Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Koš-
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la Koš- » 12 sep 2010, 13:02

Daj neno smiri se,cuj igraju bas lose.Pa protvi Partizana odigraju utakmicu odlicnu,protiv Borca-iskreno,nesto solidnija predstava,trebalo se motivisati protiv realno dosta slabije ekipe al kad su zaigrali kako treba doslo je sve na svoje mjesto.A protiv Sirokog je moglo biti 30-40 razlike da nije bila pripremna utakmica.I ti pricas o bas losoj igri.Smijesno.

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 12 sep 2010, 14:13

Koš- je napisao/la:Daj neno smiri se,cuj igraju bas lose.Pa protvi Partizana odigraju utakmicu odlicnu,protiv Borca-iskreno,nesto solidnija predstava,trebalo se motivisati protiv realno dosta slabije ekipe al kad su zaigrali kako treba doslo je sve na svoje mjesto.A protiv Sirokog je moglo biti 30-40 razlike da nije bila pripremna utakmica.I ti pricas o bas losoj igri.Smijesno.
ma 50 razlike je moglo biti hahhahha, jao sto volim ovakve podcjenjivačke izjave...imate 10 puta skuplju ekipu od nas, al opet cete biti iza nas...U širokom nas nećete dobiti sigurno :D :D :D

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 sep 2010, 14:16

šampioni je napisao/la:
Koš- je napisao/la:Daj neno smiri se,cuj igraju bas lose.Pa protvi Partizana odigraju utakmicu odlicnu,protiv Borca-iskreno,nesto solidnija predstava,trebalo se motivisati protiv realno dosta slabije ekipe al kad su zaigrali kako treba doslo je sve na svoje mjesto.A protiv Sirokog je moglo biti 30-40 razlike da nije bila pripremna utakmica.I ti pricas o bas losoj igri.Smijesno.
ma 50 razlike je moglo biti hahhahha, jao sto volim ovakve podcjenjivačke izjave...imate 10 puta skuplju ekipu od nas, al opet cete biti iza nas...U širokom nas nećete dobiti sigurno :D :D :D
Malo je pedeset,jedno 70-80.Njima je bila pripremna a nama natjecateljska cuj ....... :D :D :D :mrgreen:

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 12 sep 2010, 14:26

Ja ti kazem koliko je moglo biti,ali to je bila prijateljska utakmica.Necu uopšte da se prepirem sa vama,ko je bolji i ko ce biti iza koga,al cu ti reci da nedjelujete mocno,ipak nemate Mejsona,on vam je bio sve.Sprlja igra standardno,Planinic je dobar,Bilinovac dobar,Grat-njegova tipicna igra,moje misljenje da nece pruziti sezonu kao predhodnih godina,Stemba je bio indisponiran al ce on bti nosilac,Morovic nista nije pokazao kao i Peršic.Ostalo nije dovoljno.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 sep 2010, 14:44

Što se tiče ovog CHASE, BRIAN-a radi se o zaista kvalitetnom igraču koji je ipak više šuter nego play.Ali sve se da preodgojiti.

Statistika mu je sjajna:

U Euroligi za Le Man je davao u 10 utakmica 12,4 poena 2,9 skokova i 2,4 asiste uz šut za tri poena od 39,2 posto.Iste godine za Dynamo Moskvu u Eurocupu je u 4 utakmice bilježio 18,8 poena 4,3 skoka i 1,3 asistencije uz šut za tri poena od 48,3 posto.Nimalo loš nije bio ni u Valladolidu gdje je bio jedan od nosilaca.Ali definitivno nije klasični play.Što se tiče meča Igokea - Široki mislim da to treba uzeti sa rezervom jer se tokom sezone promjeni kako roster tako i trener.No gledajući sastav ,Igokea je trenutno puno kvalitetnija ekipa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 12 sep 2010, 15:15

Koš- je napisao/la:Ja ti kazem koliko je moglo biti,ali to je bila prijateljska utakmica.Necu uopšte da se prepirem sa vama,ko je bolji i ko ce biti iza koga,al cu ti reci da nedjelujete mocno,ipak nemate Mejsona,on vam je bio sve.Sprlja igra standardno,Planinic je dobar,Bilinovac dobar,Grat-njegova tipicna igra,moje misljenje da nece pruziti sezonu kao predhodnih godina,Stemba je bio indisponiran al ce on bti nosilac,Morovic nista nije pokazao kao i Peršic.Ostalo nije dovoljno.
dobro ova ut ne mora ništa značiti,a vidim da su nam ovi glavni igrači zakazali(štembo,morović)jesu li imali malu minutažu ili ih nije išlo,pošto gledam statistiku ovi mladi igrači većinom zabijali....
što se tiče Planinića,ove godine u nlb-u ima dobri centara(žorić,kasun,petwey,oni crni iz partizana)mislim da će planinić biti otkriće sezone očekujem od njega jedno 10-12 poena u prosjeku

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 sep 2010, 16:20

Ja jedini ovdje pisem realno a ti odmah nasao mene da napadas...Nisi ti razumio poentu mog posta, a to je da Igokea igra na snagu, nema igre, ja nikada ne pricam nista napamet, nego su mi ovo rekli iz provjerenih izvora...Fali tu jedan play, ovaj novi crnac je klasicni Amer koji sutira do iznemoglosti....Ali ocekujem ipak da Igokea bude hit, jer suvise po imenima je to dobra ekipa...Sto se tice te utakmice sa Partizanom, Partizan uvijek lose igra pripremne utakmice, pogotovo kada se sezona tek zahuktava..

Realno iznenadila me ovakva ubjedljiva pobjeda Igoke - e, nisam ovo ocekivao...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 13 sep 2010, 15:47

Ja vam opet kazem, ako jedna od nase dvije ekipe( IGOKEA ili SIROKI ) ove sezone u NLB zavrsi medju prvih 8, ja se vise nikad necu pojaviti na ovom forumu. Mogu dovesti pola NBA lige, kad nema sistema!!! Usput mislim da ce Siroki i ove sezone imati bolje rezultate od Igokee, samo zato sto ce biti bolji TIM, iako Igokea realno ima bolje igrace.

Da ne bude zabune, ja bih bio sretan da zavrse na prve dvije pozicije!
FKS❤️1946

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 18 sep 2010, 09:33

igokea izgubila od hemofarma 83-82

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 sep 2010, 23:57

Partizan pobedio Igokeu 83:70.
U Igokei Harris 22 poena,Chase 18.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 19 sep 2010, 21:46

Devil je napisao/la:Partizan pobedio Igokeu 83:70.
U Igokei Harris 22 poena,Chase 18.
kako je igokea prosla sa fmp-om.

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 22 sep 2010, 23:09

postoji mogucnost da dodje jos jedan centar na probu,ali ne jako pojacanje,nego da bude pomoc panticu..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 sep 2010, 00:15

igos je napisao/la:postoji mogucnost da dodje jos jedan centar na probu,ali ne jako pojacanje,nego da bude pomoc panticu..
To sam citao u Sportu Klipa je to pricao.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 26 sep 2010, 12:50

stevan milosevic najvjerovatnije novi centar igokee

fighter
Kontakt:

Post Postao/la fighter » 26 sep 2010, 21:06

Kad će se dijeliti karte za Panatanaikos.

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 27 sep 2010, 15:09

2 igraca su otisla iz kluba...korac,mladi play koji nije nista pokazao i proslogodisnji igrac djurkovic koji ce preci da igra za borac nektar..stize novi centar na probu,odustali smo od milosevica...doci ce drugi...

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 27 sep 2010, 15:20

igos je napisao/la:2 igraca su otisla iz kluba...korac,mladi play koji nije nista pokazao i proslogodisnji igrac djurkovic koji ce preci da igra za borac nektar..stize novi centar na probu,odustali smo od milosevica...doci ce drugi...
koji drugi treba doci

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 27 sep 2010, 23:55

igos je napisao/la:2 igraca su otisla iz kluba...korac,mladi play koji nije nista pokazao i proslogodisnji igrac djurkovic koji ce preci da igra za borac nektar..stize novi centar na probu,odustali smo od milosevica...doci ce drugi...
$ & $ је ово "...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 28 sep 2010, 20:39

vuk ivanovic na probi u igokei

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 05 okt 2010, 01:50

Не ? " ",? " је нова $ за 10:

slika

slika
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.