gledaj na tvfanatic1991 je napisao/la:pozz moze li mi ko poslati link za tekmu partizana ali da nije sa atdhe.net.....hvala unaprijed :ugeek: :ugeek:

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
gledaj na tvfanatic1991 je napisao/la:pozz moze li mi ko poslati link za tekmu partizana ali da nije sa atdhe.net.....hvala unaprijed :ugeek: :ugeek:
nemam RTS a RTRS je slab signal jbg.............n1xxx <3 lfc -.- je napisao/la:gledaj na tvfanatic1991 je napisao/la:pozz moze li mi ko poslati link za tekmu partizana ali da nije sa atdhe.net.....hvala unaprijed :ugeek: :ugeek:
http://www.fromsport.com/v-0/6/92/v-69302.html ako treba jos zovifanatic1991 je napisao/la:nemam RTS a RTRS je slab signal jbg.............n1xxx <3 lfc -.- je napisao/la:gledaj na tvfanatic1991 je napisao/la:pozz moze li mi ko poslati link za tekmu partizana ali da nije sa atdhe.net.....hvala unaprijed :ugeek: :ugeek:![]()
hvala..............fanatic1991 je napisao/la:http://www.fromsport.com/v-0/6/92/v-69302.html
Šta sramota čovječe?bparena je napisao/la:partizan bojazljivo ko čuna spustena - losi nocas - sramota za beogradzane.
ma ocekivao sam nesto hrabriju igru - imam osjecaj da nisu ni poceli tekmu a u svlacionici su vec gubili utakmicu.alan_kardec je napisao/la:Šta sramota čovječe?bparena je napisao/la:partizan bojazljivo ko čuna spustena - losi nocas - sramota za beogradzane.Bili su dobri, Arsenal je kvalitetniji, iskusniji, skuplji... Što reče forumaš iznad, ako je stamota zijaniti od Arsenala 1:3, **** ga onda.
Realno borba za treće mjesto sa Bragom.
Ja bih volio da je Dinamo igrao protiv Arsenala pa da vidimo to skidanje skalpa. Dinamo nije nikada nekog jačeg dobio(za?ebi onaj Ajax koji je tada bio prosječna ekipa), a gubili su od Arsenala, Werdera i ostalih ekipa. Partizan je Reala imao u šaci i samo je Casillas zaslužan zašto se kraljevski klub provukao u Beogradu, stoga ta tvoja priča o Dinamu ne pije vodu. Činjenica je da Dinamo ne može ni proći u grupnu fazu lige prvaka koja je x puta kvalitetnije takmičenje od Europa League.Dabar je napisao/la:Ja i dalje sam uvjeren da na ovim prostorima jedino Dinamo(ne navijam za dinamo) može otkinuti skalp ovim velikim klubovima i jedini su koji mogu nešto napravit u europi
Villareal bez Marchene i Nilmara,sa Rossiem i Cazorlom koji su usli s klube,a mislim da je ipak kombinovani sastav Arsenala jaci od kombinovanog sastava Villareala.Ted Mosby je napisao/la:A to što je Dinamo skinuo Villareala iuzetno uvjerljivo a treba napomenuti da je Villareal trenutno i ispred Barce i ispred Reala
Ovako, samo da se nasmijem na ovaj dio(naravno, ti ćeš odmah reći da sam ja ljubomoran i da moj klub ne igra CL, ali ovo je objektivno).drinin vuk je napisao/la:Ponosan sto sam rodjen kao Grobar,ponosan sto cu umrijeti kao Grobar.
Ova utakmica protiv 10 puta bogatijeg kluba,protiv 8 puta bogatije prve postave je pokazala da se Partizan moze nositi sa svakim klubom u Evropi,doduse eto mozda s Barcom i Manchesterom bi bila primjetna odredjena totalna podredjenost.
drinin vuk je napisao/la:Ponosan sto sam rodjen kao Grobar,ponosan sto cu umrijeti kao Grobar.
Ova utakmica protiv 10 puta bogatijeg kluba,protiv 8 puta bogatije prve postave je pokazala da se Partizan moze nositi sa svakim klubom u Evropi,doduse eto mozda s Barcom i Manchesterom bi bila primjetna odredjena totalna podredjenost.
Sjajna utakmica,Partizanu je nedostajalo iskustvo,to definitivno,ali i malo srece pogotovu pri kraju susreta kada se dvije stopostotne sanse promasise.Arsenal je bio bolji u prvom poluvremenu i to u rasponu od 15 minute do 38 minute,prvih 15 minuta proteklo je u znaku Partizana.U nastavku ruku smijem dati da nije bilo crvenog Partizan bi ladno uzeo bod,al sta je tu je.Arsenal je s ovom postavom odigrao sjajnu utakmicu,doduse da nije bilo Vermaelena,Cesca,Van Persia,Diabya,Nasrija u prvoj postavi,al svi ovi momci koji su izasli su fantasticni igraci koji bi dobili i daleko skuplji tim od Partizana.Onda jedan specifican podatak,posle prvog poluvremena vise suteva imao Partizan,4,5kilometra vise pretrcao,na kraju kilometar vise pretrcao,ko se iole razumije zna sta znaci pretrcati vise od engleskog velikana,gdje maltene svi igraci su stalno u sprintu.Bilo je divno gledati mlade momke i sa jedne i sa druge strane,bilo je nekoliko sudijskih gresaka,onaj start nad Tomicem kod 0-0 je po meni bio za penala,isto tako bilo je nekoliko dosta losih odluka tipa onog oduzimanja lopte Chamakha kada je Lazevskog bacio na travu laktom,itd,sve u svemu ipak pobjedio je bolji tim,u svakom slucaju ne i za dvije klase bolji ili vise kako su to neki najavljivali i na ovom forumu.Fino je takodje vidjeti bilo i koliko navijaca do prije mjesec Anderlechta ima danas Arsenal u regionu,nadam se da od sledeceg kola nece ti isti se opredjeliti za Bragu,jer ispostavlja se da neki navijacku krv mjenjaju kao carape,drago mi je i zbog takvih koji su slavili golove Arsenala,jer jbg njihovi klubovi uglavnom mogu sanjati da igraju LE grupne faze a kamo li poslednje kolo kvalifikacija za LS.
Da sad malo posvetim paznju momcima koji su heroji Beograda od sinoc.
Stojkovic - Sjajan je bio zaista,nije kriv ni za jedan gol odbranio jos jedno 3-4 stopostotne sanse,pri tom i penal,realno ne bi me cudilo da je i Arsene obratio paznju na njega jer je realno u ovom trenutku bolji od sva tri resenja koja on ima na Emiratesu.
Krstajic - Sta reci legenda juga,sa 37 godina,slomljenim nosom igra kao mladic ,brzina je naravno mali problem ali iskustvo koje on ima je presudno za odbranu,za motivaciju.
Jovanovic - Tragicar,ali isto tako i momak koji je prije crvenog pokazao koliko moze,s gol linije je izvadio loptu,odigrao solidno ne i dobro.
Lazevski - Mnogo vise se od njega ocekivalo mozda i najslabiji igrac na terenu,doduse protiv Sagne se ni mnogo bolji ne naigraju sve u svemu dosta je slabo se kretao.
Stevanovic - Igrac kad sam cuo da pocinje krstio sam se gdje ce on,al eto ovu utakmicu je odigrao solidno,imao nekoliko dobrih poteza,doduse dosta su i krila Arsenala puta prolazili po toj strani,sve u svemu odigrao je solidno imajuci u vidu dosadasnje partije.
Petrovic - Decko koji evidentno zna s loptom,dosta trci ,zna stati kako se to kaze na loptu,ipak snaga ga je izdala pri kraju i zamijenjen je,definitivno vrlo blizu West Hama,nazalost po Partizan,mada mislim da bi Fejsa kad se oporavi bio idealna zamjena.
Medo - Moram priznati da me odusevljava,strasan borac,ulazi u duele bez straha,daje sve od sebe,odlicno pojacanje,ima i solidan sut,pas ga nije isao narocito,al odigrao dobru utakmicu.
Ilic - Ma on po meni ne moze odigrati lose,on je srce ove ekipe,kapiten zauvijek,strasan igrac,ipak njegova defanzivna uloga je doprinijela da nije puno ucestvovao u ofanzivi,a sa 32 godine je bio igrac koji je najvise pretrcao preko 11,5 kilometara,njegovi pasovi su poput Teodosicevih u kosarci.
Tomic - Puno soliranja,definitivno talentovan,ima brzinu,tehniku,al i sebicnost,dok se to ne promjeni nece biti omiljen na jugu.
Boya - Pero je odigrao zaista dobro,ima snagu sto je protiv Engleza itekako bitno,dosta dobrih gradjenja je imao,borio se trudio,iako je imao sjajnu sansu,nije iskoristio,al sve u svemu zadovoljio je svojom igrom.
Cleo -Sta reci o ovom covjeku,a ne biti malo subjektivan,strasan igrac,pa vjerovatno posle Mijatovica i Kezmana spic kakvog Partizan nije imao u novijoj istoriji,igracina.Definitivno je pokazao sve ono sto krasi velike igrace,smirenost,osjecaj,snaga je takodje sjajna osobina,pregled,pas,ma sve,daj boze da sto duze ostane,ali i ako ode ispod 10 miliona ga Djuric nece dati,mada i ta cifra bi mogla biti i mnogo veca.
Savic -Covjek koji mi je omiljen,ipak neiskustvo je ucinilo svoje kod gola Chamakha koji je prelomio mec,stvarno dobar defanzivac,buducnost Partizana.
Smiljanic - LoLA nije puno igrao,ono sto je odigrao bilo je dobro.
Iliev - Mislio sam da ce on i poceti,nije igrao puno da bi se mogao dati neki komentar,imao je onu sjajnu sansu ali nije iskoristio.
GROBARI - Za mene boljih nema na planeti,mozda na Marsu postoje neki fanatici koji su fanaticniji i bolji.Nazalost nisam bio na Jugu sinoc,al kao klinac sa 13 godina protiv Reala sam bio,tada jos sam bio zagrizeniji,svaku pjesmu sam napamet znao i dozivio nesto najljepse do tada,a ona pjesma Na svetu nista lepse je vec evergrin u svijetu navijanja,kada je cujete uzivo,nije bitno za koga navijate,kom narodu pripadate,krv u zilama se ledi,srce kuca prejako.
Eto necu ulaziti u neke diskusije sa provokatorima koji imaju komplekse i jedva su docekali ovaj dostojan poraz da bi dokazivali svoju ljubav prema klubu na ciju utakmicu nikad otisli nisu,ciji dres nikad imali nisu,ciju pjesmu nikada pjevali nisu...
Monolog je napisao/la:Ovako, samo da se nasmijem na ovaj dio(naravno, ti ćeš odmah reći da sam ja ljubomoran i da moj klub ne igra CL, ali ovo je objektivno).drinin vuk je napisao/la:Ponosan sto sam rodjen kao Grobar,ponosan sto cu umrijeti kao Grobar.
Partizan se "nosio" sa Arsenalom samo zbog kombinovane postave engleskog tima. A sa ekipama poput Barcelone, Manchestera, Chelsea, Intera, Reala, Milana, Bayerna...Partizan ne bi imao ni 1% šansi(stoga loptu na zemlju, molim te). Sa klubovima poput Rome, Marseillea, Lyona, Valencie, Tottenhama, Werdera, Benfice....bi imao 5% šansi. Jedino rame uz rame mogu sa Zilinom, Kopenhagenom i Hapoelom ili da im/vam/ Panathinaikos pusti zbog dobrih odnosa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.