Slobodas je napisao/la:U ovom trenutku trenutno najace sto imamo![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tz tz tz tz tz tz
Otkud ti Mehmedagić mislim da je povreda takve prirode da je teško očekivati da on bude u prvih 11.slusalica je napisao/la:Slobodas je napisao/la:U ovom trenutku trenutno najace sto imamo![]()
-
- Kontakt:
Izgleda stvarno cekaju da se zavrsi SP pa da krenu sa dovodjenjem igraca 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba dovesti do kraja prelaznog 3 prava igraca u vezu, krilo i napadac. Ali ne treba zaboraviti ni nase omladince koji do kraja sezone mogu napredovati kao Muminovic, Smajic i Todorovic. Siguran sam da ako se isforsriraju Maksimovic, Hodzici i Beganovic da ce do kraja sezone biti legitimni igraci. A nadam se da nece otici ni Omerovic.
Sto se tice odbrane tu mogu igrati i Ivetic na stoperu, a i Civic. Desno su Terzic i Beganovic. Lijevo Sivsic i Jovanovic. Uz Ignjatovica na stoperu koji ostaje i Salihovica. Tako da mislim da ce Civic mozda i stopera igrati.
Sto se tice odbrane tu mogu igrati i Ivetic na stoperu, a i Civic. Desno su Terzic i Beganovic. Lijevo Sivsic i Jovanovic. Uz Ignjatovica na stoperu koji ostaje i Salihovica. Tako da mislim da ce Civic mozda i stopera igrati.
- Beduin
- Kontakt:
Jel Sivsic vec kod nas? Kakav je bio prosle godine?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
On djeluje kao tip koji je mogao imati daleko bolju karijeru ali se zafrkava.Beduin je napisao/la:Jel Sivsic vec kod nas? Kakav je bio prosle godine?
ma srednja zalost ako pero bude na beku bit ce klupiran.Beduin je napisao/la:Jel Sivsic vec kod nas? Kakav je bio prosle godine?
Kakav Ćivić i stoper, maksimalno može igrati zadnjeg veznog. Znaš li uopšte koje je konstitucije. Malo jači vjetar ga odnese. Mani te se menadžera i igricatuzlak1987 je napisao/la:Tako da mislim da ce Civic mozda i stopera igrati.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Tony Livancic novo pojacanje
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Frajeru primarna pozicija desni bek !!!crvenocrnitz je napisao/la:Tony Livancic novo pojacanje

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mislim da on moze i ofanzinije igrat, kao Todorovic, a desnom beku imas Terzica i Beganovica, valjda nam Terza ne ode..Slobodas je napisao/la:Frajeru primarna pozicija desni bek !!!crvenocrnitz je napisao/la:Tony Livancic novo pojacanjepojacavamo se na mjestima gdje vec imamo igrace bravo uprava bravo
Ja ga se sjecam iz Viteza, znam da se izdvajao i ne djeluje mi kao los igrac
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Igra on i ofanzivnije, dobar igrac konacno.Slobodas je napisao/la:Frajeru primarna pozicija desni bek !!!crvenocrnitz je napisao/la:Tony Livancic novo pojacanjepojacavamo se na mjestima gdje vec imamo igrace bravo uprava bravo
-
- Kontakt:
Pomalo slazu igrace koji su iskoristivi i nadam se borbeni. Ovaj nije los. Vidjecemo sta će biti dalje, nadam se da u Fojnici imaju doata nargila barova
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Tony moze desno ofanzivno ili lijevo, pojacanje je sasvim ok za one koji razumiju stanje u klubu i koji shvataju put kojim se ide. Nemojte mi samo nadovezati se pricom o raspadu, propasti i sl sranjima
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Samo da kad shvatimo put da bude pravac. Ovo je malo na tom putu a vise nekim sporednim. Potpisujemo igrače na godinu dana ili 1+1 znaci put nije jasan nikako još.crvenocrnitz je napisao/la:Tony moze desno ofanzivno ili lijevo, pojacanje je sasvim ok za one koji razumiju stanje u klubu i koji shvataju put kojim se ide. Nemojte mi samo nadovezati se pricom o raspadu, propasti i sl sranjima
Todor ako ne ide treba mu produžiti ugovor i slicnim igračima da ne bude odoše za zvake pitarima ili ovim iz međugorja.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
livancic je dobar igrac, al mu forma nije dobra... fakticki nakon odlaska iz viteza u kome je igrao dobro, njegova igra je grohnula, u rudesu se zadrzao 6 mjeseci, pa dosao u celik, a nesto i nisam pratio celik, pa samim tim niti njega... livancic iz viteza bio bi zaista dobar igrac, livancic iz rudesa, a pretpostavljam i iz celika, nisam bas siguran... no dobro, forma je promjenjiva, vidjeti cemo
momcic je to, 23 godine, moze se vratit na pravi put (vise je to stvar psiholoske prirode), nije rijec o istrosenom igracu itd
momcic je to, 23 godine, moze se vratit na pravi put (vise je to stvar psiholoske prirode), nije rijec o istrosenom igracu itd
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 20 jun 2018, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Isti tip igraca kao Todor.
-
- Kontakt:
Upravo zbog forma je promjenjiva ne treba potpisivati na godinu dana. Taman uđe u formu i razguli kao Husic, Rustemovic, Skahic itd... Ispadamo klub koji vrsi rehabilitaciju igrača.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Samo mlade i perspektivne potpisivati na duze, pogotovo sad kad su nova pravila oko ugovora......sto Slobodi odgovara, forsiranje mladjih i smanjenje broja stranaca.....jagma je sad za kvalitetnog igraca, svi zele slobodnog a dobrog a takvih je malo ili ih nema nikako, sve sto valja bjezi iz BiH....
🔴⚫️
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sve bi to bilo makar malo ok da potpisuju jake ugovore na 2-3 god pa ako proigra da ga unovcis.
Sve to ima neke klazule da moze dzaba ici. ....jbg
Sve to ima neke klazule da moze dzaba ici. ....jbg
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.