FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

StariGrad071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la StariGrad071 » 19 jun 2018, 19:35

Sabinho je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Nece niko ozbiljan da igra ovu ligu. Nasa ponuda je bila tu negdje sa hajdukovom ali on je otisao vani. I tako je to. Benko, jajalo su ekcesi.
Hoce ako imas pare i sposobnog covjeka. Igraci odlaze u Singapur, indijsku drugu ligu, Tajland, Hong Kong ako im se ponudi dobra lova.

Dobro, nasi nesposobni sta je sa ostalim? Evo komsije imaju pare sto oni ne dovode, zrinjski takodjer. I ta mi je prica na vrh glave. Druga stvar mi nismo placali ni benku, ni jajala, ni delaca. Sva trojica dosli jer nisu imali gdje pogotovo Benko kojeg smo cekali pola godine. Jajalo dosao jer nije te sezone odigra 3 4 utakmice, delac takodjer. Plus atmoafera oko Tana itd. Dosli vidjeli gdje su dosli i pobjegli glavom bezobzira.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 jun 2018, 19:35

Mogli su Dinu Hamzica vratiti :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jun 2018, 19:37

@sarajevojebordo
Dobro. Mislio sam da su kod nas izvukli i bh pasos da se ne vode kao stranci. Nema veze.
Poenta je svakako da i igrace sa bh pasosem mozemo dovesti, samo treba lova.
@beli
Dobri su vecina. Trkulja mi je nekako naj izbor od ponudjenih ali ima ugovor do zime. Vidjecemo sad kako ce trener i struka odgovoriti na ovu odluku.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 jun 2018, 20:00

Ma veoma lako se nadje sve to, ali eto, ne znaju uhljebi ni to yebes ga. Meni je isto Trkulja izbor br. 1 :D
Haha Dino, stari Gruzijac.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jun 2018, 20:04

Treba Marina Popovica nafatati,dobio je odrjesene ruke u Ceskoj. Ljevak je moze i na beka,a moze i jos dosta pozicija pokriti prema naprijed.Sada kada je izglasano ovo sto jeste mora se pokusati dovesti svaki iole dobar igrac domaci igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jun 2018, 21:05

miky_hz je napisao/la:Treba Marina Popovica nafatati,dobio je odrjesene ruke u Ceskoj. Ljevak je moze i na beka,a moze i jos dosta pozicija pokriti prema naprijed.Sada kada je izglasano ovo sto jeste mora se pokusati dovesti svaki iole dobar igrac domaci igrac.
Jbg nemoj vise krila zivota ti, da su znali mogli su njega mjesto tatara i svi bi bili 20% zadovoljniji...ovako 9-to krilo ne treba nikom vala
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 19 jun 2018, 21:21

DenchiNL je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Treba Marina Popovica nafatati,dobio je odrjesene ruke u Ceskoj. Ljevak je moze i na beka,a moze i jos dosta pozicija pokriti prema naprijed.Sada kada je izglasano ovo sto jeste mora se pokusati dovesti svaki iole dobar igrac domaci igrac.
Jbg nemoj vise krila zivota ti, da su znali mogli su njega mjesto tatara i svi bi bili 20% zadovoljniji...ovako 9-to krilo ne treba nikom vala
Valjda dogovorio sa listicom

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jun 2018, 21:45

Ne dogovorise se sa Crepuljom?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 19 jun 2018, 22:30

Pidro mali treba dobiti sansu. Kapiten juniora bio svi ga hvalili I onda daj nam polovnjaka nekih. Istrpiti momka I imati igraca koji ce poginuti za svaku loptu.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 jun 2018, 22:42

Joj hebo vas grob pa uvijek ista priča oko tih extra stranaca :facepalm:
Kad ćete shvatit da imate još uvijek igrača, (za nas extra klase) kojima nije bitan novac i jednostavno neće da dodju u ovaj cirkus od lige ma koliko god mi to ponudili. Radije će za manje novca ići igrati po Češkoj, Belgiji, Holandiji, drugoj Njemačkoj, Švicarskoj itd... nego doći ovdje ići u Vitez, Zvornik, Prijedor, igrati po onim močvarama i livadama. Nama za lige i ne treba tih extra stranaca, dovoljno je 4-5 juniora, i ostalo popunit dobrim igračima iz lige i to je sasvim dovoljno. Ali treba znat to sve posložit, za što naši grobari iz uprave nisu sposobni. Treba prvo ovu ligu prekucat i preć, pa tek onda mozemo raspravljat o Evropi i strancima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2018, 22:51

Nismo mi još ni blizu zreli za Evrope. A iskreno, sve i da uz neku ludu sreću uletimo u tu grupnu fazu, strah me iskreno da se ništa ne bi promijenilo. Da bi naši i ta 2-3 miliona maraka syebali k'o i ove pare do sad, da ne bismo znali iskoristit situaciju i postat ponovo neko u ovoj ligi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 jun 2018, 22:58

skoroalen je napisao/la:Nismo mi još ni blizu zreli za Evrope. A iskreno, sve i da uz neku ludu sreću uletimo u tu grupnu fazu, strah me iskreno da se ništa ne bi promijenilo. Da bi naši i ta 2-3 miliona maraka syebali k'o i ove pare do sad, da ne bismo znali iskoristit situaciju i postat ponovo neko u ovoj ligi.
Mi o bilo kakvom iskoraku mozemo sanjat, od ovoh 6 mogucih protivnika 4 nas mogu izbaciti hladno
A mislim da i kad bi se desio taj iskorak nekad, prije da bi nas ugasio nego digo na veci level
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2018, 23:03

Ma problem je što svi napreduju osim naše lige. Nekad nam je sve ispod trećeg pretkola EL bio neuspjeh, sjetimo se frke kad smo ispali od Kukesija, a evo danas strepimo od 4 ekipe, molimo Boga da dobijemo ribare iz San Marina. Jedna smo od msm 4 nacije koja nikad nije dala klub u grupne faze, i to dovoljno govori.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2018, 23:08

skoroalen je napisao/la:Nismo mi još ni blizu zreli za Evrope. A iskreno, sve i da uz neku ludu sreću uletimo u tu grupnu fazu, strah me iskreno da se ništa ne bi promijenilo. Da bi naši i ta 2-3 miliona maraka syebali k'o i ove pare do sad, da ne bismo znali iskoristit situaciju i postat ponovo neko u ovoj ligi.
Zarada bi se kretala izmedju 5 i 6 miliona km (UEFA, ulaznice). Vjerujem da su toliko nesposobni da bi i to sjebali.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2018, 23:11

StariGrad071 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Nece niko ozbiljan da igra ovu ligu. Nasa ponuda je bila tu negdje sa hajdukovom ali on je otisao vani. I tako je to. Benko, jajalo su ekcesi.
Hoce ako imas pare i sposobnog covjeka. Igraci odlaze u Singapur, indijsku drugu ligu, Tajland, Hong Kong ako im se ponudi dobra lova.

Dobro, nasi nesposobni sta je sa ostalim? Evo komsije imaju pare sto oni ne dovode, zrinjski takodjer. I ta mi je prica na vrh glave. Druga stvar mi nismo placali ni benku, ni jajala, ni delaca. Sva trojica dosli jer nisu imali gdje pogotovo Benko kojeg smo cekali pola godine. Jajalo dosao jer nije te sezone odigra 3 4 utakmice, delac takodjer. Plus atmoafera oko Tana itd. Dosli vidjeli gdje su dosli i pobjegli glavom bezobzira.
Nemaju oni ozbiljne pare kao ni mi. Jedine ozbiljne pare smo imali mi kad nas je Tan tek preuzeo. Kasnije je sve sica. Problem je sto direktorica kaze da imamo najveci budzet, a dovodimo Sisica i kompaniju. Sposobni ljudi sa najvecim budzetom budu prvi, a mi smo na granici treceg i cetvrtog mjesta, dvocifrenim brojem bodova udaljeni od prvog.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 jun 2018, 23:13

Zna li neko kakva je situacija s Welbeckom, dobija li ugovor?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 19 jun 2018, 23:20

Grad Sarajevo izdvojio 200.000 KM za rekonstrukciju stadiona Grbavica.

Imaju ljudi dobar lobi u SDA a mi nemamo? Bilo bi dobro da neko sabere sve pare koje su dobili od države u zadnjih dvije godine. Dakle od općina, kantona, grada, saveza, kompanija u potpunom ili djelimičnom državnom vlasništvu (telekom, apoteke, rudnici, šta ja znam...) Za stolice, tribine, teren, ''onako'' i sl. A onda da saberemo kolko smo mi dobili podrške iz javnih sredstava u istom periodu. I da s tim podacima uprava ide prema vladajućim strukturama, prema vladajućim strankama, kome god al da se u javnost ta priča pusti i stvori neki pritisak u ovom predizbornom periodu i da tražimo da se podrže i naši infrastrukturni projekti - konkretno da dobijemo pare za radove u akademiji, projekat imamo, počeli smo radit, dakle nema puno posla u pripremi toga. Nije da se nemamo čim pohvalit, rezultati akademije fk sarajevo su vanserijski, najviše reprezentativaca, odlična promocija grada Sarajeva, ove sezone liga prvaka... Imamo li čovjeka u upravi koji ovo može završit?
Samo naprijed Saraj'vo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2018, 01:12

Tele33 je napisao/la:Grad Sarajevo izdvojio 200.000 KM za rekonstrukciju stadiona Grbavica.

Imaju ljudi dobar lobi u SDA a mi nemamo? Bilo bi dobro da neko sabere sve pare koje su dobili od države u zadnjih dvije godine. Dakle od općina, kantona, grada, saveza, kompanija u potpunom ili djelimičnom državnom vlasništvu (telekom, apoteke, rudnici, šta ja znam...) Za stolice, tribine, teren, ''onako'' i sl. A onda da saberemo kolko smo mi dobili podrške iz javnih sredstava u istom periodu. I da s tim podacima uprava ide prema vladajućim strukturama, prema vladajućim strankama, kome god al da se u javnost ta priča pusti i stvori neki pritisak u ovom predizbornom periodu i da tražimo da se podrže i naši infrastrukturni projekti - konkretno da dobijemo pare za radove u akademiji, projekat imamo, počeli smo radit, dakle nema puno posla u pripremi toga. Nije da se nemamo čim pohvalit, rezultati akademije fk sarajevo su vanserijski, najviše reprezentativaca, odlična promocija grada Sarajeva, ove sezone liga prvaka... Imamo li čovjeka u upravi koji ovo može završit?
Je li ovo neka nova "donacija"? Prosle godine im je Vlada Kantona na celu sa Konakovicem dala pola miliona km za stadion. Ako je tvoja info novija onda samo tu imamo 700.000 km u periodu od svega 7-8 mjeseci.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jun 2018, 01:39

Jeste, tačna je ta informacija. Danas izašla na Klixu..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2018, 01:50

Nogometni Savez i kanton stali su uz Grbavicu i to ce biti novi dom reprezentacije ,zeljo ce to dobro iskoristiti i to je to .ne bitno za ovu temu al et kad vec pisete.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.