Pa sto mene napadas hrasno, mi smo dobri biliUBIPITAR je napisao/la:
A još je nerealnije da si za vrijeme svake utakmice bio online i piskarao gluposti.
Koja li si ti vrsta homosapiensa?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Irfo je produkt sportsport.ba kao Muhoni 
Irfo i Muhoni su jedna osobaBokoko88 je napisao/la:Irfo je produkt sportsport.ba kao Muhoni
I Željo zainteresiran za Kunića, uskoro konačna odluka
Naime, Kunić se već odavno nalazi na meti klubova iz naše zemlje, ali inostranstvo, a čini se da će sve u narednim danima biti završeno.
Kako saznajemo, Kunić je obavio razgovore sa čelnicima Sarajeva i Željezničara, međutim u ovom trenutku je bliži odlasku u inostranstvo.
Za njegove usluge zainteresiran je i jedan tim iz Slovačke, ali ovaj nogometaš do realizacije transfera nije želio ništa govoriti.
Podsjetimo, Kunić je u prošloj sezoni postigao 12 pogodaka u ligi te tri u Kupu BiH. Pored Borca nastupao je za Duklu U-21, Radnik, Rudar Prijedor i Novi Pazar. Nastupao je i za juniorsku reprezentaciju Srbije, te mladu reprezentaciju BiH.
Slican tip napadaca kao Krpic, mislim da nam je ovaj nepotrebanbraco je napisao/la:I Željo zainteresiran za Kunića, uskoro konačna odluka
Naime, Kunić se već odavno nalazi na meti klubova iz naše zemlje, ali inostranstvo, a čini se da će sve u narednim danima biti završeno.
Kako saznajemo, Kunić je obavio razgovore sa čelnicima Sarajeva i Željezničara, međutim u ovom trenutku je bliži odlasku u inostranstvo.
Za njegove usluge zainteresiran je i jedan tim iz Slovačke, ali ovaj nogometaš do realizacije transfera nije želio ništa govoriti.
Podsjetimo, Kunić je u prošloj sezoni postigao 12 pogodaka u ligi te tri u Kupu BiH. Pored Borca nastupao je za Duklu U-21, Radnik, Rudar Prijedor i Novi Pazar. Nastupao je i za juniorsku reprezentaciju Srbije, te mladu reprezentaciju BiH.
Kako god, izgleda da mi još nismo blizu kompletiranju ekipe bar prema ovim metama koje se spominju u medijima - Kunić, Arežina, Barić, Damčevski. Znači napadač, ofanzivni vezni, krilo, lijevonogi štoper, te je Krčmarević rekao da mu treba i lijevi bek. Uz to Fejzić je rekao da postoji mogućnost da ode Veca, dakle i golman treba.irfo je napisao/la:Slican tip napadaca kao Krpic, mislim da nam je ovaj nepotrebanbraco je napisao/la:I Željo zainteresiran za Kunića, uskoro konačna odluka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Spor,slab odraz,ima viska kila u glogalu jako los igrac za standarde FK Zeljeznicar,eh sad ne znam mozda u nekoj nizerazrednoj ekipi moze bit solidan igrac ali nista vise od toga.harden je napisao/la:Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Nema se tu sta puno napisati to je jedna velika **** od igraca spor trom debeo buduci posao ce mu biti Konobarisanje jer je operisan od fudbalaharden je napisao/la:Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nadam se da ce Zeric ovu posudbu shvatiti kao sansu da skrene paznju na sebe. Manje mangupisanja, a vise truda i dobro njemu pa Boga mi i nama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To ima opciju za Jedinstvo? Mogao bi vam valjati, nama ne može jer je potežak, ali vama (ako ste još u rasulu u kakvom ste bili prvu polusezonu, ne upratih je li se stanje u klubu popravilo poslije, znam samo da ste ostaliharden je napisao/la:Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako si ikad gledao Zelju uzivo isti igrac kao 90% igraca koji trenutno igraju u Zelji osim Zakarica i Gorana. Pa sam procjeni.harden je napisao/la:Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
Da, trebao bi doci u Jedinstvo. Ma klub je prosle sezone prvu polusezonu bio u rasulu, najgora polusezona kluba... Drugu se vec malo poslozilo, dovelo igraca i izborilo osptanak. Sad se desavaju dobre stvari u klubu, cilj je i borba za PL sljedece sezone, valjda Dzenis moze pomoci sta.anonimni je napisao/la:To ima opciju za Jedinstvo? Mogao bi vam valjati, nama ne može jer je potežak, ali vama (ako ste još u rasulu u kakvom ste bili prvu polusezonu, ne upratih je li se stanje u klubu popravilo poslije, znam samo da ste ostaliharden je napisao/la:Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?) može dati ruke siguran sam, u onom krkanluku od lige bi mogao poslužiti
Zahvaljujem svima na odgovorima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jedno vrijedno pomena sto je uradio u Zelji.harden je napisao/la:Pozdrav svima. Moze li mi neko od vas napisati ovdje ili na PP nesto o Dzenisu Beganovicu, kakav je igrac?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MocMahale444
Trenira s nama pa ako zakazu ino ang onda ce mozda ostati kod nas.LjoZee je napisao/la:
Oprema mu stoji top
Jel tako @Neymare?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Fino covjek dao izjavu da je rano za povratak u Zelju al dzaba 
- MocMahale444
A fino me libo racku za izjavu da oprostis.
Citaj sta pise. Cim on trenira s nama nece ga niko.
Citaj sta pise. Cim on trenira s nama nece ga niko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa relevantnije je sta on izjavi, nego tamo neko sto mu je dosadno
.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.