza promasi dvije stopostotne sanse, jednu pred kraj, ali ga nikad necu kriviti, igrao je srcem i to se sve slucajno desilo. Tada su im glavni bili Sabo, Mikovic i Vlasko, ovaj zadnji je vrlo agilan, dobro su ga nasi pokrili, vidim sad im se vratio. Igrase poslije nas protiv neke lakse ekipe, i onda PAOK-a, koji su im kupili Sabu iste godine kada je Cimirot tamo otisao. Mores misliti, dobise ne samo 630.000 € za sve to nego i jos 700.000 € od PAOK-a za tog Sabu koji i nije nista pokazao protiv nas. Sve nam je tako blizu bilo da mi dobijemo barem tih pola miliona, tipicno bosanski ishod da budes bolji a ne prodjes niti dobijes sta si po borbi zasluzio. Ali to je bio dozivljaj neopisiv da nas vidim u Evropi po prvi put nakon pola decenije borbe, i onaj prvi gol sam proslavio k'o i sam Pandza haha, imam makar to da smo mozda i jedini neporazeni iz BIH u Evropskom takmicenju.
Nekako je sladje kad zivis u opasnosti, velike klubove i reprezentacije uvijek ima neko cuvati, gurati, cesto ides u LP/EL pa ti i nije nesto posebno, ne brines se za egzistenciju, Olimpik mi je skroz drugi dozivljaj od bilo koje druge "strane"(npr. reprezentacija). Dao bih svasta da to opet dozivim.
U svakom slucaju, mislim da ce ih Zrinjski pobjediti.
U svakom slucaju, mislim da ce ih Zrinjski pobjediti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Čisto sumnjam. Tamo će im opet doći neko od ekipa koje smo danas očekivali za protivnike. Dakle, od Spartaka ko najgore opcije do Santa Colome.nagibBeg je napisao/la:To bi igrali u drugom pretkolu EL, već u trećem će ih neko nakantatiFoSte95 je napisao/la:znači zrinja ako prođe spartaka lagano može do play-offaDamirT je napisao/la:Zrinjski dobro prođe ako ispadne u LP igraju protiv gubitnika Kukesi-Valeta
Zamisli tek da spanska ili engleska liga smanji broj stranaca na 4, kako bi tek onda bila jaka? Ne znam samo kako se oni toga nisu sjetili.hlive je napisao/la:Vec od iduce sezone!FliX je napisao/la:Hoce li ikad nas neki klub igrati grupnu fazu LE ili LP... nebitno!? Vazda nas sreca mazi ko dusmanina.
Savez je promjenio sustav natjecanja i smanjio broj stranaca sa 6 na 4. To su kljucni potezi za napredak lige i repke. Bh klubovi ce napraviti veliki bum i bit ce hit Europe
I UEFA se ukljucuje vec sad u licenciranje da ih poduce ovi nasi kako se licencira, kako nije sve u komisijana za licenciranje, da im otvore nove vidike na sve to. Uskoro i seminar za drzave iz regije u Sarajevu na temu " Kako ispravno licencirati i da li je odluka drugostepene komisije zaista konačna "
Za ovaj drugi dio, nisam bas skonto oko licenciranja.
astana ili midtyjlland, ludogorets ili videoton, kukesi/valleta ili qarabag, cluj ili malmo, dinamo ili hapoel, zvezda ili apoel, shendija ili serif,celtic ili rosenborg su sve samo ne ekipe ranga spartak ili santa colomeHantraga je napisao/la:
Čisto sumnjam. Tamo će im opet doći neko od ekipa koje smo danas očekivali za protivnike. Dakle, od Spartaka ko najgore opcije do Santa Colome.
Pa eto imamo 2 komisije, klubovi ne prođu niti jednu i onda IO Saveza koji uopce ne bi trebao raspravljati o tome, mislim da nema mogucnost utjecanja na komisije, izmslja toplu vodu ili sto li vec i sad ce kao UEFA odlucit. SmijurijaFliX je napisao/la:Zamisli tek da spanska ili engleska liga smanji broj stranaca na 4, kako bi tek onda bila jaka? Ne znam samo kako se oni toga nisu sjetili.hlive je napisao/la:Vec od iduce sezone!FliX je napisao/la:Hoce li ikad nas neki klub igrati grupnu fazu LE ili LP... nebitno!? Vazda nas sreca mazi ko dusmanina.
Za ovaj drugi dio, nisam bas skonto oko licenciranja.
It's better when it's live
Sad si me već zabrinuo i tu se mora više razmišljati, ali Zar ne bi trebalo ovako biti!?nagibBeg je napisao/la:astana ili midtyjlland, ludogorets ili videoton, kukesi/valleta ili qarabag, cluj ili malmo, dinamo ili hapoel, zvezda ili apoel, shendija ili serif,celtic ili rosenborg su sve samo ne ekipe ranga spartak ili santa colomeHantraga je napisao/la:
Čisto sumnjam. Tamo će im opet doći neko od ekipa koje smo danas očekivali za protivnike. Dakle, od Spartaka ko najgore opcije do Santa Colome.

Zrinjski ako ispadne sada u prvom pretkolu LP te prodje u drugom pretkolu LE gubitnika iz meca Kukesi/Valletta u trecem pretkolu LE nece biti nosioc. Ukoliko prodje Spartak Trnavu u prvom pretkolu LP i ispadne u drugom pretkolu LP od pobjednika meca Legia/Cork onda ce biti nosioc u trecem pretkolu LE.
da vidimo kakve su (ne)sreće naši ostali predstavnici 
Bgm svima guravo ce biti jedan ako prodje mjera 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
GradKamena2
- Kontakt:
Sarajevo prolazi,Sirokom ce bit gusto pravo ali imaju sanse.
Jel Zeljo izvucen?
Jel Zeljo izvucen?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.