**** te Ignjatovic, preveliku on platu ima u Slobodi, iskreno i nije nesto pokazao u nasem dresu. Kod Jagodica ka*ina od igraca, dolaskom Slavke proradio je, znaci sad opet drkanje ku*ca slijedi.
Terzic je igracina, momak se dokazao i ukoliko ostane bit ce pravo pojacanje.
Vidjet ce se sve na kraju polusezone, kad budemo ganjali opstanak, sto je realna slika sa ovim igracima s kojim raspolazemo. Ne moze se ovako podmladjivat ekipa, imamo mi stvarno kvalitetne omladince (Smajic,Todor, Hodzic, Beganovic, Maksimovic, Omerovic, Hodzic), s njima treba obnovit ugovore, sto dugorocnije, al' ne moze njih afirmisat bosnjakovic haha. reaaalno.
Ovi momke je Slavko trebao da Kali, i da se kale uz Rustemovica, Škahica, Mijica...
I sto se Mijica tice, meni licno njegova igra se sviđa, ja ne znam sto neki nisu zadovoljni njegovim igrama, momak se trudio kad god je bio na terenu. Dosta dobrih akcija je kretalo od njega, veliki hendikep za ekipu.
I citao sam negdje husarin komentar, **** ne volim ga ni ja, al' covjek realno kaze, jedva smo doveli Adzema, nemamo para ni za njega, htjeo je mujka i beka delica (ako se tako preziva) nema para da ga placa.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!