Slazem se sa @kksiroki
Ja nikad ne bi pljuvao po nekome dok ga ne pogledam bar nekoliko utakmica. Ne znam sta ljudi ocekuju, nismo mi neki giganti da mozemo dovest 2-3 kapitalca i velika imena, ko uopce zeli doc u ovu kaljuzu od lige?! Sta vam je, spustite loptu ja zemlju. Pljuvali su svi onda kad se dovelo Cabraju, kao kakvo je to pojacanje iz druge lige itd. A momak rasturio. Evo ko je god pogledao Eliomara, ili ovog Kovacica bar 3-4 utakmice neka slobodno napise da je za ku.rac, a ako niste onda molim lijepo malo strpljenja pa cemo vidit, a i smanjite malo ocekivanja, kad se uzme u obzir placa koju mi mozemo ponudit i kvaliteta lige onda definitivno ne mozemo ocekivat neke provjerene klase, jednostavno smo primorani preuzimat rizik kod dovodjenja igraca. Neki ispane Cabraja, a neki Repic jbg. Uostalom, Basa je bio klasa u HNL kad je dolazio i svi smo mislili evo ga kapitalac, na kraju gov.no. Isto tako Crnov, Sesar, izd. Za sve njih smo mislili klasa pojacanja, a recimo Bralic, Cabraja, i takvi su dolazili na mala vrata pa su se pokazali kao igracine za ovu lige. Polako momci. Nemojte bit oni klasicni pljuvaci na Pecari koji pocnu jeb.avat momcima sve po spisku cim pogrijese dva dodavanja.
Da se razumijemo, nisam ni ja sretan s poslom koji Sila radi, ni izbliza, ali igrace ne treba sudit unaprijed, teren ce sve reci. Ispocetka ce svi imat moju podrsku, i trener i svaki igrac ponaosob pa neka se molim lijepo svi dokazu.
Samo jedno ime Siroki!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.