FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2018, 20:24

Zukanovic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Ne znam meni 2-3 hrvate kazu da Tatar nije toliko los igrac.
Nemoj zaboraviti prebaciti onih 6 juniora koji su potpisali profesionalne ugovore u prvi tim
Jesu zvanicno za prvi tim? ili samo dobili ugovore?
Potpisali su profesionalne ugovore sto znaci prvi tim.. stavis njih a sklonis parmaka, saida, sasu, micu i ostale. Mogu ti napisati ako ne znas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jun 2018, 20:40

Atalanta ima najjaču školu fudbala u Italiji, i za razliku od nas, promovišu nove igrače, dva će u juve, jedan u Romu itd....
Igrali su sjajno prošle godine, u ligi, i uspjeli uzeti mjesto u evropi u strasnoj konkurenciji!
Otići će im dobar dio tima, utakmica će im biti u loše vrijeme tako da ne vjerujem da ce nas pregaziti, možda.o iznenadimo :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 jun 2018, 20:46

Hvala Mortem ali znam ja to sve. i sve sam stavio. samo hocu da vidim prvo hoce ove mlade igraci ostatiti u prvom timu. sto ruzna izgleda ako je u prvom timu i pise statistika sve nula nije nikad bio na utakmicu. vidi cu da stavim oba kluba A i U19.

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 20 jun 2018, 20:53

Evander je napisao/la:Atalanta nije u rangu Gladbaha, bar ne bosancima. Osrednji bundesligas je u nasim ocima veca ekipa od osrednje ekipe iz Serie A. Druga, jako bitna stvar, u kojoj fazi si igrao sa Gladbahom?
Treca najboljitnija stvar, raja se totalno ohladila od FK Sarajevo. Javasluk i lopovluk koji se desava, "ogadio" je raji sve.
Nije ovo situacija kao tog ljeta, niti izblizu.
Ja sam malo prije pustio poruku na viber grupu, gdje nas 8 pise. Samo dvojica navijaju za Zelju. Pitam evo vjerovatno Atalanta, hocemo na tekmu? Niti jedan od pet koji navijaju za Sarajevo nije se pozitivno izjasnio.
Ti reče da ćeš roštilj organizovati na dan evropske utakmice...
Zovni tu dvojicu štrumfova na pileća krilca, a pitari idu na Koševo, vidjećeš...
1946

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 20 jun 2018, 21:06

Atalanta je veliki klub, glqdbah je katina za nju, ali bosnji je njemcka majka. Napustila su oh 3 4 udarna igraca, ovaj syoper u juventus, cristante roma, jos jedan igrac se vratio u juve. Najvecq opasnost je gomez koliko ja upratih. Sad, moguce da nas shvate neozbiljno ko samdorija vojvodinu :D. Ali polahko, prvo idemo ove armence shvatiti kao atalantu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2018, 21:17

Benkara21 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Evander ja ti dajem 20 000 ako bude ispod ne pisem vise na ovoj temi ako bude vise ti ne pises .
Dogovoreno. Preko dvadeset ako bude, Evandet ide u istoriju. Ispod, zaboravi na ovaj forum.
Ne prođemo li Armence, obojica idete u historiju :kafa:
Hahaha posteno , svejedno necu prezivit ako ispadnemo od Armenaca

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 20 jun 2018, 21:19

koliko golova primimo od atlante toliko ja gasim svojih profila. :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2018, 21:23

bihuzur je napisao/la:koliko golova primimo od atlante toliko ja gasim svojih profila. :kafa:
Kad smo to usli u MLS? :kafa: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 jun 2018, 21:23

Tri komada minimalno primamo na Koševu, tamo 4+.
Nek se raduje ko hoće Atalanti, ali **** ti to da ja budem jasan. Opet ćemo ispasti u drugom pretkolu. Možda ćemo uzeti neke lijepe pare od TV prava, ali svakako ništa od toga nećemo konkretno imati.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 20 jun 2018, 21:25

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Tri komada minimalno primamo na Koševu, tamo 4+.
Nek se raduje ko hoće Atalanti, ali **** ti to da ja budem jasan. Opet ćemo ispasti u drugom pretkolu. Možda ćemo uzeti neke lijepe pare od TV prava, ali svakako ništa od toga nećemo konkretno imati.
Inače smo do grupne faze dolazili. Čuj nećemo imati. Ma ovo su najjaci komentatori. :clap:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 20 jun 2018, 21:26

Sabinho je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:koliko golova primimo od atlante toliko ja gasim svojih profila. :kafa:
Kad smo to usli u MLS? :kafa: :rol:
:mrgreen:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 jun 2018, 21:27

Joj smarate sa pricom o Atalanti, eno gledam vec im i po fb stranici pisu napaceni pitari, kao da gledam da cemo sami sebi ispehirati ispadanje od ovih armenaca. Jb Atalantu, dajte podataka o armencima i njihovom navijackom pokretu :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2018, 21:28

Ima u Atalanti onaj kepec, 150cm visok yebo te, morace se dvogled nositi na tekmu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jun 2018, 21:31

Jel me zezate da Atalanta nije neki klub i da je Borussija jači klub? Atalanta je odlična ekipa, ko imalo detaljnije prati fudbal i Seriu A, zna o čemu pričam. Imaju prije svega odličnog trenera, Gasperinija. Ove sezone znali dobiti Napolija, Romu, Lyona, Milana, s Borussijom igrali ravnopravno i još rezultata kojih ne mogu da se sjetim ovako napamet. Među pet ekipa u Italiji koji igraju najljepši fudbal. Papu Gomez, Iličić, mladi Caldara iz Juvea, Hateboer, Spinazola, Petagna, Cornelius, Cristantea prodali Romi za 30 milki.. To su samo od neki od vodećih igrača Atalante.

Nemojmo se zavaravati, nemamo nikakve šanse protiv njih. Pustite te gluposti tipa "oni to ne shvataju ozbiljno", "ne tamburaju talijani kao švabe", "tempirati će formu" i slične non sense "argumente". Izbacili bi nas s juniorima, a kamoli s ekipom koja je imala odličnu sezonu u jednoj Italiji i koja vrijedi preko 100 miliona.
Drago mi je što će doći na Koševo, biće spektakl, a svakako mi više i ne možemo proći više od te jedne prepreke.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 20 jun 2018, 21:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 20 jun 2018, 21:32

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Tri komada minimalno primamo na Koševu, tamo 4+.
Na kakvim si ti bobama....

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 jun 2018, 21:36

Osttribine je napisao/la:Joj smarate sa pricom o Atalanti, eno gledam vec im i po fb stranici pisu napaceni pitari, kao da gledam da cemo sami sebi ispehirati ispadanje od ovih armenaca. Jb Atalantu, dajte podataka o armencima i njihovom navijackom pokretu :D

https://www.fcbanants.am/en/fans_genera ... ation.html
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 jun 2018, 21:42

Lik je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Joj smarate sa pricom o Atalanti, eno gledam vec im i po fb stranici pisu napaceni pitari, kao da gledam da cemo sami sebi ispehirati ispadanje od ovih armenaca. Jb Atalantu, dajte podataka o armencima i njihovom navijackom pokretu :D

Ma neće ni jedan doći na Koševo, nemaju para Armenci, a i nije to neki klub očito.
Idemo ih poderati, rastaviti ih na proste faktore i slaviti 1:0. VAMOS RAJVOSA.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2018, 21:43

Nakon Borusije mene strah tamburanja u Italiji! Ovim nasim pritisak kad protiv Goska igraju, mogu misliti kad zene u Italiji izađu na stadion. Samo da ne budu kakve kanonade!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 jun 2018, 21:45

Lik je napisao/la:

To, to, o ovim "opakim" momcima diskutujemo narednih dana :D

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 jun 2018, 21:46

Mislim da je sramotu u Italiji moguće izbjeći taktikom "park the bus".
Ako ništa nećemo primiti 5 komada. Izgubimo 2:0 maksimalno, nije loše. Dosta više sramotnih rezultata. Mislim da srce ne bi moglo izdržati nešto slično kao što se desilo u Moenchengladbachu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google [Bot], mnon46 i 41 gost.