AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 25 sep 2010, 20:01

biće naravno još i poraza i nerješenih, al meni se čini da se iz utakmice u utakmicu vidi neki napredak, plus dobili smo novog igrača u prvoj postavi jer KPB je beton, jak ko tenk, brz, a zna i s loptom za razliku od gatuza(i on je bio dobar noćas, ali nemože više od sat vremena) robinjo će tek pokazati da je pojačanje, treba dati ovom timu još vremena da napreduje, vidi se da imaju štofa, samo treba sad alegri raditi s njima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 sep 2010, 23:05

evo majstorija ibre

[youtube][/youtube]

a evo i skraćeni snimak utakmice

[youtube][/youtube]

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 sep 2010, 23:33

Mozda je i presudni trenutak bila odbrana Abiatia. Strasno kako je skinuo loptu. :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 sep 2010, 12:15

Posto juce nisam stigao komentarisati utakmicu sad cu. Gledao sam jedno 70 minuta. Neke stvari idu nabolje. Ibra nas izvlaci,ali to se od njeg ocekuje. Pirlo od 42 lopte da 1 da valja i sreca ta 1 je gol. Nervira me samo tako. Flamini me iznenadio sebicnosti. Ide on i Ibra 2 na 1 i on umjesto da doda Ibri na drugu stranu gdje je sam i ima otvoren put ka golu on suta. Glupo. Ronaldinho ko Ronaldinho. Majstor. Ulazak Seedorfa donio zivosti. Ali iskreno juce za mene nas najbolji igrac je bio Gatuzo. Covjek gine,trci,bori se,malo je i sa tehnikom napredovao. Zvuci smijesno al tako je. Robinho konacno solidan. Duel igra mu je kriticna al sta je tu je. Kao sto rece kolega iznad mene moglo je biti 5-0 ali isto tako mogla je i Genoa pobjediti da su nam zabili prvi gol sigurno bi tako bilo. Ali sreca nasa pa je Abbiati bio perfektan. Skinuo 2-3 zicera. Slabo zabijamo al sta cemo kada svi igraju bunker protiv nas. Tesko je to probit. Ali pobjeda je pobjeda. Nek sve budu 1 razlike sto se mene tice nemam nista protiv.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 sep 2010, 14:16

Za utakmicu LP u Amsterdamu Allegri je pozvao sljedeće igrače:Abbiati, Amelia, Roma; Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho, Ronaldinho.
Pato i Ambrosini su ozljeđeni, Oddo i Strasser nisu pozvani, a Onyewu i Montelongo nisu uopšte ni prijavljeni za LP.
Vjerovatno će sastav biti sličan sinoćnjem, eventualno da na beku bude Zambrota umjesto Abatea.
Ajax nisam nešto gledao ove sezone, al vidim da im dobro ide u ligi, tako da će to biti teška utakmica, oba tima imaju bolji napad od odbrane.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 26 sep 2010, 15:11

Ajax vjerovatno ima najlošiji sastav u posljednjih 15 godina, kvalitetom odskaču Stekelenburg i Suarez, ovo ostalo je bože sačuvaj. Njima je Real napravio 7-8 zicera, sad će svi reći pa dobro to je ipak Real, ali isti taj Real u kompletnoj dosadašnjoj sezoni nije stvorio prilika kao na toj utakmici sa Ajaxom. Očekujem rutinsku pobjedu rosonera. Priželjkujem novi gol u evropi mog omiljenog napadača Inzaghija. :D
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 sep 2010, 18:16

Offside je napisao/la:Ajax vjerovatno ima najlošiji sastav u posljednjih 15 godina, kvalitetom odskaču Stekelenburg i Suarez, ovo ostalo je bože sačuvaj. Njima je Real napravio 7-8 zicera, sad će svi reći pa dobro to je ipak Real, ali isti taj Real u kompletnoj dosadašnjoj sezoni nije stvorio prilika kao na toj utakmici sa Ajaxom. Očekujem rutinsku pobjedu rosonera. Priželjkujem novi gol u evropi mog omiljenog napadača Inzaghija. :D
Ne bih zaista da se raspravljam ali kada pises nesto onda se ocekuje da si upucen u to isto. Ti ocito nisi gledao Real ove sezone osim mozda 2 utakmice i ovo sto si napisao je nebuloza. Mozda nije dao dosta golova ali prilika je imao na bacanje
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 sep 2010, 12:05

Offside je napisao/la:Ajax vjerovatno ima najlošiji sastav u posljednjih 15 godina, kvalitetom odskaču Stekelenburg i Suarez, ovo ostalo je bože sačuvaj. Njima je Real napravio 7-8 zicera, sad će svi reći pa dobro to je ipak Real, ali isti taj Real u kompletnoj dosadašnjoj sezoni nije stvorio prilika kao na toj utakmici sa Ajaxom. Očekujem rutinsku pobjedu rosonera. Priželjkujem novi gol u evropi mog omiljenog napadača Inzaghija. :D
ok, možda je ajax loš, al ipak mi je nešto sumnjivo u toj priči iz čisto praktičnih razloga, kako onda da ranijih 4-5 godina nisu igrali LP a sad igraju ako su sad loši, te kako to da je prijašnjih godina šampion im bio neki alkmar, twente i sl., a ove je ajax prvi, nije sigurno zato što je loš.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 sep 2010, 15:30

ekipa je otputovala za amsterdam, svi najavljuju pobjedu protiv ajaxa. pato nije s njima ali bi trebao biti u timu u subotu protiv parme, navodno uzrok ozljeda je što je u zadnje vrijeme naglo dobio dosta mišićne mase (tako je bar obješnjenje doktora-poprilično sumnjivo zvuči al hajd)

2 igrača milanu su nekad nosili dres ajaxa, sedorf i ibra, mada u sadašnjem timu ajaxa teško da ima nekog od zlatanovih bivših saigrača, a o sedorfu da i ne govorimo.

igrač koji je stigao prije manje od mjesec dana, a koji se uopšte ne spominje-mladi urugvajac montelongo je debitovao za milan, doduše za primaveru i iako igra beka bio je strijelac u prvom nastupu, možda od njega nešto i bude iako milan ima dosta loša iskustva sa urugvajcima.

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 27 sep 2010, 18:49

jedan kratki komentar u vezi genoe neki dan. solidna partija milana ali nije još to to. ronaldinho i pirlo odigrali objektivno najjlošije u milanu. gattuso je bio odličan, ibra klasa standardno odličan gol majstora iako ga ne gotivim nikako 8-)
problem je bio postići taj prvi gol. nakon toga genoa se otvorila i onda su se redale šanse. treba više pritiskati tu zadnju liniju ko protiv genoe, više šutati i postići taj prvi gol i onda lagano na kontre preko pata robinha i ostalih stvarati šanse. šteta što nisu postigli još koji gol iz ona 3-4 mrtva zicera. s druge strane genoa se pokazala kao jak tim s odličnim igračima poput velosa, rafinhe, iskusnog tonija, palacia, scullija i ostalih.
nadam se da ću sutra biti u prilici da gledam milan. ako je real mogao lagano pobijediti ajax može to i milan. sve osim uvjerljive pobjede nad nekadašnjim fudbalskim gigantom bio bi loš rezultat. dovoljno je odsjeći suareza i sulejmanija, ostalo je rutina.
Il club più titolato al Mondo.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 sep 2010, 19:22

Vjerovatni sastavi za noćas (još nisu potvrđeni na uefi):
MILAN (4-3-1-2) All.Allegri: Abbiati, Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Flamini, Pirlo, Gattuso; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic;
Rezerve: Amelia, Bonera, Papastathopoulos, Abate, Boateng, Ronaldinho, Inzaghi.

AJAX (4-2-3-1) All. Jol: Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; Lindgren, Enoh; Emanuelson, De Jong, Suarez, El Hamdaoui;
Rezerve: Verhoeven, Oleguer, Oijer, Blind, De Zeeuw, Sulejmani, Jo­zefzoon.

ronaldinja kao odmara (mada je na prošloj bio loš skroz ) i hajd to je ok, al zašto boatenga odmara kojem je 23 god. i može igrati po dvije utakmice dnevno, možda ga čuva za parmu :roll: :roll: :roll:
I sad je našao eksperimentisati s formacijom, prvi put u sezoni 4-3-1-2 sa sedorfom kao polušpicom, neznam samo što to nije radio proti catanie, cesene il lećea.
Inače se našoj divnoj televiziji sjetim familije, pa šta ću sad svih 6 utakmica gledati retardirani partizan kako se brani, a divna kablovska će naravno zacrniti novu tv koja prenosi ajax-milan

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 sep 2010, 19:26

Da Bog da izginuli svi u ovoj redakciji. Prenose Partizan koji nema nastupa koliko Milan i Ajax imaju titula al valja se malo ulizat "susjedima". Pocrkali da Bog da.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 sep 2010, 19:34

A_d_0 je napisao/la:Da Bog da izginuli svi u ovoj redakciji. Prenose Partizan koji nema nastupa koliko Milan i Ajax imaju titula al valja se malo ulizat "susjedima". Pocrkali da Bog da.
al što je najgore partizan će biti na ptpc pa ko hoće da to gleda može, ne vidim u čem je problem da ftv prenosi neku drugu, ne mora biti ajax-milan, mogli su čelzi ili real, koja je svrha da 2 televizije prenose istu utakmicu, pa to nema nigdje na svijetu, koji smo mi cirkus od države,
edit: biće na bht snimak ajax-milan

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 sep 2010, 19:40

Ma sta imam od snimka? Necu to da gledam kad znam rezultat. Cudi me da Nova ne prenosi Partizan kad svi prenose trebali su i oni **** ga.

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 28 sep 2010, 19:49

Bit će direktan prijenos na Novoj :ugeek:

slika

Sastav :o

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 sep 2010, 19:55

champ je napisao/la:Bit će direktan prijenos na Novoj :ugeek:

slika

al ja od toga nemam ništa jer HS ukine novu kad su utakmice, tako da mi ostaje stream ili čekati snimak

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 28 sep 2010, 20:03

tony-mortale je napisao/la:
champ je napisao/la:Bit će direktan prijenos na Novoj :ugeek:

slika

al ja od toga nemam ništa jer HS ukine novu kad su utakmice, tako da mi ostaje stream ili čekati snimak
šupci. :roll:

Ako izađemo u navedenom sastavu sigurno primamo gol...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 sep 2010, 20:53

kraći prekid zbog baklji i dimnih, da je kod nas izbacili bi nas iz takmičenja i rekli da smo divljaci

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 sep 2010, 20:56

Nimalo mi se ne sviđa ovaj sastav,al eto...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 sep 2010, 21:22

Tako je nosonja :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.