NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ma treba pustiti ljude da rade onako kako znaju, zasto stvarati negativu oko kluba koji prolazi tesko razdoblje.
Niko nebi prostao na saradnju sa pojedincima kojo su pravili seljakluk po tribinama pred kraj sezone. Nesumnjam u dobre namjere piske i ... ali ovi ljudi imaju podrsku i dzaba je sada praviti koje kakve budalastine. Idemo pomoc kako mozemo .
Niko nebi prostao na saradnju sa pojedincima kojo su pravili seljakluk po tribinama pred kraj sezone. Nesumnjam u dobre namjere piske i ... ali ovi ljudi imaju podrsku i dzaba je sada praviti koje kakve budalastine. Idemo pomoc kako mozemo .
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Ja sam svaku utakmicu na stadionu,isao bi i na gostujuce tekme al me posao koci,tako da od mene Zvijezda ima bar tu podrsku,da mogu kako drugacije pomoc rado bi
Jel se pocelo sta radit??? Imal trenera novih igraca?? Znal iko ista??? Prolazio sam par puta kraj stadiona nigdje nikog sem nase djece...
Radi se, radi. Cekaju kaze Sapinu i da ostali razaberu igrace a oni ce sto ostane. Svakako je ove sezone cilj ispadanje(sto lakse i sto bezbolnije) pa ce ovako indolentno to lakse ostvarit.
Vesela druzina ponovo na okupu. Dabogda se ugasili!!!
Vesela druzina ponovo na okupu. Dabogda se ugasili!!!
himzo mrmont hevesevic ide na pozajmicu dokraja naredne .sezone.2018-2019u tosk tesanj...
Ode na kalenje mi ce mo izgleda jaceg dovest...
Zna piska garant par novi igraca al suti...
Ode na kalenje mi ce mo izgleda jaceg dovest...
Zna piska garant par novi igraca al suti...

Ljudi rade nek im je sretno ko sto reko combe prelazu glasaju usvajaju!!! Ja znam koliko je moj kapacitet taj kapacitet nisu htjeli prihvatiti od mog tima i to je to! 20tak firmi smo novih bili završili jer imaju ljudi koji će prije samnom naci zajedničku nego sa njima isti tako Edo, Zuro, Benjo imaju svoje adute trebali smo zajedničkim snagama da idemo dalje njima treba neko ko bi donosio novac ali oni takve ne zele!!! Igrača oni imaju problem je trener!
Ma oni imaju mandat do Novembra onda nema para vise od opstine, tad stupa na snagu Saidovih 200 ljudi po hiljadu. Tu je tvoja sansa da uletis sa tim svim firmama i napravis nesto od Zvijezde jer je istinski volis...
Jedan čovjek ne može ništa ali hrpa ljudi može vjerujte mu oni su kardinalnu grešku napravili sto nisu upravni odbor na 15 ljudi i svaku čovjek da zna šta radi! Ja u notesu imam 40 igrača minimalno i 4 trenera koji mogu sutra biti u Gradaccu Demir Jakupovic, Aletic i Koprivnica su nam izbjegli!
Odnesi taj tefter njima da dovedu igrace spacne ja vjerujem da ste ti i tvoja radna grupa to extra pripremili bili...
Slažem se odnesi pa probajte nesto barem spasit.Istinski kapiten Prljača produžio ugovor.combe80 je napisao/la:Odnesi taj tefter njima da dovedu igrace spacne ja vjerujem da ste ti i tvoja radna grupa to extra pripremili bili...
Nije poznato ko će u narednoj sezoni sjediti na klupi tima iz Gradačca. Pojavile su se informacije da bi to ponovo mogao biti Romeo Šapina, a poznato je da su čelnici kluba kontaktirali Safet Nadarevića, sada već bivšeg trenera Jedinstva iz Bihaća. SPORTSPORT.BA
Ja sam licno Saju kontaktirao, mogu vam reci da fino rade po pitanju igrača malo sam podabrao ima tu iskusnih igraca i dobrih ciljanih. A trener vjerovatno sapina ponovo.
Nek dovedu Safeta za trenera a igrače ako kažeš da ima dobrih uredu je onog smrada Šapinu mi se ne gleda vise
Danas se Mustafa slikao sa Dorom, mozda je on novi trener 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Doro bi i bio najbolje rješenje, kakav sapina. Ako ne mozemo dovesti skupog iskusnog trenera bolje dati dori sansu.esprit24 je napisao/la:Danas se Mustafa slikao sa Dorom, mozda je on novi trener
Mozda ce me ovdje mnogi popljuvati ali iskreno mi je drago sto je ostala stara uprava. Iako je trebalo iz ove radne grupe ubaciti dva covjeka. Vise ljudi vise bi posla odradili. Idemo akobogda opet u borbu za premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Od nadarevica, beganovica, rizvica, magazina, pomisljate na te levate ovo su treneri jeftiniji od sabića a imaju vise iskustva trenerskog i nisu a licence
Anes je u kampu Rome boravio to su oni ljudi koji su nudili saradnju Zvijezdi, htjeli su kampove da odrzavaju kod nas bilo je price da bi izgradili plasticni teren, ali posto nismo pokazali interesa ljudi su se pokupili i otisli.
Dok naše medonje spavaju ljudi dovode igrače!
Dok naše medonje spavaju ljudi dovode igrače!
a yebo vas nadarevic jest neki upgrade u odnosu na sapinu... Samo je pokazao koliko je smece od covjeka kroz medijske izjave nakon onih stimaljki
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kakve god promiene da se dese, sigurno ove sezone ne ulazimo u premier ligu i sa sigurnoscu znam da niko od nas ne zna ni kad ce bit ozbiljan napad na istu...tako da nema potrebe da se spominje premier liga.astra1922 je napisao/la:Doro bi i bio najbolje rješenje, kakav sapina. Ako ne mozemo dovesti skupog iskusnog trenera bolje dati dori sansu.esprit24 je napisao/la:Danas se Mustafa slikao sa Dorom, mozda je on novi trener
Mozda ce me ovdje mnogi popljuvati ali iskreno mi je drago sto je ostala stara uprava. Iako je trebalo iz ove radne grupe ubaciti dva covjeka. Vise ljudi vise bi posla odradili. Idemo akobogda opet u borbu za premijer ligu
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.