NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA draft
Vidimo se za pola godine.
Doncic je teski BUST!
Amen brotha.. Koja bombaharden je napisao/la:Lukina mama je najbolja stvar na ovom draftu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ide Steph za siromašne u šorcu 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jesu njemu razvedeni roditelji, nigdje mu se stari ne pojavljujeharden je napisao/la:Lukina mama je najbolja stvar na ovom draftu.
nema potpisa
joj ovom pas u noge izdvojili ko super asist, cirkus
Schlenk you fucking retard you trade the chance to draft the Euroleague MVP to draft a fucking guy that kind of reminded you of Steph Curry for a handful of college games..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
2008. su se razveli. Mama dobila skrbništvoAdmir_Sa je napisao/la:Jesu njemu razvedeni roditelji, nigdje mu se stari ne pojavljujeharden je napisao/la:Lukina mama je najbolja stvar na ovom draftu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cekamo Dzanana

subreddit kingsa i hawksa je trenutno zlatoLillard je napisao/la:Schlenk you fucking retard you trade the chance to draft the Euroleague MVP to draft a fucking guy that kind of reminded you of Steph Curry for a handful of college games..
- invincible1921
- Kontakt:
atlanta zeli kopirat golden state i zbog toga su uzeli trae younga, koji je suter itd
Ne kontam kako neko Bagleya moze uzet prije Bambe :S
NEZALAGANJE je napisao/la:Pazi,ne bude li nekih strasnih zastita,oni imaju pik DAL naredne godine koji vrlo lako opet moze biti visoka lutrija.Lillard je napisao/la:Ovo što je Atlanta uradila je moguće jedan od najgorih poslova koje sam ikad vidio. Pa jbeni Trae Young
****: Protection on Dallas' 2019 first-round pick to Atlanta in Luka Doncic/No. 3 deal: 1-5.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Raduj se Orlando,Mo Bamba
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bambaaa

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Valjda MO nece biti kao prethodni pickovi Orlanda
Aha, mama je predobraharden je napisao/la:2008. su se razveli. Mama dobila skrbništvoAdmir_Sa je napisao/la:Jesu njemu razvedeni roditelji, nigdje mu se stari ne pojavljujeharden je napisao/la:Lukina mama je najbolja stvar na ovom draftu.
nema potpisa
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Mo Bamba kakva životinja za 5 godina najbolji igrac iz ove draft klase.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.