FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dok god potpisujemo na godinu dana nismo na pravom putu. Ne postoji igrač koji ima ugovor još godinu a saopštis mu da nije u planu za iduću sezonu da ce ostati, dogovoriti ce sporazumni raskid ugovora. Osim ako vec ima preko 30 godina i nije nizasta.
Po meni dok god potpisujemo na godinu nismo ozbiljan klub jer svaku sezonu slazemo skoro kompletan tim.
Po meni dok god potpisujemo na godinu nismo ozbiljan klub jer svaku sezonu slazemo skoro kompletan tim.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sve do 25 na 2+ sve 29+ na godinu i to bi bilo uredu.sviunapad1010 je napisao/la:Dok god potpisujemo na godinu dana nismo na pravom putu. Ne postoji igrač koji ima ugovor još godinu a saopštis mu da nije u planu za iduću sezonu da ce ostati, dogovoriti ce sporazumni raskid ugovora. Osim ako vec ima preko 30 godina i nije nizasta.
Ali nemozemo ispostovati mi ugovor dugogodisnji jer nema strategije dugorocne....
Najduze sezonu i sve nanovo....Nema para i ovo pustis da ide ako oprosti duga malo das mu slobodne papire....jbg
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
sviunapad1010
- Kontakt:
O tome i ja pišem upravo. Sve dok je tako neće biti ni rezultata.Brcanskamalta je napisao/la:Sve do 25 na 2+ sve 29+ na godinu i to bi bilo uredu.sviunapad1010 je napisao/la:Dok god potpisujemo na godinu dana nismo na pravom putu. Ne postoji igrač koji ima ugovor još godinu a saopštis mu da nije u planu za iduću sezonu da ce ostati, dogovoriti ce sporazumni raskid ugovora. Osim ako vec ima preko 30 godina i nije nizasta.
Ali nemozemo ispostovati mi ugovor dugogodisnji jer nema strategije dugorocne....
Najduze sezonu i sve nanovo....Nema para i ovo pustis da ide ako oprosti duga malo das mu slobodne papire....jbg
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Penaltiky je napisao/la:Ima Semir Musić dugoročan ugovor
I on je imao na pola godine
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
-----------------------------------------------------Muminovic--------------------------------------------
Terzic------------------------Ignjatovic---------------------------------Adzem-------------------Ivetic
--------------------------------Civic--------------------------------------Handzic------------------------
Livancic------------------------------------------------------------------------------------------D.Hodzic
------------------------------------------Smajic------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------Vidovic-------------------------------------
Klupa: Markovic (golman), Beganovic (desni bek), Salihovic-Mujkic-Salkic (stoperi), Sivsic (lijevi bek), Hodzic-Prses (veznjaci), Music-Maksimovic (ofanzivci), Omerovic (krilo). Todorovic (transfer)
Neko informaciju o tome jel ostaju Terzic i Ignjatovic @katarakta??
Terzic------------------------Ignjatovic---------------------------------Adzem-------------------Ivetic
--------------------------------Civic--------------------------------------Handzic------------------------
Livancic------------------------------------------------------------------------------------------D.Hodzic
------------------------------------------Smajic------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------Vidovic-------------------------------------
Klupa: Markovic (golman), Beganovic (desni bek), Salihovic-Mujkic-Salkic (stoperi), Sivsic (lijevi bek), Hodzic-Prses (veznjaci), Music-Maksimovic (ofanzivci), Omerovic (krilo). Todorovic (transfer)
Neko informaciju o tome jel ostaju Terzic i Ignjatovic @katarakta??
Tezić koliko ja znam ostaje, Ignjatović ide samo u slučaju mnogo unosije ponude, jer je već iskusan i zna da ni u svim inostranim klubovima nije med i mlijeko, a i ovdje sasvim pristojno zarađuje
Niko, niko, samo Sloboda
Terzic ne ostaje najvjerovatnije,zato je Livancic doveden.
Ignjatovic kopa rukama i nogama bolje uslove,haman za sada da nema
Ignjatovic kopa rukama i nogama bolje uslove,haman za sada da nema
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Terzic ima ugovor, i sigurno je jedan od rijetkih igraca u ovoj ekipi koji vrijede.
ako se pusti i on misija je jasna, grcevita borba za opstanak
ako se pusti i on misija je jasna, grcevita borba za opstanak
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Iskusni Nikola Vasiljević u narednoj sezoni ponovo bi mogao igrati u Premijer ligi BiH.
Ovaj stoper na meti je tuzlanske Slobode, a u narednim danima mogao bi zvanično postati novi igrač na Tušnju, saznaje portal ****.
Vasiljević je proveo posljednju sezonu u dresu Drine, gdje je bio standardan i nositelj odbrane, a u svojoj karijeri nekoliko sezona proveo je nastupajući za kazahstanki Schachtjor, sa kojim je igrao i u evropskim takmičenjima. Također, Vasiljević je imao angažman u Japanu, a nastupao je još za Zvijezdu, Modriču, Kroaciju, Borču…
Ignjat izgleda da ide najvjerovatnije, a lik ima 35 godina, bez zezanja. Ma pravo se podmladjuje i pojacava tim

Ovaj stoper na meti je tuzlanske Slobode, a u narednim danima mogao bi zvanično postati novi igrač na Tušnju, saznaje portal ****.
Vasiljević je proveo posljednju sezonu u dresu Drine, gdje je bio standardan i nositelj odbrane, a u svojoj karijeri nekoliko sezona proveo je nastupajući za kazahstanki Schachtjor, sa kojim je igrao i u evropskim takmičenjima. Također, Vasiljević je imao angažman u Japanu, a nastupao je još za Zvijezdu, Modriču, Kroaciju, Borču…
Ignjat izgleda da ide najvjerovatnije, a lik ima 35 godina, bez zezanja. Ma pravo se podmladjuje i pojacava tim
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj lik mi je ostao u losem sjecanju, igrao stopera kada smo izgubili 0:2 od Drine, unistio nas. Tada je bio predobar za ove lige, kakav je sada posto je jos dvije godine stariji ko zna.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Vasiljevic je prije 2 god bio top stoper, za klasu bolji i od Koleta i Harija tad. U kakvom je sad stanju, ko zna. koliko znam on je bio zavrsio karijeru.
ako dodje on, mozemo i Sefku Okica brzo ocekivati
goni ga u k sa 35 godina.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ne mozemo mi bez husarinih igrača nikako. Uvijek 2-3 njegova u timu.ultrasstyle_tz je napisao/la:Vasiljevic je prije 2 god bio top stoper, za klasu bolji i od Koleta i Harija tad. U kakvom je sad stanju, ko zna. koliko znam on je bio zavrsio karijeru.
Hodzic ako ne produzi sad plus jos dvije godine ne treba ga uvesti ni minute ove sezone.
Ganjamo i Jamaka.
Jel i kolica dodju uz njega?75000 je napisao/la:Ganjamo i Jamaka.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
jbt da li je i on iz one gigantske Modrice iz 04/05. Pa pola tih ljudi igra i danas. Jbt jest nam fudbal i sport u ku.cu.ultrasstyle_tz je napisao/la:Vasiljevic je prije 2 god bio top stoper, za klasu bolji i od Koleta i Harija tad. U kakvom je sad stanju, ko zna. koliko znam on je bio zavrsio karijeru.
& $ ?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da je i on bio u Modrici.
A Jamak bi bio pojacanje, prvo pravo.
Da ne bude da se pogresno razumijemo nemam ja nista protiv Adzema, Civica, pa ni Sivsica cak ni Livancica .
bolje oni na klupi i kao sirina nego neki skupi levati. Ali ti onda trebaju Jamak/Arezina, Zeravica, Kunic, Okic, pravo krilo , pravi stoper i zdrav Hari.
A Jamak bi bio pojacanje, prvo pravo.
Da ne bude da se pogresno razumijemo nemam ja nista protiv Adzema, Civica, pa ni Sivsica cak ni Livancica .
bolje oni na klupi i kao sirina nego neki skupi levati. Ali ti onda trebaju Jamak/Arezina, Zeravica, Kunic, Okic, pravo krilo , pravi stoper i zdrav Hari.
2-3 igraca u prvoj ekipi i imas situaciju da ekipu ne vodi trener nego Husara.sviunapad1010 je napisao/la:Ne mozemo mi bez husarinih igrača nikako. Uvijek 2-3 njegova u timu.ultrasstyle_tz je napisao/la:Vasiljevic je prije 2 god bio top stoper, za klasu bolji i od Koleta i Harija tad. U kakvom je sad stanju, ko zna. koliko znam on je bio zavrsio karijeru.
Hodzic ako ne produzi sad plus jos dvije godine ne treba ga uvesti ni minute ove sezone.
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.