FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema veze vracaju li se horde ili ne, ovo se mora iskoristiti. Ako Klub kao klub ne prodje prvi krug, treba ga ugasiti.
Atalanta je atraktivan protivnik, mamac za navijace (ultra furka) HAOS ZIVI! Jedna od jacih firmi u Italiji. Ako horde ko horde ne iskoriste ovo, trebamo se ugasiti kao grupa, jer smo debili. Historiska tekma. Minhengladbah je smijesno porediti, sta ovo znaci u navijackom svijetu. Horde bujrum dogovorite se da odradimo ovo, na ovaj ili onaj nacin.
Ako sve bude ok i ako aktivan rezultat na Kosevu bude, ocekujem do 2000 ljudi u Bergamu, doci ce i Drezdenovaca fino, i oni pate za ovakvim gostovanjem.
Sto se tice rezultata nek nam nabiju 7 komada nije ni bitno. Od curica nista ne ocekujemo, ocekujemo samo podrsku kakvu zasluzuje FK Sarajevo kao klub. Pa izvolite.
Atalanta je atraktivan protivnik, mamac za navijace (ultra furka) HAOS ZIVI! Jedna od jacih firmi u Italiji. Ako horde ko horde ne iskoriste ovo, trebamo se ugasiti kao grupa, jer smo debili. Historiska tekma. Minhengladbah je smijesno porediti, sta ovo znaci u navijackom svijetu. Horde bujrum dogovorite se da odradimo ovo, na ovaj ili onaj nacin.
Ako sve bude ok i ako aktivan rezultat na Kosevu bude, ocekujem do 2000 ljudi u Bergamu, doci ce i Drezdenovaca fino, i oni pate za ovakvim gostovanjem.
Sto se tice rezultata nek nam nabiju 7 komada nije ni bitno. Od curica nista ne ocekujemo, ocekujemo samo podrsku kakvu zasluzuje FK Sarajevo kao klub. Pa izvolite.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Isplati li se proci ove Armence...sa financijske strane DA isplati se, ali nam onda slijedi tamburanje i nova blamaza. Nisam spreman na novu golijadu a bilo ih je. Besiktas, Basel, Borussija pa sad ovi...previse bgm.
Ne moze me niko ubijediti da nam nece uvaliti petardu najmanje.
Pa nista onda Aduka bolje Trencin izvuci i dobiti ih ovdje 2 1 pred 7 milja i tamo izgubiti 1 0.ado-hz je napisao/la:Isplati li se proci ove Armence...sa financijske strane DA isplati se, ali nam onda slijedi tamburanje i nova blamaza. Nisam spreman na novu golijadu a bilo ih je. Besiktas, Basel, Borussija pa sad ovi...previse bgm.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako prodjemo Armence bit ce 20 000 na kosevu minimum . bez obzia na sve ove razloge i problemedynamodresden1 je napisao/la:A po cemu ocekujete toliku posjetu i atmosferu,gdje ste to vi vidjeli ili procitali da se Horde vracaju,slabo pamcenje,radovanje neko sto ce nas nabusiti neko do koga jos nismo dosli,kompas odavno izgubljen.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Planiramo gostovanje u bergamo a u Armeniji se igra bolji fudbal nego u Moldaviji
Brate ubit cemo ih nogama idemo da se ozenimo u italiju ba kako ce nas curva delle italia smekati kunem ti se
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
osvetice nas atalanta..yebem te armenijooo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1236 je maximalan broj ulaznica koji bi mogli dobiti u Italiji. 

Ma znam sve drug al sve se to pise negdje u knjigama...citat ce to nekad nasa djeca, unuci. Boli covjeka svaki poraz. Boli sto nismo na nivou Osijeka nekog tamo koji se sigurno ne bi obrukao protiv Atalante. A nase Sarajevo i mi svi molimo Boga ako prodjemo ove armence samo da se ne obrukamo. Hebo ti ovo sve onda. Al hajd opet cemo svi mi otici na tekmu i srcem biti uz klub taman da zijane 10:0.mma_hz je napisao/la:Pa nista onda Aduka bolje Trencin izvuci i dobiti ih ovdje 2 1 pred 7 milja i tamo izgubiti 1 0.ado-hz je napisao/la:Isplati li se proci ove Armence...sa financijske strane DA isplati se, ali nam onda slijedi tamburanje i nova blamaza. Nisam spreman na novu golijadu a bilo ih je. Besiktas, Basel, Borussija pa sad ovi...previse bgm.
Ozbiljno te pitam. Na cemu formirate misljenje da ce raja masovno ici na utakmicu?mma_hz je napisao/la:@evandere nemoj mi padat u ocima,taman sam te podigao malo.
Nisam u toku, zar HZ nisu i dalje u bojkotu?
Javna tajna je da je zavrsen bojkot.Evander je napisao/la:Ozbiljno te pitam. Na cemu formirate misljenje da ce raja masovno ici na utakmicu?mma_hz je napisao/la:@evandere nemoj mi padat u ocima,taman sam te podigao malo.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa mislim da Talijani nisu skloni trpanju kao švabe a i rani je termin te ekipe ne budu ni na 50% . neko spomeni sampadoria- vojvodina i engleski timovi su se znali muciti u ovom ranom periodu jednostavno njima to nije puno interesantno kad smo gubili od Basela i Borusije to je vec bio kraj augusta i mec pred ulazak u grupe gdje su oni puno ozbiljni i spremniji. Ne mislim da cemo proci Atalantu al vjerujem da mozemo solidno odigrati .ado-hz je napisao/la:Isplati li se proci ove Armence...sa financijske strane DA isplati se, ali nam onda slijedi tamburanje i nova blamaza. Nisam spreman na novu golijadu a bilo ih je. Besiktas, Basel, Borussija pa sad ovi...previse bgm.
Ovo se ne smije propustiti.Mislim da ti je @laznjak sve objasnio.Evander je napisao/la:Ozbiljno te pitam. Na cemu formirate misljenje da ce raja masovno ici na utakmicu?mma_hz je napisao/la:@evandere nemoj mi padat u ocima,taman sam te podigao malo.
Bice neki dogovor siguran sam u to za ovu tekmu aBd.
FK SARAJEVO.
MortemHz je napisao/la:1236 je maximalan broj ulaznica koji bi mogli dobiti u Italiji.

Evo moja neka predvidjanja. AKO bude 12 000 ljudi na toj utakmici, svi redom mogu se nogom u g.... udariti.
Raji se jednostavno zgadilo sve oko kluba i nikakva Atalanta to nece znacajno promijeniti.
Nije sad Atalanta neka ekipa da ce tek onako privuci nekoga da dodje u utakmicu. Na prvu, bez googla, zna li iko tri igraca Atalante?
Raji se jednostavno zgadilo sve oko kluba i nikakva Atalanta to nece znacajno promijeniti.
Nije sad Atalanta neka ekipa da ce tek onako privuci nekoga da dodje u utakmicu. Na prvu, bez googla, zna li iko tri igraca Atalante?
- Osttribine
- Kontakt:
Do neki dan se bojali i sisatog Hazmira, a sad vec prosli i ove armence, gledaju se cijene aranzmana za Bergamo, jbt nas kakvi smo ludi
Prvo proci ove armence pa o talijanima razmisljati, a slazem se sa likovima koji su zadovoljni ovim zrijebom, jer realno nemamo kvalitet za nesto vise u EL, pa ako je ispasti u drugom pretkolu neka to bude od ovih talijana, i naravno da bi to bio spektakl na Kosevu, privuklo bi to i evropa, derbi i bojkot navijace sigurno, ali opet kazem ne treba se Atalantom zamarati, prvo ovi armenci pa onda o talijanima pricati i gostovanju na koje bi nas otislo siguran sam prilicna brojka.
Prvo proci ove armence pa o talijanima razmisljati, a slazem se sa likovima koji su zadovoljni ovim zrijebom, jer realno nemamo kvalitet za nesto vise u EL, pa ako je ispasti u drugom pretkolu neka to bude od ovih talijana, i naravno da bi to bio spektakl na Kosevu, privuklo bi to i evropa, derbi i bojkot navijace sigurno, ali opet kazem ne treba se Atalantom zamarati, prvo ovi armenci pa onda o talijanima pricati i gostovanju na koje bi nas otislo siguran sam prilicna brojka.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako prodjemo armence ide euforija dolazi Atalnta termin idealan , mediji vec pisu o tome mogu misliti kako xe biti tu sedmicu pred tekmu, dugo nije bilo radosti i dobre tekme , raja se pozelila ,dijaspore ce biti , atraktivan protivnik itd itd .Evander je napisao/la:Ozbiljno te pitam. Na cemu formirate misljenje da ce raja masovno ici na utakmicu?mma_hz je napisao/la:@evandere nemoj mi padat u ocima,taman sam te podigao malo.
HZ bi bili smijesna grupa, ako bi prekinuli bojkot na jednu utakmicu samo. Jos smjesniji bi bili ako prekinu bojkot, a da nisu nista ostvarili. Zasto su onda bojkotovali u opste?mma_hz je napisao/la:Ovo se ne smije propustiti.Mislim da ti je @laznjak sve objasnio.Evander je napisao/la:Ozbiljno te pitam. Na cemu formirate misljenje da ce raja masovno ici na utakmicu?mma_hz je napisao/la:@evandere nemoj mi padat u ocima,taman sam te podigao malo.
Bice neki dogovor siguran sam u to za ovu tekmu aBd.
Sto se tice gostovanja, to je ok. To se moze uraditi i pod bojkotom.
I sta sad prodjemo i mi i Zeljeznicar,oba trebaju biti domacini na isti dan,ko popusta u ovom slucaju ili koga pomjeraju 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bojkot je prekinut ima mjesec i vise, samo ne zvanicno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Hahahaha. 20 milja minimalno ce biti !!!Evander je napisao/la:Evo moja neka predvidjanja. AKO bude 12 000 ljudi na toj utakmici, svi redom mogu se nogom u g.... udariti.
Ako bude manje ja ne pisem vise na ovom forumu .
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 19 gostiju.