FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bayern4ever
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bayern4ever » 28 sep 2010, 22:36

geronimo je napisao/la:hihihihi, očekuj'mo dežurne kritičare da analiziraju igru. Admire, ti si na redu. :D
Ma vidi se pomak u igri mada je ovo daleko od idealnog glavno je da smo ih napadali cijelo vrijeme na njihovom terenu ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 28 sep 2010, 22:37

Utakmica zavrsena Basel-Bayern 1-2,Sweini je bio igrac odluke,Bayern igrao bolje ali jos uvijek je to nedovoljno za jace ekipe,imali smo srece sto je to ipak bio Basel,međutim utakmica ce podici samopouzdanje i nadamo se dobrom rezultatu u Dortmundu :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 sep 2010, 22:37

:lol: :o :o :o To je taj Bayern kojeg sam navikao gledat. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 sep 2010, 22:39

Ha joj...Bayernovci nemogu da ne povucu prvo zivce svojim navijacima. Cestitam na pobjedi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 sep 2010, 22:41

Takav , klub vjeruj mi , kralju ovo se dokazuje utakmicom iz utakmice !

Ima , previše navijaca pa nam daju ovakve pobijede da kojeg strefi infarkt ili tako nesto :mrgreen: :mrgreen:
Nego , moram gledati pregled veceras da vidim i na kladionici se danas mislim 1/2 , ma reko necemo bice x/2 i eto :| :|
AL , Nema veze kladionica ce biti ali pobjeda nikad dosta :D :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 sep 2010, 22:41

Imali smo vise loptu u nogama definitivno, vise napadali, ali je Basel imao mnogo izglednije prilike.

Napominjem da je promjena formacije u drugom poluvremenu donijela mnogo agresivniju igru prema naprijed i vise prostora za krilne igrace.
Nova tri boda su ubiljezena, kako i na koji nacin ostavljamo kriticarima...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

totem
Kontakt:

Post Postao/la totem » 28 sep 2010, 22:44

Drugo poluvrijeme - protok lopte od zadnje linije prema veznom redu i napadu bar 10x brži i precizniji nego li u i jednoj utakmici ove sezone i imali smo igru kakvu smo imali u ovom poluvremenu. Mnogo, mnogo više šansi nego inače još da napadači i vezisti znaju sa 15-20 m fino ošutati loptu rezultat bi bio ubjedljiviji. Kao što ranije rekoh, brži i precizniji protok lopti - više šansi - više golova. U ovom poluvremenu su i odbranbeni igrači išli u napad al' su se i napadači vraćali u odbranu, sveukupno više trke bayernovaca nego u tri zadnje utakmice zajedno.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 sep 2010, 22:46

Omerbavarac je napisao/la:Imali smo vise loptu u nogama definitivno, vise napadali, ali je Basel imao mnogo izglednije prilike.

Napominjem da je promjena formacije u drugom poluvremenu donijela mnogo agresivniju igru prema naprijed i vise prostora za krilne igrace.
Nova tri boda su ubiljezena, kako i na koji nacin ostavljamo kriticarima...
Znaci , od sada igrati , s taktikom iz drugog poluvremena jer vidim svi kazu da je dobro , pa se necu buniti !
Jos , kad se posloze kockice i tu upadnu Ribery , i Robben ekipa se uigra i dobije svoj visoki moral i Samopouzdanje nadam se, velikom Rezultatu !

Rezultati , ce doci samo SABURA :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 sep 2010, 22:50

Pa dobro nije Basel :arrow: Mainz :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 sep 2010, 22:51

Dobro je napredujete nije vise 90 sad je 89 :S
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 sep 2010, 22:52

Los*Blancos je napisao/la:Pa dobro nije Basel :arrow: Mainz :mrgreen:
I to što kažeš
Nek se jave kad dobiju Mainza do tada shhhhhhhhhhhhhh :mrgreen: :lol:
Sada ozbiljno ima li gdje video Van klocine šta je uradio ja sam još davno govorio da nije ni za Drine,a vi me napadali ccc :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 sep 2010, 22:54

I , jos da navedem da citiram i zadnja dva posta uz ovaj !

Pa , se...ljacine jedne sta vi imate pricati nemozete Auxxer dobiti , zato sutite i nemojte previse pricati .

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 sep 2010, 22:58

CoDe je napisao/la:

Pa , se...ljacine jedne sta vi imate pricati nemozete Auxxer dobiti , zato sutite i nemojte previse pricati .
Dobili su. Istina, tesko ali ... (-x

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 sep 2010, 22:58

CoDe je napisao/la:

:lol: lol
Što ne mogu kad se neko vako pali pa malo šale nije nikog ubilo i da mi smo dobili Auxera i to nismo čekali 89. :mrgreen: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 sep 2010, 23:07

Monolog je napisao/la:
Klare je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Prije svega da kažem ovo:"Kad god @Klare ode na Manchesterovu temu i provocira, tada Bayern pobijedi svog protivnika(Wolfsburg, Roma pa sada i Hoffenheim)."
Ovaj put sam rizikovao i nisam išao tamo da provociram :roll: , pa šta bude. Međutim ako se ispostavi danas ovo tačnim, mogao bih ja opet do narednog kola malo vatre da potpalim na temi Manchestera. :lol:
Možda si ipak treb'o provocirati. :lol: Stvarno kapa dolje za ovaj pogodak Mainza.
Klare je napisao/la:Zadatak prije utakmice uspješno odrađen. :lol: Pa eto ako ništa, baš radi toga očekujem bilo kakvu pobjedu večeras.slika
Klare je napisao/la:U drugom poluvremenu mora biti preokret :D
Hahaha, ko je najzaslužniji za ovu pobjedu. 8-) 8-) 8-) I to sve 4 utakmice na skoro isti način. 8-) 8-) 8-) Trebao bih i pred utakmicu sa Dortmundom svratiti malo do teme Manchestera. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 28 sep 2010, 23:17, ukupno mijenjano 6 puta.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 28 sep 2010, 23:11

U prvom poluvremenu je igra stvarno bila losa. Spor protok lopte, premalo trke, nedostatak kreacije, previse netacnih dodavanja i Van Buyten. Ova formacija definitivno ne funkcionise, pogotovo bez Riba i Robba. Schweini i Bommel salju samo jednostavne pasove, bez imalo preuzimanja rizika. A na sve to dolazi i Van Buyten, neopisivo los, precijenjen i preplacen igrac. Jednostavno ne mogu da shvatim da on uopste igra nogomet na najvisem nivou. Greska bas u njegovom stilu, gubi loptu i onda kasni da zatvori protivnika. Badstuber je par klasa iznad njega. Momak odlicno zaustavlja protivnike, puno rjedje gubi loptu i izgleda dosta iskusnije od belgijskog panja, a mladji je 10 godina od njega.
U drugom poluvremenu igra je bila dosta bolja. Mnogo je lakse igrati kad su 2 igraca u protivnickom sesnaestercu, odmah je puno vise prostora i za krila i zato se prilike stvaraju mnogo cesce. Bayern je tu formaciju igrao i proslu sezonu, tako da ne vidim razloga da je ne igra i ovu. Olic i Gomez su otvarali mnogo prostora. Ivica je dosa pomagao Pranjicu u defanzivi, dok je Gomez spustio gotovo svaku loptu koja je isla na njega. Drago mi je da je Schweinsteiger dao 2 gola, s obzirom da prosle sezone nikako nije imao srece u tom segmentu igre.
U narednim utakmicama ocekujem da se igra formacija 4-4-2 i da se Van Buytena makne iz igre. Neka umjesto njega igra bilo ko, a moja zelja je da se isproba Tymoschuk na stoperu. Ne bih se bunio ni da igra Demichelis. U napadau bih volio vidjeti Klosea i Gomeza, a na lijevom krilu Kroos ili Olic.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 sep 2010, 23:12

OTNYS_YNWA je napisao/la:
CoDe je napisao/la:

Dobili su. Istina, tesko ali ... (-x
Nemozemo dobiti Auxerre na cemu si ti :?: :mrgreen: Za razliku od vas mnogo vise sansi smo imali :mrgreen: i za razliku od Basela, Auxerre je mnogo bolji tim :mrgreen: sreca vama niste u nasoj grupi :)
Ajax bi vas ubio :o Aurreom bi se drzali na X :mrgreen:
Naravno Real Madrid=Mourinho bi vas dokrajcili :mrgreen:
Malo sale ohhladi covijece, sta se palis odma, ali kazem ipak sreca vam je niste u jacoj grupi :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 sep 2010, 02:03

prekretnica je bila u tome kada je tymo usao i stao na svajnijevo mjesto a ovaj otisao skroz napred,,bazel nije mogao to da izdrzi i bilo je samo pitanje vremena kad ce da prime drugi gol,,mislim da se trebamo drzati ovakve formacije sa tymom nazad a svajni isturen vise ka golu protivnika,,i sa dva napadaca,, sve dok se riberi i roben ne oporave,,,nadam se da ce se ovaj rezultat ponoviti i u dortmundu bit ce vrlo tesko ali bayo je bayo.....
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2010, 17:10

@los blancos
sve više gubiš pojam o realnosti, to sto vi i milan se mučite sa ajaxom i auxerom ne mora odmah znacit da su ta dva kluba giganti evropskog fudbala....a onaj ko prati zna da basel ima mnogo vise iskustva sa igranjem u ligi prvaka jer je godinama tu zastupljen dok je npr jedan auxere tu prvi put...druga stvar basel je jedna od najnezgodnijih ekipa na domacem terenu , rijetko ih ko tu dobije...trece basel vodi bivsa velika zvijezda bayerna torsten fink pa je i prema tome bilo jasno da će biti teško (čovjek u potpunosti poznaje bayern)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 sep 2010, 18:38

effe_sa je napisao/la:@los blancos
sve više gubiš pojam o realnosti, to sto vi i milan se mučite sa ajaxom i auxerom ne mora odmah znacit da su ta dva kluba giganti evropskog fudbala....a onaj ko prati zna da basel ima mnogo vise iskustva sa igranjem u ligi prvaka jer je godinama tu zastupljen dok je npr jedan auxere tu prvi put...druga stvar basel je jedna od najnezgodnijih ekipa na domacem terenu , rijetko ih ko tu dobije...trece basel vodi bivsa velika zvijezda bayerna torsten fink pa je i prema tome bilo jasno da će biti teško (čovjek u potpunosti poznaje bayern)
Aha gubim kako da ne taj Basel svake godine dobiva po guzi u LP :mrgreen: A Auxerre vodi Jean Fernandez ako ti znas koje on..
a da Zvijezda Bayerna Torsten Fink??? :mrgreen: sto me nasmija..

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.