Vendetta di WelbeckRule_hz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Fun fact; onaj "nas" Welbeck je bio u Atalanti.
Izbacit ce ih brat welbeck
Da je proc ove armence sirotinju
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vendetta di WelbeckRule_hz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Fun fact; onaj "nas" Welbeck je bio u Atalanti.
Izbacit ce ih brat welbeck
brat welbeck nece ni potpisat....DenchiNL je napisao/la:Vendetta di WelbeckRule_hz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Fun fact; onaj "nas" Welbeck je bio u Atalanti.
Izbacit ce ih brat welbeck![]()
![]()
![]()
![]()
Da je proc ove armence sirotinju![]()
![]()
7k?THEC je napisao/la:nego raspisali ste se za utakmicu protiv Atalante i posjetu a to je jos uvijek pod znakom pitanja, iako ja licno vjerujem u prolaz protiv Armena (ili Armenaca, koje je ispravnije ?) taj kvalitet vise u odnosu na njih ipak moramo pokazati na terenu, pa me zanima sta mislite kolika ce tu biti posjeta na Kosevu ?
6-8KTHEC je napisao/la:nego raspisali ste se za utakmicu protiv Atalante i posjetu a to je jos uvijek pod znakom pitanja, iako ja licno vjerujem u prolaz protiv Armena (ili Armenaca, koje je ispravnije ?) taj kvalitet vise u odnosu na njih ipak moramo pokazati na terenu, pa me zanima sta mislite kolika ce tu biti posjeta na Kosevu ?
Na koju utakmicu mislis?FrancescoTotti je napisao/la:al glumite s tim ako ova ja ne pisem vise ako ono ti ne pises vise... ne serite svega vam.
mi i ako prodjemo armence ispast cemo glatko od talijana. a posjeta ce bit i smjesnija nego prosle godine.
ps- na anketi sam glasao da ispadamo u prvom pretkolu, tako da ostajem pri tom misljenju.
na ovumma_hz je napisao/la:Na koju utakmicu mislis?FrancescoTotti je napisao/la:al glumite s tim ako ova ja ne pisem vise ako ono ti ne pises vise... ne serite svega vam.
mi i ako prodjemo armence ispast cemo glatko od talijana. a posjeta ce bit i smjesnija nego prosle godine.
ps- na anketi sam glasao da ispadamo u prvom pretkolu, tako da ostajem pri tom misljenju.
Na sezonu mislimma_hz je napisao/la:Na koju utakmicu mislis?FrancescoTotti je napisao/la:al glumite s tim ako ova ja ne pisem vise ako ono ti ne pises vise... ne serite svega vam.
Evo i ja kontam sta pricaMortemHz je napisao/la:Protiv Zarije je bilo 12.000 ljudi, bili smo među prvim u Europi sto se tice posjete u prvom pretkolu.
sad nece bit ni 8 milja. nakon protekle dvije godine i svih blamaza raja i ne pomislja da dodje, a od neke euforije smo miljama daleko, posebno nakon ovih strasnih 'pojacanja' koje nam dovedose.MortemHz je napisao/la:Protiv Zarije je bilo 12.000 ljudi, bili smo među prvim u Europi sto se tice posjete u prvom pretkolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.