FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I nervira me ovo sto pojedinci konst pisu kako smo slabiji nego prosle godine.Molim da mi kazete sta smo to slabiji na kojoj poziciji.
Protiv Zarie su igrali Novakovic,Crnkic,Kadusic,Mihojevic,Rahmanovic,Ivetic,Radovac,Hodzic,Kuzmanovic,Andjusic.
Bukvalno samo 3 igraca koja su igrala protiv Zarie bi trebala igrati protiv armenaca a to su Bekic,Pavlovic i Hebibovic.
Mujakic je bolji od Novakovica,Stanojevic od Radovca,Adukor od Ivetica,Ahmetovic od Andjusica,Halilovic od Crnkica,Velkoski od Kuzmanovica itd itd.
Po meni smo nemjerljivo jaci nego protiv Zarie,tek sada vidimo kakvi su parmaci igrali za nas.Ovi sada su mila majka bar nema sanse za prvih 11 Rahmanovic,Radovac,Hodzic itd itd a tada su bili glavni igraci.
Protiv Zarie su igrali Novakovic,Crnkic,Kadusic,Mihojevic,Rahmanovic,Ivetic,Radovac,Hodzic,Kuzmanovic,Andjusic.
Bukvalno samo 3 igraca koja su igrala protiv Zarie bi trebala igrati protiv armenaca a to su Bekic,Pavlovic i Hebibovic.
Mujakic je bolji od Novakovica,Stanojevic od Radovca,Adukor od Ivetica,Ahmetovic od Andjusica,Halilovic od Crnkica,Velkoski od Kuzmanovica itd itd.
Po meni smo nemjerljivo jaci nego protiv Zarie,tek sada vidimo kakvi su parmaci igrali za nas.Ovi sada su mila majka bar nema sanse za prvih 11 Rahmanovic,Radovac,Hodzic itd itd a tada su bili glavni igraci.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Hahahah
Memadzer i opklada.
Pa do sada si jedno 3-4 puta prekrsio svoju rijec, odnosno nisi je ispostovai![]()
Od pesimizma do to mjere da nas je savez spasio od igranja u lige za opstanak(jer su istu ukinuli) do optimizma da bi se mogla Atalanta dobiti
Pitari su najjaci
Treba proci prvo pretkolo iz mnogo razloga, a jedan o njih je i Atalanta.
Svako ko kaze da to nije atraktivan protivnik, taj nije dobar.
A ako dodje do te utakmice, posjeta ce biti u rangu Borusije.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Živi bili pa vidjeli. 17 milja plafon, mi možemo k'o kone sebi 50 nakucat al nam je to maksimum sad. Zaboravljate da je u sezoni za Borussijom sjever bio na vrhuncu, na derbije je dolazilo 15 hiljada... Sad na ovaj sjever neće otić 2 i po milje, svi znaju što se bojkotovalo i sve je svježe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Protiv Lecha je bilo 16.5K, vjerujem da ce se cifra vrtiti oko toga, mozda malo jace ako se posloze neke stvari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A bili smo sampioni,euforija,dosao Stepanov,Barbaric i HebibovicMortemHz je napisao/la:Protiv Lecha je bilo 16.5K, vjerujem da ce se cifra vrtiti oko toga, mozda malo jace ako se posloze neke stvari.
pa eto skoro mjera nas 17 talijana 3
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 jun 2018, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Google, ukucas Atalanta i vidis o kakvoj se ekipi radi.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zip je napisao/la:Hahahah
Memadzer i opklada.
Pa do sada si jedno 3-4 puta prekrsio svoju rijec, odnosno nisi je ispostovai![]()
Od pesimizma do to mjere da nas je savez spasio od igranja u lige za opstanak(jer su istu ukinuli) do optimizma da bi se mogla Atalanta dobiti
Pitari su najjaci
To sto pola vas prati fudbal od crvenog kartona Zidana pa naovamo, to je nesta drugo.
Atalanta je puno atraktivniji protivnik od Borusije. Al sta bosnjo zna, ne mrdne sa stolice do stadiona dok ne vidi da je dosao Real, Bayern, Man utd, i drugi vrhunski klubovi...
-
ajdohordas
- Kontakt:
Joj jesi ti tezak lik grob te yebo, opusti se malo, poceo si kao Evander samo kontriraš na sve moguce teme i razgovoreFrancescoTotti je napisao/la:sad nece bit ni 8 milja. nakon protekle dvije godine i svih blamaza raja i ne pomislja da dodje, a od neke euforije smo miljama daleko, posebno nakon ovih strasnih 'pojacanja' koje nam dovedose.MortemHz je napisao/la:Protiv Zarije je bilo 12.000 ljudi, bili smo među prvim u Europi sto se tice posjete u prvom pretkolu.
Niko i ne priča ni o kakvoj euforiji, ali kakvi god mi bili to je Evropa i ne moze nas bit ispod 12 milja sigurno. Raja se zaželila tekmi siguran sam u to, bez obzira na sve sto se lose desilo, jos lijepo vrijeme, vjerovatno dobar termin, dijaspora je tu, atraktivan protivnik, Atalanta je ipak jedno ime u talijanskom fudbalu. Niko ne spominje euforiju niti bilo sta ali jednostavno ljudi se zaželili Evrope i dobrih rivala. Ja lično očekujem 17 milja, sve preko toga je fantasticno.
Ali nadasve to, treba biti oprezan sa ovim Armencima, mada mislim da prolazak nece izostati.
-
bordobijeli
- Kontakt:
28 noc ramazana bila .vjeruj puno uticalo na posjetu da je bila tekma van ramazana bilo bi 25 miljaMortemHz je napisao/la:Protiv Lecha je bilo 16.5K, vjerujem da ce se cifra vrtiti oko toga, mozda malo jace ako se posloze neke stvari.
minimum 24k dusa ce biti. Ne dolazi Atalanta svaki dan u Bosnu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pricam o utakmici protiv armenaca. 'grob te yebo'.ajdohordas je napisao/la:Joj jesi ti tezak lik grob te yebo, opusti se malo, poceo si kao Evander samo kontriraš na sve moguce teme i razgovoreFrancescoTotti je napisao/la:sad nece bit ni 8 milja. nakon protekle dvije godine i svih blamaza raja i ne pomislja da dodje, a od neke euforije smo miljama daleko, posebno nakon ovih strasnih 'pojacanja' koje nam dovedose.MortemHz je napisao/la:Protiv Zarije je bilo 12.000 ljudi, bili smo među prvim u Europi sto se tice posjete u prvom pretkolu.![]()
Niko i ne priča ni o kakvoj euforiji, ali kakvi god mi bili to je Evropa i ne moze nas bit ispod 12 milja sigurno. Raja se zaželila tekmi siguran sam u to, bez obzira na sve sto se lose desilo, jos lijepo vrijeme, vjerovatno dobar termin, dijaspora je tu, atraktivan protivnik, Atalanta je ipak jedno ime u talijanskom fudbalu. Niko ne spominje euforiju niti bilo sta ali jednostavno ljudi se zaželili Evrope i dobrih rivala. Ja lično očekujem 17 milja, sve preko toga je fantasticno.
Ali nadasve to, treba biti oprezan sa ovim Armencima, mada mislim da prolazak nece izostati.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bio sam više puta u Bergamu nego ti na moru, a Atalanta nikada ne može biti atraktivniji protivnik od Gladbacha i to ko je atraktivniji je najmanje bitan parametar za posjetu u ovom momentu.Zip je napisao/la:Google, ukucas Atalanta i vidis o kakvoj se ekipi radi.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zip je napisao/la:Hahahah
Memadzer i opklada.
Pitari su najjaci
To sto pola vas prati fudbal od crvenog kartona Zidana pa naovamo, to je nesta drugo.
Atalanta je puno atraktivniji protivnik od Borusije. Al sta bosnjo zna, ne mrdne sa stolice do stadiona dok ne vidi da je dosao Real, Bayern, Man utd, i drugi vrhunski klubovi...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Imamo vodica do Bergama i u Bergamu 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borusija je veci klub od Atalante i samim tim su atraktivniji i to ne malo. Samo realno gledajuci.
Jbt kakvim se vi glupostima zamarate.
FK SARAJEVO.
Oko čega vi raspravljate ja ne mogu da vjerujem. Uživajte malo..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Jeli prva na Kosevu ako prodjemo? Da znam hocu li biti dole..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste, 26.07Amca007 je napisao/la:Jeli prva na Kosevu ako prodjemo? Da znam hocu li biti dole..
Invazija u Italiju. 
E jbgMortemHz je napisao/la:Jeste, 26.07Amca007 je napisao/la:Jeli prva na Kosevu ako prodjemo? Da znam hocu li biti dole..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
25. se vracam s ljetovanja pa onda kosevo i bergamo abd. Treba pocet skupljt pare za italiju.
Osim ako nas hairlije ne zajeebu ko prosle godine:D
Osim ako nas hairlije ne zajeebu ko prosle godine:D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!