Pa s kime igra Ronaldo i Messi ne cudi sto su dobri , gledaj u Egiptu panjeva.dinoze je napisao/la:Samo cu ponoviti da ga neki stavljaju u istu recenicu sa Messijem i Ronaldom.
Kako covjek igra, podpuno neprirodno.
Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma Salah je one season wonder. Ni prvi ni posljednji. Mislim može on igrati odlično, ali ni približno onakvu sezonu neće ponoviti. Odličan igrač ali ne može ni u kontekst sa Messijem i Ronaldom.dinoze je napisao/la:Samo cu ponoviti da ga neki stavljaju u istu recenicu sa Messijem i Ronaldom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Salah i društvo nek' počnu pakovati kofere smiješna ekipa fkt.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa sta ste vi ocekivali, da ce Salah sam izdominirati Ruse i ostale u grupi, majke mi ko da djeca od 12 godina pisu ovdje.Treba Egiptu jos 4,5 Salaha da bi sta uradili, ne moze jedan igrac sam nositi tim.
Joj ka'e Hector Raul Cooper, odmah mi na pamet Valencia i Mendieta-Albelda-Baraja i lucidni Pablo Aimar 

Falio je ovde poneki prodor Davida Trezegea
Sramota,Salah u ekipi ima Nestu i Trezegea i opet nista
Sramota,Salah u ekipi ima Nestu i Trezegea i opet nista
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
to je upravo rekao i cini mi se robi prosinecki prije pocetka prvenstva.enobarca je napisao/la:Pa sta ste vi ocekivali, da ce Salah sam izdominirati Ruse i ostale u grupi, majke mi ko da djeca od 12 godina pisu ovdje.Treba Egiptu jos 4,5 Salaha da bi sta uradili, ne moze jedan igrac sam nositi tim.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Salah je ove sezone pokazao svoje fudbalsko umijeće. Nije on kriv što u reprezentaciji nema iole ozbiljnog saigrača!CROtorious je napisao/la:Ne vidim nesta ovog balon d'or kandidata Salaha.
Nema ni Ronaldo neku ekipu ali zato vuce sam citavu ekipu i kada ostali vise nemogu onda on sam igra.xinxee je napisao/la:Pa s kime igra Ronaldo i Messi ne cudi sto su dobri , gledaj u Egiptu panjeva.dinoze je napisao/la:Samo cu ponoviti da ga neki stavljaju u istu recenicu sa Messijem i Ronaldom.
Najjače od svega kad ovog Salaha guraju uz bok Ronaldu i Messiju. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Moj se post nije odnosio na večerašnju utakmicu, nego generalno na Salaha kao igrača. Večeras je bilo i nerealno očekivati od njega nešto jer još uvijek nije ni oporavio se potpuno od povrede.enobarca je napisao/la:Pa sta ste vi ocekivali, da ce Salah sam izdominirati Ruse i ostale u grupi, majke mi ko da djeca od 12 godina pisu ovdje.Treba Egiptu jos 4,5 Salaha da bi sta uradili, ne moze jedan igrac sam nositi tim.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Citam i ne mogu da vjerujem.enobarca je napisao/la:Pa sta ste vi ocekivali, da ce Salah sam izdominirati Ruse i ostale u grupi, majke mi ko da djeca od 12 godina pisu ovdje.Treba Egiptu jos 4,5 Salaha da bi sta uradili, ne moze jedan igrac sam nositi tim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ronaldo vuče igrače Benfice, Valencie, B. Dortmunda...hajd ti povuči Trezegea kojeg je Anderlecht poslao na posudbu.dinoze je napisao/la:
Nema ni Ronaldo neku ekipu ali zato vuce sam citavu ekipu i kada ostali vise nemogu onda on sam igra.
I Messiu je lakše pa ne ide, on ipak ima Aguera i Mazu.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 19 jun 2018, 21:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa on nemoze ovdje sam da predze nijednog rusa.Fuerza je napisao/la:Salah je ove sezone pokazao svoje fudbalsko umijeće. Nije on kriv što u reprezentaciji nema iole ozbiljnog saigrača!CROtorious je napisao/la:Ne vidim nesta ovog balon d'or kandidata Salaha.
Lako je igrati kada ti Mane, Firminho i Can lopte nabacuju.
Ako si svjetska klasa onda ko Ibrahimovic ili Ronaldo povuci prema naprijed a on ovdje nepostoji.
- CROtorious
- Kontakt:
Pokazali su i Mane i Firmino pa ih nitko ne gura uz bok Ronalda i Messija.Fuerza je napisao/la:Salah je ove sezone pokazao svoje fudbalsko umijeće. Nije on kriv što u reprezentaciji nema iole ozbiljnog saigrača!CROtorious je napisao/la:Ne vidim nesta ovog balon d'or kandidata Salaha.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Cek malo.
Sad je ko biva Salah kriv što je Egipat falus od ekipe i hajmo o njemu oplesti kako je loš igrac
gledajte malo one likove Trezegeuta i Mohsena
lošina izbija iz svakog njihovog poteza.
Onaj kapiten sam sebi zabi i okrenu utakmicu rusima na mlin.
Sad je ko biva Salah kriv što je Egipat falus od ekipe i hajmo o njemu oplesti kako je loš igrac

Onaj kapiten sam sebi zabi i okrenu utakmicu rusima na mlin.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 jun 2018, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ga

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovi hadalji od Egipćana nijedne prilike nisu napravili u obje tekme.
Ljudi igraju protiv Rusije ne protiv Spanije.Drape je napisao/la:Ronaldo vuče igrače Benfice, Valencie, B. Dortmunda...hajd ti povuči Trezegea kojeg je Anderlecht poslao na posudbu.dinoze je napisao/la:
Nema ni Ronaldo neku ekipu ali zato vuce sam citavu ekipu i kada ostali vise nemogu onda on sam igra.
Kakva je to lijepa noć uz ovogodišnje SP bez penala!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.