Eee slazem se drug sto si napisao od a do z. Tacno je to sve, al nekako zelim jako Sarajevo...extra igrace. A mi od tih extra imamo jednog mog imenjaka Adukorabordobijeli je napisao/la:Pa mislim da Talijani nisu skloni trpanju kao švabe a i rani je termin te ekipe ne budu ni na 50% . neko spomeni sampadoria- vojvodina i engleski timovi su se znali muciti u ovom ranom periodu jednostavno njima to nije puno interesantno kad smo gubili od Basela i Borusije to je vec bio kraj augusta i mec pred ulazak u grupe gdje su oni puno ozbiljni i spremniji. Ne mislim da cemo proci Atalantu al vjerujem da mozemo solidno odigrati .ado-hz je napisao/la:Isplati li se proci ove Armence...sa financijske strane DA isplati se, ali nam onda slijedi tamburanje i nova blamaza. Nisam spreman na novu golijadu a bilo ih je. Besiktas, Basel, Borussija pa sad ovi...previse bgm.
Ne moze me niko ubijediti da nam nece uvaliti petardu najmanje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
po cemu su jaci ? - nikad nikog prosli nisu za razliku od Zariezagorski je napisao/la:Mi se nafurali na Atalantu,a ovi Armenci su objektivno jaca ekipa od Zarije dok smo mozda cak i slabiji vec onda kad smo igrali protiv Zarije.
Pitarluk je cudna bolest
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 jun 2018, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Znači sa Seviljom u trećem kolu

Bojkot je bio radi neki drugih stvari,taj glavni koji je sve to i poceo je otisao a i ostali su se dobro smirli.
Nbt nemojte da o tome se opet pise ovdje idemo na Atalantu aBd al poslije Armenaca majko moja.
Nbt nemojte da o tome se opet pise ovdje idemo na Atalantu aBd al poslije Armenaca majko moja.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ono sto mi sljedece pada na pamet i prolazi kroz glavu je...hajd evo recimo da prodjemo ove armence. Zatim se nase balerine naloze na Atalantu i tu zapnu 200% da se pokazu pred menadjerima. Bog me ubio ako ne useru u prvenstvu par kola i useru sezonu odmah prije nego i pocne. Tako to ide kod nas uvijek nazalost. Iskišemo mi tu Evropu u prvenstvu radi 4 utakmice. Eee to nmg da shvatim nikako majke mi. Ko da odigraju 20 utakmica a ne 4 tekme.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Inace ne pisem toliko cesto, al na ovu glupost se moram nasmijatiEvander je napisao/la:Evo moja neka predvidjanja. AKO bude 12 000 ljudi na toj utakmici, svi redom mogu se nogom u g.... udariti.
Raji se jednostavno zgadilo sve oko kluba i nikakva Atalanta to nece znacajno promijeniti.
Nije sad Atalanta neka ekipa da ce tek onako privuci nekoga da dodje u utakmicu. Na prvu, bez googla, zna li iko tri igraca Atalante?
Sama cinjenica da Calcio dolazi u Sarajevo privuci ce 30 000 ljudi.
I normalno da se zna startnih 11 Atalante, ne pratimo svi samo Barcu i Real.
NON MOLLARE MAI
Protiv Borussije u play-offu, kad smo imali beton ekipu i u 3. pretkolu u Grčkoj nakantali Atromitosa, nije se moglo skupit 30 milja. Čak ni naše tri tribine nisu bile pune, dio zapada je bio prazan, plus jug koji je dat njima. Sad u ovakvoj situaciji ako dođe 17-18 milja protiv te Atalante (AKO i prođemo Armence), to je vrh. Nama da dođe 6 megapojačanja sad ne bi se raja toliko nafurala i zaboravila prošlu sezonu i sve probleme u koje smo se uvalili. Kakvih 30 milja, to nam Inter ne bi doveo a kamoli Atalanta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sa ovim i pisao sam i sam x puta ovo, ovde se pise isto kao da su nas razbili u obje tekme, mislim istina je prosli su nas na te po nas po ko zna koji put nesretne penale, ali niti su oni toliki amateri koliko se ovde to puta spomenulo, a niti su nas nadigrali sem tog prvog poluvremena tamo. Nadam se samo da Husref nece ponoviti Calinu gresku iz one tekme i uci bojazljivo i sa nekim kalkulacijama nego ih napasti vec tamo, pa ako cemo se bojati klubova iz Armenije, Andore i San Marina onda ne treba ni da postojimo. Bitno je da strucni stab i igraci razmisljaju samo o armencima kako ih proci, a da ovu Atalantu izbace iz glave i trebalo bi biti ok.THEC je napisao/la:po cemu su jaci ? - nikad nikog prosli nisu za razliku od Zariezagorski je napisao/la:Mi se nafurali na Atalantu,a ovi Armenci su objektivno jaca ekipa od Zarije dok smo mozda cak i slabiji vec onda kad smo igrali protiv Zarije.
Pitarluk je cudna bolesta kao drugo njihova liga je po koeficijentu 46. na Uefinoj listi dok je Moldavija 33. (istina najvise zahvaljujuci Sheriffu)...mislim oprezan treba biti jer je jasno da mi nismo nikakva sila ali ovaj protivnik nije jaci od proslogodisnjeg, a nije da je nas Zarija ubila na terenu, osim onog prvog poluvremena tamo, ostala 3 poluvremena + produzetke su se branili, najveci krivac za onu blamazu je bila nasa losa realizacija pa i uigranost ekipe i nadam se da se ove godine ipak nece ponoviti ono da napadamo protivnika u obje utakmice a na kraju ispadnemo, dok sto se Atalante tice, revans ne treba ni gledati, ako naravno budemo igrali to drugo pretkolo, u sta vjerujem da hocemo
Kad nama pocinje ovo nase cirkus prvenstvo?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je 20K ta neka maximalna cifra. Nije obicnom simpatizeru nesto ime Atalanta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja koliko sam upucen 28.7brojjedan je napisao/la:Kad nama pocinje ovo nase cirkus prvenstvo?
-
ajdohordas
- Kontakt:
Na koga idemo poslije Atalante ? 
Obican simpatizer nam i ne treba. Atalanta budi ono ludilo i u ovim starim kajlama. Ultra pokret ti dolazi u grad i ides u rodno mjesto ultrasa. San svakog navijaca da postavi svoju zastavu u grad kao sto su Rim, Bergamo, Milan, Torino, Genova...MortemHz je napisao/la:Mislim da je 20K ta neka maximalna cifra. Nije obicnom simpatizeru nesto ime Atalanta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Osttribine
- Kontakt:
Pa mozda nekim mladjim simpatizerima i nije, nama malo starijim navijacima Bgm jeste, meni prva asocijacija na njih je Claudio Caniggia recimo. A ruku na srce nakon rata u citavoj drzavi nije bilo nekih velikih ekipa na gostovanju, to su rijetki slucajevi bili, tako da smatram da bi Atalanta mogla privuci preko 20 milja na Kosevo sigurno, ali ponavljam opet puno o Atalanti pisemo, a nismo odmjerili snage sa ovim armencimaMortemHz je napisao/la:Mislim da je 20K ta neka maximalna cifra. Nije obicnom simpatizeru nesto ime Atalanta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Armence smo u startu prepisaliOsttribine je napisao/la:Pa mozda nekim mladjim simpatizerima i nije, nama malo starijim navijacima Bgm jeste, meni prva asocijacija na njih je Claudio Caniggia recimo. A ruku na srce nakon rata u citavoj drzavi nije bilo nekih velikih ekipa na gostovanju, to su rijetki slucajevi bili, tako da smatram da bi Atalanta mogla privuci preko 20 milja na Kosevo sigurno, ali ponavljam opet puno o Atalanti pisemo, a nismo odmjerili snage sa ovim armencimaMortemHz je napisao/la:Mislim da je 20K ta neka maximalna cifra. Nije obicnom simpatizeru nesto ime Atalanta.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
vidi se da poznajete talijanski fudbal...ado-hz je napisao/la:Eee slazem se drug sto si napisao od a do z. Tacno je to sve, al nekako zelim jako Sarajevo...extra igrace. A mi od tih extra imamo jednog mog imenjaka Adukorabordobijeli je napisao/la:Pa mislim da Talijani nisu skloni trpanju kao švabe a i rani je termin te ekipe ne budu ni na 50% . neko spomeni sampadoria- vojvodina i engleski timovi su se znali muciti u ovom ranom periodu jednostavno njima to nije puno interesantno kad smo gubili od Basela i Borusije to je vec bio kraj augusta i mec pred ulazak u grupe gdje su oni puno ozbiljni i spremniji. Ne mislim da cemo proci Atalantu al vjerujem da mozemo solidno odigrati .ado-hz je napisao/la:Isplati li se proci ove Armence...sa financijske strane DA isplati se, ali nam onda slijedi tamburanje i nova blamaza. Nisam spreman na novu golijadu a bilo ih je. Besiktas, Basel, Borussija pa sad ovi...previse bgm.
Ne moze me niko ubijediti da nam nece uvaliti petardu najmanje.i Mujakica koji ide prema tom cilju da bude vrhunski. Ostalo talašika po meni i bare bare sa ostatkom lige. Fali mi taj neki adrenalin da se nalotim da imamo sanse neke pa i protiv Atalante. Mada ovo sto ti napisao ima definitivno smisla i tu mozda vidim sansu ove bezmudne ekipe.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fun fact; onaj "nas" Welbeck je bio u Atalanti. 
Na Krupu.ajdohordas je napisao/la:Na koga idemo poslije Atalante ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
MortemHz je napisao/la:Fun fact; onaj "nas" Welbeck je bio u Atalanti.
Izbacit ce ih brat welbeck
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Koliko imas godina, pa mislis da bilo ko moze privuci 30 000 na Kosevo?Alen Škoro je napisao/la:Inace ne pisem toliko cesto, al na ovu glupost se moram nasmijatiEvander je napisao/la:Evo moja neka predvidjanja. AKO bude 12 000 ljudi na toj utakmici, svi redom mogu se nogom u g.... udariti.
Raji se jednostavno zgadilo sve oko kluba i nikakva Atalanta to nece znacajno promijeniti.
Nije sad Atalanta neka ekipa da ce tek onako privuci nekoga da dodje u utakmicu. Na prvu, bez googla, zna li iko tri igraca Atalante?![]()
![]()
![]()
Sama cinjenica da Calcio dolazi u Sarajevo privuci ce 30 000 ljudi.
I normalno da se zna startnih 11 Atalante, ne pratimo svi samo Barcu i Real.
Evo opklada, ako bude vise od 18 000, ja se gasim sa ovog foruma. Ako bude ispod ne pises vise nikad?
Ja fakat ne znam u kakvom vi neralnom svijetu zivite?