Jarane,znam ja to sve vrlo dobro,i pratio sam Želju dok je Žerić bio još mlada nada,i kad nam je Fadil igrajući za Gradinu,nakon što smo ga mi nogirali,zabio 2 gola na Grbavici,i gdje smo izgubili 2-1.Ovo što si citirao je bila čista zajebancija.Zeljovac_1921 je napisao/la:Znam Zerica i na terenu i van njega, kao i buraza mu Fadila. Senad je imao brzinu i nista vise, frajer nije, po mom misljenu, bio nikakav igrac. Dao je onaj gol pitarima i to je sve sto je uradio u svojoj karijeri.Tarantino je napisao/la:
Bio je najveći mangup na terenu,a i van njega.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ali nema para,sve se rastalilo....
a jeste dosadni vise s tim sastavima. isto djeca kakva...
dobro vas je vise..
dobro vas je vise..
Por que ? Por que somos los mejores...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Prisjecamo se starih vremena, niko tebi nije kriv sto nisi bio dio toga.make je napisao/la:a jeste dosadni vise s tim sastavima. isto djeca kakva...
dobro vas je vise..
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Zeljovac_1921 je napisao/la:Prisjecamo se starih vremena, niko tebi nije kriv sto nisi bio dio toga.make je napisao/la:a jeste dosadni vise s tim sastavima. isto djeca kakva...
dobro vas je vise..
hahahahah
sine sta rece
Por que ? Por que somos los mejores...
Moguće da sam pomiješao,jbg davno je bilo,a zakleo bih se da je bila Gradina.Avanes je napisao/la:Nije Gradinu nego Rudar Kakanj.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Pa ne znam, da si bio dio toga, sigurno bi imao nesto reci, osim da smo dosadni.make je napisao/la:Zeljovac_1921 je napisao/la:Prisjecamo se starih vremena, niko tebi nije kriv sto nisi bio dio toga.make je napisao/la:a jeste dosadni vise s tim sastavima. isto djeca kakva...
dobro vas je vise..
hahahahah![]()
![]()
![]()
sine sta rece
@Tarantino
Rudar Kakanj 100%
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- kosewsko hill
- Kontakt:
--------------Šehić---------------
Marković-----Kerla---------Mešić-------------Radovanović( Stanić)
----------Savić-------------------Ćulum--------------
Čolić -------------Zeba-----------------Višća(Stanić)
-----------------Popović ---------------------
Ako Radovanović bude spreman za sutra, pretpostavljam da bi mogao možda i Stanić igrati na krilu (nije vala odavno
) , pošto sumnjam da je VIšća spreman za čitavu utakmicu.Ako neko zna bolje informacije o spremnosti Radovanovića/Višće nek napiše
Pozdrav
Ako Radovanović bude spreman za sutra, pretpostavljam da bi mogao možda i Stanić igrati na krilu (nije vala odavno
Željo - My first love!!!
Ma Rudar bio i to nam ga Zeric zabio na sjevernoj strani.Frajer odigrao utakmicu za 10.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Kome je ono F. Žerić slomio rebra na treningu kad mu je nesto "objasnjavao" pa ga bacio na ogradu? 
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel taj Zeric sad trenira juniore?Avanes je napisao/la:Kome je ono F. Žerić slomio rebra na treningu kad mu je nesto "objasnjavao" pa ga bacio na ogradu?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
kosewsko hill je napisao/la:--------------Šehić---------------
Ako Radovanović bude spreman za sutra, pretpostavljam da bi mogao možda i Stanić igrati na krilu (nije vala odavno) , pošto sumnjam da je VIšća spreman za čitavu utakmicu.Ako neko zna bolje informacije o spremnosti Radovanovića/Višće nek napiše
Pozdrav
jeli sigurno da nece beslija igrat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Radovanović ima problema sa malim prstom na nozi i nije sigurno da li će sutra igrati, kada bi mogao igrati bos onda nebi bilo problema ali čim obuje kopačku bolovi su ogromni. Otputovao je jutros u Banjaluku i za nadati se da će sutra biti u prvih 11...kosewsko hill je napisao/la:--------------Šehić---------------
Ako Radovanović bude spreman za sutra, pretpostavljam da bi mogao možda i Stanić igrati na krilu (nije vala odavno) , pošto sumnjam da je VIšća spreman za čitavu utakmicu.Ako neko zna bolje informacije o spremnosti Radovanovića/Višće nek napiše
Pozdrav
Višća takođe nije u potpunosti zaliječio povredu i sigurno je da će ući u zadnjih petnaestak minuta, nek se ponovi prošla utakmica kupa u BL
ŽEEEEELJOOOOO
eee baja,stvarno si zvjer! Hadzic bolji od Bube
nadam se da si se salio 
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Niko se nije sjetio Jasmina Agića. Jedan od inteligentnijih igraca nase lige. Nisam vidio jeli neko spominjao Jasmina Hurića za odbrambenu liniju.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Dobro si,uz legendarnog Zubana najzaslužniji za titulu protiv malenih '98,i po meni naš najbolji odbrambeni igrač u poslijeratnoj istoriji.Stole iz Bora je napisao/la:Niko se nije sjetio Jasmina Agića. Jedan od inteligentnijih igraca nase lige. Nisam vidio jeli neko spominjao Jasmina Hurića za odbrambenu liniju.
[youtube][/youtube]
ko je njega zaboravio, sram vas bilo...
ko je njega zaboravio, sram vas bilo...
BRAVE HEART 1979-2005
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.