Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
@avenija sta ti mislis u čiju ce korist otići odluka "UEFA-e"?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
U svoju korist idu, izbaciti će Slobodu da sačuvaju milion.sviunapad1010 je napisao/la:@avenija sta ti mislis u čiju ce korist otići odluka "UEFA-e"?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ma tesko da ce uefa ponistavati konacnu odluku drugostepene komisije koja je konacna i izvrsna ali haj ga znaj nisam siguran.sviunapad1010 je napisao/la:@avenija sta ti mislis u čiju ce korist otići odluka "UEFA-e"?
Do ovoga nije ni trebalo doci ali imamo kriminalce u savezu koji nepostuju vlastite komisije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Ko je vise platio poreza drzavi BiH neka ostane u PL BiH
Gargamel83 je napisao/la:Sto govori sta? Sigurno ne da je Srbijanska slaba a BIH Liga jaka. Ko da uzme titulu kad najskuplji igrac u Zvezdi i Partizanu prima po 400.000 eura i kako neki tamo drugi klub da parira Zvezdi i Partizanu? Zvezda i Partizan bi se mozda i prosetali PL BiH koliko i Srbijanskom. Vrednost Zrinjskog po TM, sampiona BiH je 9 miliona a vrednost Zvezde je 29 miliona, Zvezdi racunaju 25 fudbalera, Zrinjskom 32, Partizan vredi 25 miliona a Zeljo 8.. Smesno je ocekivati da neko drugi bude sampion. Imas brdo takvih liga u Evropi, pa recimo Skotska gde ne pamtim kad je neko drugi bio sampion a da nisu Seltik i Rendzers..chily-rz je napisao/la:Pa Borac i Čelik godinama nisu neki faktor u ovoj ligi svakako,teško je bit slabiji od njih,.Riziko je napisao/la: Ti klubovi nisu ništa slabiji od tvog čelika i mog Borca,naprotiv, a imena više ništa ne znače. Sem istorije koja je za poštovanje i to je to.
Nego,kažem da i u Srbiji nema toliko kvaliteta ako odvadiš Zvezdu i Partizan a liga sama po sebi je još manje interesantna od ove BH s obzirom da ne postoje ni teoretske šanse da neko drugi osim ova dva kluba uzme titulu,.
Čelik kakav god da je bio je i biće naš klub iz našeg grada i naših mahala.
A Celik, stvarno ljudi gust vam je da igrate PL a ispali ste, istu ne zasluzujete gledajuci rezultate? Ponasate se ka da vam je nesto uskraceno, tj ako usvoje zalbu Borca.. To ce vam valjda biti 2 put da igrate na supacki a ne zasluzujete..
jel tebe stid pisati na ovom portalu nakon ovakvih postova ?Gargamel83 je napisao/la: Takvi su jos gori, ako je turcin krvav do lakta poturica mora biti do ramena..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Turcin je krvav do lakta a gargamel je do ramena? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kad je savez sta postovao. Tu se ne zna ko pije ko plaća, tako je i ovo sada. Nas su dosad zakinuli milion puta i dalje će. Mi kad dovedemo stranca u ekipu u junu dobije papire oko nove godine. Tako da sto reče ovaj iz BL delegat mogli bi i nas izbacitiavenija je napisao/la:ma tesko da ce uefa ponistavati konacnu odluku drugostepene komisije koja je konacna i izvrsna ali haj ga znaj nisam siguran.sviunapad1010 je napisao/la:@avenija sta ti mislis u čiju ce korist otići odluka "UEFA-e"?
Do ovoga nije ni trebalo doci ali imamo kriminalce u savezu koji nepostuju vlastite komisije.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Uopće nije stvar u tome da mi mislimo da smo zaslužili opstat ali je.ebemu mater nije moguće da se mjesec dana ne zna ko je ostao a ko nije. Ili je taj pravilnik napisan zak.urac pa je nejasan ili je sve jasno ali neko nema muda da presječe i donese odluku. Kako god bilo oba kluba su tu oštećena jer se ne zna ni ko pije ni ko plaća.Gargamel83 je napisao/la:Sto govori sta? Sigurno ne da je Srbijanska slaba a BIH Liga jaka. Ko da uzme titulu kad najskuplji igrac u Zvezdi i Partizanu prima po 400.000 eura i kako neki tamo drugi klub da parira Zvezdi i Partizanu? Zvezda i Partizan bi se mozda i prosetali PL BiH koliko i Srbijanskom. Vrednost Zrinjskog po TM, sampiona BiH je 9 miliona a vrednost Zvezde je 29 miliona, Zvezdi racunaju 25 fudbalera, Zrinjskom 32, Partizan vredi 25 miliona a Zeljo 8.. Smesno je ocekivati da neko drugi bude sampion. Imas brdo takvih liga u Evropi, pa recimo Skotska gde ne pamtim kad je neko drugi bio sampion a da nisu Seltik i Rendzers..chily-rz je napisao/la:Pa Borac i Čelik godinama nisu neki faktor u ovoj ligi svakako,teško je bit slabiji od njih,.Riziko je napisao/la: Ti klubovi nisu ništa slabiji od tvog čelika i mog Borca,naprotiv, a imena više ništa ne znače. Sem istorije koja je za poštovanje i to je to.
Nego,kažem da i u Srbiji nema toliko kvaliteta ako odvadiš Zvezdu i Partizan a liga sama po sebi je još manje interesantna od ove BH s obzirom da ne postoje ni teoretske šanse da neko drugi osim ova dva kluba uzme titulu,.
Čelik kakav god da je bio je i biće naš klub iz našeg grada i naših mahala.
A Celik, stvarno ljudi gust vam je da igrate PL a ispali ste, istu ne zasluzujete gledajuci rezultate? Ponasate se ka da vam je nesto uskraceno, tj ako usvoje zalbu Borca.. To ce vam valjda biti 2 put da igrate na supacki a ne zasluzujete..
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
0 KM/EUR/$ koje god hoces valute. Partizan je samo ponudio procenat od narednog transfera zato i jesu ovi iz Zelje nezadovoljni.Grk1234 je napisao/la:Zna li neko kolika je cifra koju Zeljeznicar trazi za Zakarica a koliko nudi Partizan?
Zadnja izmjena: Wolffire, dana/u 20 jun 2018, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
U kojoj sferi se u ovoj "drzavi" zna ko pije ko plaća, tako je u bilo čemu pa i sport.
- BatistutA19
- Kontakt:
Malo citam ovo iz dosade ,osto Borac il Celik nije vise ni bitno i vi se nadate i mi se nadamo ,kako god jedni ce se radovat a drugi tugovat al hcu rec ti osto Borac il ispo meni se nikako ne svidja st ce vas vodit sstric od Dodika tj SNSD ,i ti su vam ljudi unistili i kosarku i rukomet gurajucu Igokeu i ti ljudi imaju cij unistit Borac gurajucu Krupu i konacni cilj mjenjanje Krupe u Borac Bl i uzimanje i stadiona i zemljista..Nek vam je sretno da Brac prvo ostane ko klub al ciljevi su jasni a ovo sve je stihijski ubbijanje Borca i opet sam misljenja da borac nece platit Dzaji i taj ce se dug uvjek i tek c se vidjet posle izbora jer pred izbore ne smiju unistit Borac ..POZZZZZZZZZZRiziko je napisao/la:A i da je platio Čelik opet je odgovornost naših ljudi u klubu, odnosno gradska političke strukuture, tj snsd-a.
Hoću reći, politika nas pokopala, ne Čelik ili džaja.
traze 50 000 ali ispod stola (sto bi zavrsilo u necijem dzepu). partizan ne pristaje na to a i zakaricu se ne svidja ta ideja.Wolffire je napisao/la:0 KM/EUR/$ koje god hoces valute. Partizan je samo ponudio procenat od narednog transfera zato i jesu ovi iz Zelje nezadovoljni.Grk1234 je napisao/la:Zna li neko kolika je cifra koju Zeljeznicar trazi za Zakarica a koliko nudi Partizan?
Bezobrazluk sta Savez radi! Pa zbog njihovog nemara i nerada zen´cki velikan ne moze da dovede ciljana pojacanja i da planira novu takmicarsku godinu. Ovo nema nigdje.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Bravo Tuzlo!dvokorak je napisao/la:Bezobrazluk sta Savez radi! Pa zbog njihovog nemara i nerada zen´cki velikan ne moze da dovede ciljana pojacanja i da planira novu takmicarsku godinu. Ovo nema nigdje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Treba vas podrzati, zasluzili ste na zelenom terenu da opstanete. Eh kad bi se kakav veci problem iz ovoga svega izrodio i da se nikako ovaj odorn od lige ne odrzi.prisonbreak je napisao/la:Bravo Tuzlo!dvokorak je napisao/la:Bezobrazluk sta Savez radi! Pa zbog njihovog nemara i nerada zen´cki velikan ne moze da dovede ciljana pojacanja i da planira novu takmicarsku godinu. Ovo nema nigdje.![]()
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma nema nikakvog problema mi ostajemo jer smo rezultatski to zasluzili, onako losu igru Borca UEFA nece uzeti ni u razmatranje.dvokorak je napisao/la:Treba vas podrzati, zasluzili ste na zelenom terenu da opstanete. Eh kad bi se kakav veci problem iz ovoga svega izrodio i da se nikako ovaj odorn od lige ne odrzi.prisonbreak je napisao/la:Bravo Tuzlo!dvokorak je napisao/la:Bezobrazluk sta Savez radi! Pa zbog njihovog nemara i nerada zen´cki velikan ne moze da dovede ciljana pojacanja i da planira novu takmicarsku godinu. Ovo nema nigdje.![]()
Ostatak klubova (evo prvi mi pa onda i ostali) kao posteni, ali je samo Borac izvukao najdeblji kraj.
Opet se hajde nadam da ce barem ta UEFA da gleda na istoriju i prijasnje rezultate klubova (ne racunajuci sad na rezultate u zacecima ove kukuruz drzave) Vi ste ipak u rangu tog nekog Burger Kinga, godina gore-dolje ali tu je to negdje. Kao sto sam vec napisao, valjda nam udare kakve zabrane nakon ovog slucaja pa da se ne patimo svi skupa. Nema smisla ionako igrati ovu ligu gdje se licence kupuju i gdje se godinama nekaznjeno namjesta i vara.
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Ipak mislim da će UEFA donijeti odluku da se izbaci klub 100 godina bez trofeja, ostali su zadovoljili.dvokorak je napisao/la:Opet se hajde nadam da ce barem ta UEFA da gleda na istoriju i prijasnje rezultate klubova (ne racunajuci sad na rezultate u zacecima ove kukuruz drzave) Vi ste ipak u rangu tog nekog Burger Kinga, godina gore-dolje ali tu je to negdje. Kao sto sam vec napisao, valjda nam udare kakve zabrane nakon ovog slucaja pa da se ne patimo svi skupa. Nema smisla ionako igrati ovu ligu gdje se licence kupuju i gdje se godinama nekaznjeno namjesta i vara.
Apsolutno se slažem, da treba izbaciti sve klubove koji namještaju licencu, ostao bi Čelik sam, jedini pošteni.
ista capri ovdje a ne zna se ko je u vecem sranju aj poz
- prisonbreak
- Kontakt:
Tuzlaci prizivaju Mamica, koji bi to sukob bio Hazmir i Mamic aa
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.