NBA draft
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NBA draft
Ako ne bude prva runda to znaci isto da ce ga neko onako samo uzeti, bez da ima planove sa njim. Put za povratak u Evropu.
Mislim da je ovdje i agent slabu promociju odradio..
Mislim da je ovdje i agent slabu promociju odradio..
Ne razumijem sad, ako bude npr u GSW sada izabran i ako ga oni trejdaju bilo gdje, imati će platu prvog picka?
"We need to suffer. And we need to fight."
Evo sad prikazuju neku kao listu najboljih preostalih igrača, ni tu ga nema
Zna li ko da je Džanan u sali
Zna li ko da je Džanan u sali
Da,ali nece ga gsw izabrat jer njima ne treba igrac ovakvog kalibraCaptain4 je napisao/la:Ne razumijem sad, ako bude npr u GSW sada izabran i ako ga oni trejdaju bilo gdje, imati će platu prvog picka?
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Kud Hawksi nisu uzeli Doncica pa da mozda gledamo njega i Musu zajedno 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
JesteDrape je napisao/la: Zna li ko da je Džanan u sali
I was tantalized by Luka’s mom earlierKawhi je napisao/la: .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
GSW? 
To je bilo retoričko pitanje i odnosilo se na timoveharden je napisao/la:JesteDrape je napisao/la: Zna li ko da je Džanan u saliI was tantalized by Luka’s mom earlierKawhi je napisao/la: .
Vidim sad, pogrešno sam pročitao.Drape je napisao/la: To je bilo retoričko pitanje i odnosilo se na timove
Može početi gledati kad ima let za Zagreb.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako bude druga runda mozda mu je bolje da se vrati u Evropu u solidnu ekipu i gradi drugi put. Pa onda kada sazrije kao igrac uzme pare u NBA jer su pare za drugu rundu nikakve, a pitanje je da li bi ikakve minute dobijao.
Kakvi su ovo emotivno-patetični tvitovi Woja?
S kim su Dubsi tantalizovani?
S kim su Dubsi tantalizovani?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
BKN gleda da tradea pick.
uh, izbjegao je cetiri kriticna picka, e sad ako ga ne draftuju brooklyn il atlanta...
Ma idemo u Spurse!
Kakve sve panjeve izabrasae prije Dzanana
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 22 jun 2018, 04:35, ukupno mijenjano 2 puta.
jbs sve ovo, ode ja spavati
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Evo sad izabraše onog što se vucarao po workoutovima zajedno sa Musom, izgleda da ga i nema u dvorani, to su već ti pickovi što će na teletekstu saznati da su draftovani
Mozda se Musa ipak malo precjenio? Ne kontam...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Denver trazi jos jedan pik prve runde,BkN u pregovorima da se rijese svog...eto Muse u denver
Hajde evo ja ga cekam ko sto sam i Juku docekaoJHam je napisao/la:Denver trazi jos jedan pik prve runde,BkN u pregovorima da se rijese svog...eto Muse u denver
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 8 gostiju.