VFC_MO je napisao/la:Hotic podnio ostavku. Obad ce najvjerovatnije voditi ekipu protiv Leotara.

VFC_MO je napisao/la:Hotic podnio ostavku. Obad ce najvjerovatnije voditi ekipu protiv Leotara.

Ma iskreno , više ćete dobiti njegovim odlaskom nego izgubiti , jer znamo mi dobro o kakvom se "stručnjaku radi" .edinko je napisao/la:Demir Hotić podnio ostavku
O mogućem nasljedniku se za sad ništa ne zna. Ekipu bi, kako doznajemo, u Trebinju mogao voditi Adis Obad, a postoji mogućnost da Hotić još taj meč bude na klupi Rođenih pa tek onda napusti Mostar.
Demir Hotić više nije trener Veleža, doznaje ****.ba, iz izvora bliskih Veležu. Nakon niza loših rezultata te medijskog pritiska ovaj stručnjak odlučio je reći zbogom Mostarcima. Demir Hotić je u Velež došao pred sami start sezone, a u dosadašnjih osam kola sa Veležom je osvojio 10 bodova.
O mogućem nasljedniku se za sad ništa ne zna. Ekipu bi, kako doznajemo, u Trebinju mogao voditi Adis Obad, a postoji mogućnost da Hotić još taj meč bude na klupi Rođenih pa tek onda napusti Mostar.
Znam da te uvrijedilo i meni su svasta pisali na pp, ali zato se to zovu privatne poruke, jer nisu za javnosti. Rijesite to medjusobom. To nema veze sa ovom temom.edinko je napisao/la:Moderator: Post je prijavljen administraciji i ona će odlučiti o sankcijama,psovke i prijetnje nisu za foruma.
Nije valjda da se na ovom forumu sankcionisu PP?Moderator: Post je prijavljen administraciji i ona će odlučiti o sankcijama,psovke i prijetnje nisu za foruma.
Ja nebi volio da nam on bude trener. Ja bi volio da nam on bude predsjednikkimbo je napisao/la:Sve nesto fantaziram da ce nas preuzeti Dusko !!!!
Dao bi neznam šta da se to može desiti, ali je malo šanse, manje od 1%.Da su neka normalna vremena možda ali ovako?kimbo je napisao/la:Sve nesto fantaziram da ce nas preuzeti Dusko !!!!
edinko je napisao/la:Ma niko nas nece preuzeti..preuzet ce Jazo Durasovic i Obad...Nije valjda da cemo morati rasformirati klub i osnovati neki"novi Velez 2010" ili slicno,radi velikih dugovanja...Evo to je neke godine morala da uradi Olimpija iz Ljubljane...i onda iz zadnje lige prema prvoj,liga po liga(tako je trebao da uradi Zrinjski ali oni su odmah dosli u Premijerku?).
PS:Nije nick DESERTER vec 1922.
Ja sam htio da drugi iz onog PP VIDE u cemu je u stvari problem Veleza zadnjih godina.Od vracanja zvjezde petokrake na dres pa naovamo.JA PRVI nikada ne bih bio sponzor nekome ko na dresu nosi zvjezdu petokraku koja me je u logor odvela i pobila toliko raje!Istu zvjezdu petokraku pod kojom su u komunizmu Bosnjaci najvise nastradali.A DALEKO sam od vehabija kako mi "Velezovci preko Drine"naturaju.Ili kako ti isti"Velezovci"pljuju po BiH i svemu sto je bosanskohercegovacko ,ama ko da Dodu slusam.Ovdje ocito je nesto"skripi"i ovakav kakav sam ocito je da sam trn u oku pojedincima.Ali treba biti plaho pametan pa shvatiti"poentu".
Nije taj 1922 mnogo ni pogrijesio sto ti je ono napisao.Osim uvreda na porodicnoj osnovi,to osuđujem.edinko je napisao/la:Ma niko nas nece preuzeti..preuzet ce Jazo Durasovic i Obad...Nije valjda da cemo morati rasformirati klub i osnovati neki"novi Velez 2010" ili slicno,radi velikih dugovanja...Evo to je neke godine morala da uradi Olimpija iz Ljubljane...i onda iz zadnje lige prema prvoj,liga po liga(tako je trebao da uradi Zrinjski ali oni su odmah dosli u Premijerku?).
PS:Nije nick DESERTER vec 1922.
Ja sam htio da drugi iz onog PP VIDE u cemu je u stvari problem Veleza zadnjih godina.Od vracanja zvjezde petokrake na dres pa naovamo.JA PRVI nikada ne bih bio sponzor nekome ko na dresu nosi zvjezdu petokraku koja me je u logor odvela i pobila toliko raje!Istu zvjezdu petokraku pod kojom su u komunizmu Bosnjaci najvise nastradali.A DALEKO sam od vehabija kako mi "Velezovci preko Drine"naturaju.Ili kako ti isti"Velezovci"pljuju po BiH i svemu sto je bosanskohercegovacko ,ama ko da Dodu slusam.Ovdje ocito je nesto"skripi"i ovakav kakav sam ocito je da sam trn u oku pojedincima.Ali treba biti plaho pametan pa shvatiti"poentu".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.