Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Sve je to ocekivano jer Argentina nema tog veznjaka koji moze nesto kreirati i on to mora igrati,podrzavam ove sto pisu da je Dybala treba poceti ja bi njega na 10 iza Messija, sa Banegom i Masceranom na zadnjim veznim i to bi licilno na neato ovako igraju naki polovnjaci,vazda sam gotivio Argentini i ne bi imao ista protiv da osvoje,ali prave greske svako SP..sljivo je napisao/la:Poenta je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme u kontekstu kretivca a sto Messi jeste. Kloppov Dortmund je 20 kola trcao 115km po tekmi (najvise) a bio zadnji na tabeli. Pogledaj radijus kretanja protiv Islanda, pogledaj vracanje posjeda Argentine nakon gubljenja istog, Island nije tri sekunde uspio imati loptu, tada Messi nije ni trebao da napusta poziciju vec je, ako si gledao, trazio samo supljine izmedju linija, prodore i pasove, ako izgubi lopru hajmo ponovo. Isti kontekst je I u barsi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
'aj, Argentina!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hajmo Argentina, zgazite ih!
Ajmo kockasti, gazite goniče goveda po argentinskim brdima
Argwntina i u ovoj od napada pa nize djeluje kao prosjecna reprezentacija, cak ni to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Hajmooo Argentina 
Uz komšije definitivno, mada nimalo mi se ne sviđa ova sredina, valjda Modrić bude igrao povučenije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakva postava idiota Sampaolija
Hajde Hrvati pošaljite ih kuci, pa nek guraju invalida Mezu u Copa Americi.
Hajde Hrvati pošaljite ih kuci, pa nek guraju invalida Mezu u Copa Americi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Koji odron od sastava Argentinaca
gledaj ovaj dvojac na sredini Mascherano 34 godine i Perez 31.Jedan igra u Kini jedan u Argentini.
Bruka je pogledat sta ova celava spodoba radi i kakve igrace nece da koristi.Ovog covjeka treba kao drzavnog neprijatelja br.1 proglasiti.
Bruka je pogledat sta ova celava spodoba radi i kakve igrace nece da koristi.Ovog covjeka treba kao drzavnog neprijatelja br.1 proglasiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako je moguce da mu Banega opet ne igra 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- majestic24
- Kontakt:
Di maria i dybala na klupiL-Train je napisao/la:Kako je moguce da mu Banega opet ne igra
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Di Maria okej, odron u prvoj utakmici. Moze valjati s klupe, svjez da udje. Ali Dybala fakat zasluzuje minutazu, neznam koji je q Sampu..majestic24 je napisao/la:Di maria i dybala na klupiL-Train je napisao/la:Kako je moguce da mu Banega opet ne igra![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-------------Cabalero----------
--Merchado---Fazio--Otamendi---Rojo
-----Benega-----Mascherano(Biglia)---
Dybala-----Messi-------Di Maria-------
------------Aguero(Higuain)----------
Sta ti fali celavi konju 80% ovakvog sastava da izvedes,da se useres kad citas imena jbt. Joj al me frajer iznervira kad procitah sastav
Nikad vise niko nije ujeba.o tim od kad se igra fudbal vec ovaj Dzej Ramadanovski.
--Merchado---Fazio--Otamendi---Rojo
-----Benega-----Mascherano(Biglia)---
Dybala-----Messi-------Di Maria-------
------------Aguero(Higuain)----------
Sta ti fali celavi konju 80% ovakvog sastava da izvedes,da se useres kad citas imena jbt. Joj al me frajer iznervira kad procitah sastav
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 jun 2018, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- CROtorious
- Kontakt:
Dominacija naseg veznog reda, a gore ko kome utjera.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj kad se sjetim koliko smo mi na pdf-u Barce priželjkivali Sampaolija na klupi prošle godine.
Hvala ti kralju što nisi došao!
Hvala ti kralju što nisi došao!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.