FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čovjek je na Transfermarktu Husarin, vodio ga on negdje davno. Nema veze trenutno s Husarom i kakve veze koliko godina ima, ako je dobar???
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Hodzicu ponuditi produzenje ugovora ili ni minute ove godine. Isto i za ostale da vrijedi. Dosta vise stvaranja igrača drugim klubovima u PL. Ili potpisi ili odmah razguli zdravo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ili ne znas ili maxus dezavuises forumaše.katarakta je napisao/la:Čovjek je na Transfermarktu Husarin, vodio ga on negdje davno. Nema veze trenutno s Husarom i kakve veze koliko godina ima, ako je dobar???
Adzem i Vasiljevic su Igrači AK. agencije tj. Husare
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Na prvi znak problema, ne produžavanja ugovora smanjit platu koliko zakon dozvoljava i mrsnut na tribine
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
@katarakta pitanje za tebe!
Hodžić i Jamak čiji su igrači ?
Hodžić i Jamak čiji su igrači ?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Rekao sam ti da je na Transfermarktu Husarina agencija, no nema više veze s Husarom. Hodžić je Husarin, Jamak nije
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za te starije me i manje interesuje ciji su ako su korektni igraci. Za ove mladje ne bih pustao nikom da udje u zadnjih pola godine ugovora. Ili novi ugovor ili forsirati nekog drugog. Tako da Muminovica i Hodzica ako ne prodaju npr onda odmah sjesti i dogovoriti se inace bi mogli ostati na nuli kao i gotovo uvijek.
-
- Kontakt:
Ocigledno je da traze solidne igrace, ali domace. I to mi se svidja. Da li se nesto muti oko dovođenja stranih igrača, imamo tu 3 mjesta upraznjena.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Pravi majstor igre

Opet, nadajmo se da ce neko od djece eksplodirati... Hodzici, Maksimovic, Bganovic, uz vec afirmisanog Smajica... neko od njih bi mogso biti pravo "pojacanje" 

Zadnja izmjena: boomboom, dana/u 08 okt 2018, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako je ovo dijete Maksimovic doslo kod nas?boomboom je napisao/la:Opet, nadajmo se da ce neko od djece eksplodirati... Hodzici, Maksimovic, Bganovic, uz vec afirmisanog Smajica... neko od njih bi mogso biti pravo "pojacanje"![]()
& $ ?
hahahahaha.. on je sampionMakabiTuzla je napisao/la:Ih, kakve je dobre yotube snimke imao Vajcer

Jedan od jačih YoutuberaMakabiTuzla je napisao/la:Ih, kakve je dobre yotube snimke imao Vajcer
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Zivi od pregledaHitman22 je napisao/la:Jedan od jačih YoutuberaMakabiTuzla je napisao/la:Ih, kakve je dobre yotube snimke imao Vajcer

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Pogledas ko dovlaci ove igrace i sve je jasno.Ko dan.
Nisam siguran da je ovo pravi put . Opet se jedno prica a drugo radi.
Samo poravnit i nemat nikakvih ocekivanja od ove postave.
Malo je rec da sam opet razocaran. Cudo bi bilo da je drukcije.
Opusti se lagano. Bice to ok. I ovakva ekipa ce Slogu razmontiratiSariel1987 je napisao/la:Pogledas ko dovlaci ove igrace i sve je jasno.Ko dan.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
A nije meni sloga problem. Najiskrenije.Njih dozivljavam ko recimo radnik bijeljina. Ko klub koji nije moj.
Meni je problem za moj klub, nije da ovaj film vec nismo gledali vise puta.Pricas kako neces dwti pojedincima prici klubu a sad ih takvih i slicnih imas ko nikad.
Meni je problem za moj klub, nije da ovaj film vec nismo gledali vise puta.Pricas kako neces dwti pojedincima prici klubu a sad ih takvih i slicnih imas ko nikad.
nema kluba vec dugo, samo ime koje se zloupotrebljava za trosenje javnih para i politicka razracunavanja. Nema strategije. Kako, sta, ko sta radi. Kako uopste ide naknada za treniranje ako su igaci bili iz Omladinskog pogona. Ko potrazuje naknadu?
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.